Bir monitör almak istiyorum ama öyle uçuk kaçık bir şeye ihtiyacım yok, 2000 ila 2500 lira arasında 24 inch ve 75 hertz monitör önerisinde bulunabilir misiniz acaba. Ek özellik olarak çerçeve kalınlığı ince bir model olursa daha iyi olur. Ek olarak bu aşağıdaki modeller benim fiyat aralığıma uyuyor ama hangisi daha iyi karar veremiyorum, öneri harici aşağıda belirttiğim modeller arasından seçim yapmamda da yardımcı olabilirsiniz. |
24 inch 75 hertz monitör önerisi

-
-
-
Teşekkür ederim öneriniz için. Benim seçtiklerimden herhangi birini tercih edecek olsanız hangisini tercih edersiniz ?
-
Hocam ince tasarım güzel bir monitör düşünüyorsanız asusun VZ24EHE modeline bakabilirsiniz.
-
Teşekkür ederim, değerlendireceğim.
-
merhabalar hocam asus vz24ehe modelini tercih edebilirsiniz 1 ms ıps pane 75 hz ince slim ekran 3 yıl garantili bir ürün vatandan alımlarda ölü piksel testi var
-
Ne yaptın hangisini aldın?
-
merhabalar hocam asus vz24ehe modelini tercih edebilirsin 75 hz 1 ms ince slim ekran şık tasarımlı 3 yıl garantili
-
Hocam inanın hala almış değilim ancak aşağıdakilerden birini alacağım muhtemelen. MSI olan 8 ms VA panel, Samsung 5 ms ve IPS panel bu durumda Samsung daha avantajlı duruyor, fiyatı da aşağı yukarı aynı olmakla beraber Samsung biraz daha ucuz.
-
MSI'de IPS Panelli.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X