Bildirim
24 aylık taahütten 11 ay kaldı devralacak arkadaş aranıyor.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Nakil talebinde bulunup eğer altyapı desteklemiyorsa ücretsiz fesih hakkın var zaten (: Cayma bedeli ödemezsin -
Fiber desteklemiyor ama adsl var ona geçirelim diyorlar. Bende istemiyorum adsl ücretsiz sunulmakta zaten kaldığım yerde. Teşekkür ederim hocam varsa başka yolları bilgilendirirsen sevinirim :) -
Tehditlere kanmayın. adsl'e geçmek zorunda değilsiniz, fiber yoksa cayma bedeli de yok. -
Nasıl karşı tarafa aktarmalıyım hocam peki fiber yoksa koşulsuz ücret edemeden cayma hakkımı kullanıyorum diye ? -
Abonelik sözleşmeleri yönetmeliği madde 16-2 deyin anlarlar Sürekli yaptıkları bir çakallık, iptal etmemek için adsl kakalamaya çalışıyorlar ama yönetmelik çok açık, aynı hizmeti eskisi gibi veremiyorsa altyapı olup olmamasına bakılmadan cezasız fesih hakkınız var.
-
Anladım hocam peki bunun için öncelikle nakil işleminde bulunmam gerekiyor sanırım. Direk iptal olmuyor bu sebepten ötürü doğrumudur.? Ve ikametgahımı aldırmak zorundamıyım? Teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X