Arkadaşlar asıl monitörüm 4k 32 inç. 2.monitör alacağım ve nasıl bir şey almalıyım bilmiyorum. 24 inç alim desem 32'nin yanında küçük kalır diyorlar. 27 inç alim desem 1080p'de piksel sayarsın diyorlar. 2k falan almayı da düşünmüyorum sırf 2.monitör için. Bu 2.monitörü sadece twitch'de yayın izlemek için kullanacam başka hiçbir şey yapmayacam. Ne yapmalıyım sizce ? |
24'' 1080P vs 27'' 1080P
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Masanda kaplayacağı yer sorun olmuyorsa 27" alıp geçebilirsin.
-
1080 p de bulanık olmuyor mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 monitorum var aoc 144hz. Oyunu 24 de oynuyorum 27de de oynanir. 32 buyuk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oturulan oda ve masaya göre büyük ekran diye bir şey yok. 49'' kullanıyorum ve daha küçüğünü asla istemem artık.
-
pc masasına 49 inç olmaz şaşı olursunuz 3 metreden salonda karşınıza koyarsanız o olabilir.
-
Salonda 65 inç mevcut ama duvardaki yerini daha büyük TV'ye hazır şekilde yaptırdım.
Evde de uzun zamandır 49 inç kullanıyorum gayet oluyor, curved olması nedeniyle de şaşı falan olmuyorum. Duvara monte ettiğim için yer de kaplamıyor.
Yazdığım üzere bu tamamen oturma düzeni ve odanın durumuna bağlıdır.
-
Aynen oyle salonda karsi duvara koyarsaniz 65 de olur 75 de. Ben pc masası ve konfor icin yazdim. Pc masasinda 32 bile fazla kaliyor 27 ideal olabilir zaten yarim metre onunuzde ekran
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de benzer bir masada oturuyorum ve curved 49 inc ile sorun olmuyor diyorum hocam. Anlaşamayacağız sanırım. Çift monitörden daha rahat ediyorum bu şekilde.
-
Ben sizinkini tv zannettim wide screen monitör sizinki anladığım kadarıyla. O olabilir çift monitör yerine tercih edilebilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X