ek tercih yapacak veya araştırmış duymuş olan arkadaşlar bölüm tavsiyesinde bulunabilir mi? 490,5 puan, ben bayağı bir baktım ama gözüme çarpmadı dikkatimden kaçan da olabilir. |
24.8k için ek tercih bölüm tavsiyesi

-
-
up
-
Hocam selamlar, pişman olduysanız tercih yapmadığınıza herhangi bir yer yazıp yazın yatay geçiş yapabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesela Ankara üni ingilizce elektrik elektronikte bir kişilik boş yer varmış. Burayı yazıp hazırlığı aradan çıkardıktan sonra seneye yatay geçiş yaparsınız. Benim tavsiyem odtü inşaat yazın ingilizceniz çok gelişir orada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swarleyyyy_ -- 17 Eylül 2023; 18:31:50 >
selamlar, teşekkürler arkadaşlar da yatay geçiş işine hiç hakim değilim. nasıl oluyor şartları nedir kimler yapabilir ortalama vs. zaten hazırlığı atlamayı düşünüyordum yazdığım yerler gelseydi.
-
ayrıca dediğiniz gibi oluyorsa oturduğum şehirde kolay bir bölüm yazıp ortalama kasmam daha rahat olmaz mı?
-
-
Sıralamanızın yettiği her yere geçebilirsiniz
Anladım hocam teşekkürler
-
Boş kontenjan varsa itu,metalurji ytu metalurji , kimya mühendisliği bakabilirsin
yok hocam maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İtü inşaat yazın, hazırlık okuyun İngilizceniz iyi olsa bile. Seneye istediğiniz okul bölüme geçersiniz
hocam hazırlanayım bir sene daha ev yurt bir şey yok vakit dar okulların açılmasına falan sıkıntı, zaten 1 sene boşa geçirceğime çalışır daha iyisine girerim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X