Şimdi Ara

24 aylık taahütten 11 ay kaldı devralacak arkadaş aranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar atamam yapıldı ve yeni atandığım yerde ttnet fiber desteklemiyor. Devretme kararı aldım. 59 liralık limitsiz fiber paket 24mbit 75GB AKN. Cayma bedelinden kurtaracak arkadaş aranıyor..

• Nakil talebinde bulunup eğer altyapı desteklemiyorsa ücretsiz fesih hakkın var zaten (: Cayma bedeli ödemezsin
  • Fiber desteklemiyor ama adsl var ona geçirelim diyorlar. Bende istemiyorum adsl ücretsiz sunulmakta zaten kaldığım yerde. Teşekkür ederim hocam varsa başka yolları bilgilendirirsen sevinirim :)
  • Joker.dll kullanıcısına yanıt
    Tehditlere kanmayın. adsl'e geçmek zorunda değilsiniz, fiber yoksa cayma bedeli de yok.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Nasıl karşı tarafa aktarmalıyım hocam peki fiber yoksa koşulsuz ücret edemeden cayma hakkımı kullanıyorum diye ?
  • Joker.dll kullanıcısına yanıt
    Abonelik sözleşmeleri yönetmeliği madde 16-2 deyin anlarlar Sürekli yaptıkları bir çakallık, iptal etmemek için adsl kakalamaya çalışıyorlar ama yönetmelik çok açık, aynı hizmeti eskisi gibi veremiyorsa altyapı olup olmamasına bakılmadan cezasız fesih hakkınız var.
  • Anladım hocam peki bunun için öncelikle nakil işleminde bulunmam gerekiyor sanırım. Direk iptal olmuyor bu sebepten ötürü doğrumudur.? Ve ikametgahımı aldırmak zorundamıyım? Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.