Şimdi Ara

4070 Ti için marka önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galax zotac gainward colorful gigabyte istemiyorum açıkçası. Geriye kalan markalardan en mantıklı tercih hangisi olur sizce ? Soğutma performansı çok önemli benim için. 65 derecelerin üstüne çıkan modelleri önermeyin lütfen. Bütçe olarak da en fazla 30 bin verebilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ASUS TUF veya MSI Gaming X Trio OC modelini önerirdim ancak bütçenizi 1000/2000 tl aşıyor. Fazla bir seçeneğiniz yok elemiş olduğunuz markalara bakacak olursak MSI Ventus 3X OC modeli bütçeniz dahilinde inceleyebilirsiniz.

• RElS kullanıcısına yanıt
    Hocam onu inceledim ve MSI markasının en sıkıntılı kartıymış. 70 75 derecelere çıkıyor sıcaklığı. Pny xlr8 gaming verto nasıldır sizce ? Önerir misiniz ?

• krmshnqw K kullanıcısına yanıt

PNY de F/P güzel kart ancak çekirdek saat hızı düşük modelin. Bu yüzden daha serin çalışıyor olabilir.

• MSİ Ventus en iyi performanslı ve ısınmayan ekran kartlarından biridir.

• RElS kullanıcısına yanıt
    Yani daha düşük FPS mi veriyor ? 10 FPS falan fark ediyorsa almayalım ozaman

• YouTube testlerini tekrar izlemenizi tavsiye ediyorum. Göreceksiniz ki 72 dereceyi çok rahat buluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Bana da bir arkadaş önermişti o yüzden burada tavsiye verdim. Demekki o da bana yanlış tavsiye vermiş test videolarını tekrardan gözden geçireceğim teşekkürler, hayırlı geceler.

• Burası birkaç modeli incelemiş. En iyi sıcaklık değerini Gigabyte almış. O olmaz diyorsanız,
    26200 TL
    www.n11.com
    Pny NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti XLR8 Gaming Verto VCG4070T12TFXXPB1 12 GB GDDR6X 192 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/pny-nvidia-geforce-rtx-4070-ti-xlr8-gaming-verto-vcg4070t12tfxxpb1-12-gb-gddr6x-192-bit-ekran-karti-40249231

Edit: link düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 4 Eylül 2023; 3:4:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Hocam 2. Attığınız link 4070 26 bin TL diyor. Bu fiyata aynı markanın 4070 ti hali mevcut. Kontrol eder misiniz linki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmshnqw -- 4 Eylül 2023; 2:53:58 >

10 fps kadar fark yapar mı bilemem hatta eşit fps ile bile oynatabilir ancak çekirdek hızı 50 mhz kadar bile yüksek olan bir grafik kartı örneğin 2K da full detay 60 fps de oynadığın oyunu daha az droplanlanmayla oynatır. Max fps değişmeyebilir, ortalama aldığın fps yüksek olur.

• 4070 Ti için marka önerisi

Şu sıraya göre en ucuz olanı alabilirsin. Pny 24-25 bandındaydı geçen ay

Dostum selam, testlere baktım maximum 68.5 ortalama ise 67.7 dereceye çıktığını gördüm. Bir diğer incelemede de 65-68 dereceler arasında gezdiğini gördüm. İzlediğin videoyu burada da paylaşır mısın ? Ben de 4070ti alacağım da MSI Gaming X modelini tercih edecektim. Videoyu merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 6 Eylül 2023; 11:56:36 >
  • Ventus modelini soruyorsan eğer hangi video olduğunu bulabilmem mümkün değil fakat araştırabilirsin. Ayrıca gaming x Trio kartı da 4070'lerde batırmış. Sanırım en mantıklı tercih Asus

Gaming X Trio modeli için sormuştum hocam. Şu an aktif olarak 3070 Gaming Z trio kullanıyorum. Açıkçası 4070ti'da MSI gaming x almaktan biraz çekindim. Asus'u da TR garantisinde çok sorun yaşayan olduğu için tercih etmek istemiyorum. Sen neyde karar kıldın acaba ?

• Aslında şu ara Asus düşünüyordum da sen böyle diyince bir şüphe ettim. Garanti sürecinde ne gibi sorun yaşamış ki millet? Şuan 4070 Ti açısından en alınabilir kart Asus serisi ve MSI suprim x gibi duruyor çünkü. Diğerlerine güven olmaz

Forumda bir ara Asus'un satış sonrası desteği ile ilgili açılan olumsuz bir sürü konu okumuştum. Ondan çekiniyorum. Ben de zaten aktif olarak Gaming Z Trio kullanıyorken yine onu tercih edeyim dedim ama bilemedim.

• 4070 Tİ tier list sıralamasında gaming x Trio biraz geride kalmış. Soğutmasını falan da beğenmedim biraz fazla ısınıyor. O yüzden uzak durdum ondan. Sen bilirsin hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.