Şimdi Ara

24 aylik taahhut 7 ay sonra doluyor. 78 lira olan fatura 91 oldu. 2018 ocak zammi boyle sacmalik olabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 24 ttneti kullanmak icin taahhhut vermisim.
    8 ay sonra bitiyor. 2017 kasim ayinda tarifemi yukselttim. 78 lira 200 gb kota 50 megabit dendi tmm dedim.
    Aralik ayinda 78 lira geldi odedim simdi ocak ayinda 91 lira geldi aradim mus hiz meger beyfendiler 2018 ocak ayi ile paketler %7 zam yapmis benim tarifemde 78 den 91 e cikmis.

Ya boyle birsey olabilirmi? Bu adamlar %500 zam yapsa ben bunu odemek zorundamiyim. Bu yapilan yasal mi hak adalet hukuk yokmu? Sikayet edicem. Yeni baslayan aboneye bunu soylersin isterse gelir gelmez. Ama taahhut veren aboneye nasil oluyorda bunu yukseltiliyor. Boyle hakka sahiplermi. Hakkimi nasil savunurum KOSKOCA TURK TELEKOM vay anasini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ülkede istedikleri her şeyi yapıyolar ve sesimizi ne kadar çıkarırsak çıkaralım hiç bir şekilde bir etki yaratmıyor. resmen lanet edilesi bi sistem,düzen. benim de faturam 74 lira iken 110 liraya çıktı taahhütüm bitmemesine rağmen. bu halk bu millet bunlara eyvallah çektikçe bunlar bunu yapmaya devam edecek bu bariz bi şekilde belli.
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:7:12 >
  • Fiyatı değiştiremez tuketici.btk.gov.tr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.