Şimdi Ara

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ FIRSATLARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
32
Favori
33.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kiğılı kapısına yazmış öğretmene %60 indirim diye. İçeride zaten kırmızı etiketli ürünlerde %50 indirim var. İndirimli fiyattan öğretmene %10 daha düşüyormuş. Dolayısıyla bu da %60 olmuyor. Yaptıkları istismardan başka bir şey değil
  • Geçen sene Morpa Kampüs kampanyası vardı. Bu senede olurmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: minormajor05

Kiğılı kapısına yazmış öğretmene %60 indirim diye. İçeride zaten kırmızı etiketli ürünlerde %50 indirim var. İndirimli fiyattan öğretmene %10 daha düşüyormuş. Dolayısıyla bu da %60 olmuyor. Yaptıkları istismardan başka bir şey değil

Aynen birde sadece sonbahar kış sezonu için geçerli indirim bu bilgiyi de eklemiş olalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Teşekkürler hocam
  • WORLD'E OZEL PIERRE CARDIN'DE 8 TAKSIT FIRSATI. USTELIK 17-24 KASIM ARASI TUM OGRETMENLERIMIZE SEZONDA NET %30 INDIRIM! DETAYLAR WORLDCARD.COM.TR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kigilimi 5 para etmez yazik kandiriyorlar milleti

• Kiğılıya gittim az önce sokaktaki vatandaşa yaptığı indirimden farkı yok.Bi takım elbise alayım dedim 1070 lira gibi etiket fiyati üzerinden yüzde 60 450 gibi fiyat önce bindir sonra indir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Kigilimi 5 para etmez yazik kandiriyorlar milleti

aynen resmen dalga gecmek
  • Otomobil firmalarından iyi bir kampanya bekliyordum ancak pek çıkmayacak sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi kampanya yapan firma yok....
  • Collezione'dan Öğretmenler Günü fırsatı!
    Collezione 24 Kasım öğretmen gününe özel başlattığı kampanya ile öğretmen ve öğrencilere özel her 75 TL'lik alışverişe %25 indirim fırsatı sunuyor.
    Eğlenceli ve dinamik tasarımlarıyla her sezon koleksiyonlarını canlı tutan Collezione, 17 - 24 Kasım 2014 tarihleri arasında geçerli olacak "Öğretmenler Günü" kampanyası kapsamında %25 indirim fırsatını kaçırmayın...

DeFacto Öğretmenler Günü Kapmanyası 2014
    Eğitim öğretimin en önemli fertleri öğretmenlerimiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde DeFacto, mağazalarında % 10 indirim fırsatı yakalıyor.
    De Facto’nun rengarenk dünyasında bulunan tüm ürünler için geçerli olan kampanyadan faydalanmak için ise öğretmen kimliklerini kasa yetlililerine göstermeleri yeterli oluyor.

U.S. Polo Assn. Facebook Sayfasından Öğretmenler Günü'ne Özel Fırsat!
    17-24 Kasım tarihlerinde öğretmenlere %20 indirim sunan U.S. Polo Assn., facebook.com/USPoloAssnTR sayfasından 15-24 Kasım tarihleri arasında öğretmenine mesaj bırakan her 24. kişiye de t-shirt hediye ediyor. Facebook sayfasından mesajını gönderen herkes uspoloassn.com’dan %15 indirim kazanıyor.
    125. yılını kutlamaya hazırlanan U.S. Polo Assn., Öğretmenler Günü’ne özel fırsatlar sunuyor. Hem sportif hayat tarzı, hem şehir yaşamı için benzersiz çözümler üreten U.S. Polo Assn., 17-24 Kasım tarihlerinde öğretmenlere konforlu bir şıklık sunmak için mağazalarında öğretmenlere özel %20 indirim olanağı sağlıyor.
    Öğrencilerin öğretmenlerine dair duygularını paylaşmalarını ve mesajlarını göndermeleri için Facebook’ta bir kampanya başlatan U.S. Polo Assn.www.facebook.com/USPoloAssnTR sayfasından öğretmenine mesaj bırakan her 24. kişiye klasikleşen t-shirtlerinden hediye ediyor. Mesaj bırakan tüm katılımcılar da U.S. Polo Assn.’nin e-ticaret sitesinden %15 indirimli alışveriş yapabiliyor. Bırakılan mesajlar arasından seçilenler özel bir tasarım ile U.S. Polo Assn.’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor, böylelikle öğrencilerin öğretmenlerine mesajını binlerce kişi görebiliyor.

• Emin evimden mesaj geldi
     24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ FIRSATLARI

• 25-30 kasımda vialand öğretmenlere ücretsiz, yakın ve misafirlerine yüzde 50 indirimli..
  • jowood1 J kullanıcısına yanıt
    Çok güzel haber :) kararsız kaldım akvaryuma mı vialand a mı gitsem bu haftasonu :))

• quote:

Orijinalden alıntı: jowood1

25-30 kasımda vialand öğretmenlere ücretsiz, yakın ve misafirlerine yüzde 50 indirimli..

link var mı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

quote:

Orijinalden alıntı: jowood1

25-30 kasımda vialand öğretmenlere ücretsiz, yakın ve misafirlerine yüzde 50 indirimli..

link var mı hocam

vialand sitesine baktım bende göremedim.
  • Paraf 50 tl ve üzerinde alışveriş leri 2ay oteliyor altin dahil
    http://www.parafcard.com.tr/paraf-kampanyalar/1267/tum-kampanyalar

• Balıkesir’in Gönen İlçesi’nde yetiştirlerek hazırladıkları etlerle bir lezzet klasiği yaratan Filizler Köftecisi, Öğretmenler Günü’nde yemeğe gelen her öğretmenimize 500 ml’lik zeytinyağı hediye ediyor.

Köftede bir marka olan Filizler Köftecisi, mönüsüne eklediği dünya yemekleriyle de farklı damak tatlarına ulaşıyor. Kapısında kuyrukların oluştuğu dolup taşan bir restoran olan Filizler Köftecisi, öğrenciden, çalışana, sanat dünyasının ünlü isimlerinden düğün sonrası kutlama yemeklerini düzenleyen yeni evli çiftlere kadar birçok farklı profilden kişiyi ağırlıyor.

24 Kasım’da da Üsküdar Şubesi’ne gelen ve yemek yiyen öğretmenlerimize bir jest yapmak isteyen Filizler Köftecisi, 500 ml’lik zeytinyağı hediyesiyle öğretmenlerimize minnnetimizi ifade ediyor.
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    Ben arayıp telefonla teyit ettim , öğretmene ücretsiz getirdiği yakınına hafta içi 30tl hafta sonu 35 tl ' ye geliyor Rezarvasyona da gerek yokmuş :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.