2.monitör önerisi (Lütfen yardım)
Arkadaşlar sadece twitch'te yayın izleyecem. Oyun oynamayacağım. Sizce hangisini almalıyım ? Asıl monitörüm 32 inç 240 hertz.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-full-hd-freesync-ips-fiyati,401726505.html
https://www.akakce.com/monitor/en-u...l-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,534387835.html
https://www.itopya.com/viewsonic-27...dr10-fhd-superclear-ips-gaming-monitor_u25404
24'' 1080P vs 27'' 1080P
Arkadaşlar asıl monitörüm 4k 32 inç. 2.monitör alacağım ve nasıl bir şey almalıyım bilmiyorum. 24 inç alim desem 32'nin yanında küçük kalır diyorlar. 27 inç alim desem 1080p'de piksel sayarsın diyorlar. 2k falan almayı da düşünmüyorum sırf 2.monitör için. Bu 2.monitörü sadece twitch'de yayın izlemek için kullanacam başka hiçbir şey yapmayacam. Ne yapmalıyım sizce ?
ROG Swift PG32UCDM monitör ne zaman stoklara gelir?
Geldiği gibi alacağım fakat bir türlü stoklara gelmedi. En son stok bittiğinde tekrar gelmişti ve bu 2.kez stok bitmiş hali. Sizce ne zamana gelir tekrardan?
ASUS ROG PG32UCDM vs PG32UCDP
Arkadaşlar okuyup geçmeyin, rica ediyorum bir fikir verin. Öncelikle ASUS bu sene konu başlığındaki 2 ayrı monitörü satışa sundu. PG32UCDM, 32 inç 4K 240 Hertz'lik OLED bir monitör. PG32UCDP ise 32 inç OLED Dual monitör. Yani 1080P'de 480 Hertz, 4K'da ise 240 Hertz destekliyor. Ben şu an 1080p 360 Hertz TN panel kullanıyorum. Bu monitörü sadece rekabetçi oyunlar ve günlük işler için kullanıyorum. Bunun yanı sıra hikayeli oyunlar ve film izlerken bu monitör tatmin etmiyor. Bu yüzden konu başlığındaki 2 monitörden birini alacağım. Şu an önümde 2 seçenek var ve hangisine göre hareket etsem bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim. 1.seçenek olarak şu anki monitörümü rekabetçi oyunlarda, PG32UCDM monitörünü ise hikayeli oyunlar ve filmlerde kullanabilirim. Kısacası çift monitör kullanarak devam ederim. 2. seçenek ise PG32UCDP Dual monitörü alıp hem rekabetçi hem hikayeli oyunlarda kullanabilirim ve şu anki monitörümü de haliyle satarım. Umarım anlatabilmişimdir. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
claw grip için mouse önerisi
wireless ve mini bir fare önerirseniz sevinirim. Bütçe en fazla 5000
Fiyatı şuan 4900 TL. Palm grip kullanıyorum ve el ölçüm 18x9 cm. Şuan hyperx pulse fire haste kullanıyorum fakat hiç memnun değilim. Sanırım claw tutuş için bu fare. Çünkü öne doğru eğilen bir şekli var. Konu başlığındaki fare nasıl sizce alınır mı , bana uygun mudur ? Ve fiyatına değer mi ?
BenQ Zowie XL2566K DyAc 24.5" monitör nasıldır?
Kullanan veya bilgisi olan var mı nasıl sizce alınır mı ?
Arctic Liquid Freezer 360 ideal fan eğrisi
BIOS'tan PWM şeklinde fan eğrisi yapacağım. Bu soğutucunun fanları ile pompası aynı kablo üzerinden CPU_FAN bölümüne takılı. Yani ayrı ayrı kontrol edilmiyor fan ile pompanın devri. Ayrıca fanlar %40 ve üstüne çıktığında pompa %100'de çalışıyormuş. Bunu da dikkate alarak sizce nasıl bir ayar yapmalıyım? Fan eğrisi tavsiyelerinizi bekliyorum.
4070 Ti için marka önerisi
|
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 46
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.717 (Bu ay: 141)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware