Şimdi Ara

24.8k için ek tercih bölüm tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ek tercih yapacak veya araştırmış duymuş olan arkadaşlar bölüm tavsiyesinde bulunabilir mi? 490,5 puan, ben bayağı bir baktım ama gözüme çarpmadı dikkatimden kaçan da olabilir.

• up

• Hocam selamlar, pişman olduysanız tercih yapmadığınıza herhangi bir yer yazıp yazın yatay geçiş yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela Ankara üni ingilizce elektrik elektronikte bir kişilik boş yer varmış. Burayı yazıp hazırlığı aradan çıkardıktan sonra seneye yatay geçiş yaparsınız. Benim tavsiyem odtü inşaat yazın ingilizceniz çok gelişir orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swarleyyyy_ -- 17 Eylül 2023; 18:31:50 >
  • selamlar, teşekkürler arkadaşlar da yatay geçiş işine hiç hakim değilim. nasıl oluyor şartları nedir kimler yapabilir ortalama vs. zaten hazırlığı atlamayı düşünüyordum yazdığım yerler gelseydi.

• ayrıca dediğiniz gibi oluyorsa oturduğum şehirde kolay bir bölüm yazıp ortalama kasmam daha rahat olmaz mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • demirsodyum kullanıcısına yanıt

Sıralamanızın yettiği her yere geçebilirsiniz

• Anladım hocam teşekkürler

• Boş kontenjan varsa itu,metalurji ytu metalurji , kimya mühendisliği bakabilirsin

• yok hocam maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İtü inşaat yazın, hazırlık okuyun İngilizceniz iyi olsa bile. Seneye istediğiniz okul bölüme geçersiniz

• Swarleyyyy_ S kullanıcısına yanıt

hocam hazırlanayım bir sene daha ev yurt bir şey yok vakit dar okulların açılmasına falan sıkıntı, zaten 1 sene boşa geçirceğime çalışır daha iyisine girerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.