Şimdi Ara

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ FIRSATLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
32
Favori
33.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen seneki migros %10 money olacak mı bakalım. Birde kimse zorla öğretmen olmadığı gibi kimseyide engelleyen yok öğretmen olmak için. O kadar kıskanan varsa girsin okusun öğretmen olsun, çekilişle öğretmen olmadık biz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydali baslik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold kampanyası için oylarınızı bekliyoruz
    http://forum.donanimhaber.com/m_99436475/f_//tm.htm#99436475
  • Hyundai geçen sene öğretmenler günü sebebiyle bazı modellerde güzel indirimlerde bulunmuştu.Bu sene tık yok.

• Konu Dışı mesajlar silinmiştir.

İyi forumlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Hyundai geçen sene öğretmenler günü sebebiyle bazı modellerde güzel indirimlerde bulunmuştu.Bu sene tık yok.

Vay anasını Bu senede yapar elde kalacak eski i20lerde Bi de fiatdan bekliyorum ben Punto kalkıyor sonuçda bakalım göreceğiz ne olcak süpriz çıkacak mı
  • Teşekkürler güzel konu, takip edelim bakalım.
  • Takip etmekte fayda var

• Takipteyim...

• Biraz daha zamanları var firmaların.1 milyona yakın eğitim emekçisi var.Bundan daha büyük bir alıcı kitlesi bulamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunçmes

Biraz daha zamanları var firmaların.1 milyona yakın eğitim emekçisi var.Bundan daha büyük bir alıcı kitlesi bulamazlar.

Aynen öyle Zamanında Toshiba Laptopları güzel bi fayattan (!) satmışlardı 100binlere karşı cihaz bile çıkmıştı yeni çip yeni ekran modeliyle Datron O markaya ne oldu o da 10binler satmıştı denildi. Sağlam pazar var Hatta şimdiden General Mobile TAPLETLERDE 100tl indirim diyor Zaten fatih projesiyle bedava verdiler Kullanılacak interaktif program kısıtlı Hep tüketim zaten İHTİYACIMIZ olanı alabilsek keşke ...
  • 24kasim pazartesi. Oglenci ogretmeniz. Sabahtan bir yere gidilmez. Okuldan 6da geliyoz. O gun okulun veya belediyenin programi oluyo. Oraya gidilir. Tek gunle sınırlandırılmasa daha iyi olirdu kampanyalar. En azindan icine bir hafta sonunu da almalilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegabo85 -- 14 Kasım 2014; 8:27:00 >
  • Sarardan gelen sms
    [simage]www.yuklebana.com/image/ASP[/simage]
    http://www.yuklebana.com/image/ASP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01halil -- 14 Kasım 2014; 11:51:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faya85

quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Hyundai geçen sene öğretmenler günü sebebiyle bazı modellerde güzel indirimlerde bulunmuştu.Bu sene tık yok.

Vay anasını Bu senede yapar elde kalacak eski i20lerde Bi de fiatdan bekliyorum ben Punto kalkıyor sonuçda bakalım göreceğiz ne olcak süpriz çıkacak mı

Hocam ben gecen ugradim Hyundai accent blue 1.4 mode plus 48000 liradan ogretmenlere 46.5 diyordu.

• öğretmenlik okuyanlar için de geçerli olsa keşke
  • KİĞILI'dan az önce mesaj geldi %60 net indirim diyor. Son gün 24kasım. Yarın bir bakayım fiyatlara, kesin bindirim olur
  • Sabah süvari den sms geldi
    14-24 Kasım tarihleri arasında 1 takım elbise 1 kravat gömlek triko ayakkabı 349 tl sanki iyi gibi cumartesi günü torium süvari ye uğrayıp bakicam inşallah indirim düzgün modelleride içine alıyordur
    10 gün sonra sozlenicem takım lazım

• Ogretmenler gunu hediyeniz Seker Bonus'tan! 28 Kasim tarihine kadar tek seferde yapacaginiz 100 TL ve uzeri harcamaya % 10, maksimum 30 TL indirim. 4447878

• quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

Ogretmenler gunu hediyeniz Seker Bonus'tan! 28 Kasim tarihine kadar tek seferde yapacaginiz 100 TL ve uzeri harcamaya % 10, maksimum 30 TL indirim. 4447878

banada msj geldi tam yazmaya karar verdim sen benden önce yazmışsın hocam
  • Vakıfbank kredi kampanyası
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.