Şimdi Ara

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ FIRSATLARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
32
Favori
33.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence de florya iyi bir seçim olur. Bugün gitmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam. ben meslek lisesinde öğretmenim. bunları alıp meslek lisesi son sınıf öğrencilerinin içine 1 saatliğine bırakacan. arkana bir daha bakmayacaksın. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkent

bence floarya akvaryum. hem üst kattaki human kısmıda ücretsizmiş.

Sanirim yarin hanimla akvaryum+body works pazartesi de forum turkuazoo yapicaz haftaiçi de vialand.istanbulun göbee Esenlerde olunca heryer yakın oluyo böyle

• florya akvaryumda ücretsiz giriş var mı? forum istanbuldaki onun yanında fanus gibi kalıyor :) florya ücretsizse hangi günller ücretsiz bilen varsa yazabilir mi? teşekkürle şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: olemix51

florya akvaryumda ücretsiz giriş var mı? forum istanbuldaki onun yanında fanus gibi kalıyor :) florya ücretsizse hangi günller ücretsiz bilen varsa yazabilir mi? teşekkürle şimdiden

pazar pazartesi florya akvaryum ve human body ücretsiz öğretmenlere
  • Cebime Makromarketten gelen mesaj

Ogretmenler gununuz kutlu olsun, 22-24 Kasim tarihleri arasinda ogretmenlerimize ozel super indirim ve surpriz hediyeler icin sizi magazalarimiza bekliyoruz.

Ayrinti yok

• asterix64 kullanıcısına yanıt
    konuyu açan arada bir uğrayıp fırsatları ilk mesajda toplasa iyi olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: minormajor05

Cebime Makromarketten gelen mesaj

Ogretmenler gununuz kutlu olsun, 22-24 Kasim tarihleri arasinda ogretmenlerimize ozel super indirim ve surpriz hediyeler icin sizi magazalarimiza bekliyoruz.

Ayrinti yok

facebook sayfasında detaylar var ama pek bir şey yok genelde cilt bakım ürünlerinde indirim var

ayrıca madamcocoda da %50 +%50 indirim varmış ama zaten öyle bir kampanyası vardı öğretmene özel demesi biraz hoş olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebihan -- 22 Kasım 2014; 15:13:17 >
  • Markantalya migros %10 money puan iade veriyor.yarin son

• quote:

Orijinalden alıntı: k35

konuyu açan arada bir uğrayıp fırsatları ilk mesajda toplasa iyi olacaktı

Hocam ilk konu olmasa da derli toplu olsun diye ekliyorum :) ALINTIDIR

CinemaPink

CinemaPink, resmi internet sitesinden ve facebook sayfasından 24 Kasım Öğretmenler Gününde Öğretmenlere ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu. CinemaPink’ in bulunduğu yerler şöyle: Etiler Akmerkez, Akmerkez MET Opera, Taksim Demirören ist., Bakırköy Carousel, Levent Sapphire, Levent Metrocity, Avcılar Pelican Mall, Beylikdüzü Perlavista, Silivri Kipa, Eskişehir Kanatlı, Yalova Kipa, İnegöl AVM, Antalya Shemall, Ankara Etlik Forum, Nevşehir Forum, İzmit Arastapark AVM

Lc Waikiki %15 indirim

Daha önceden sitemizde LC Waikiki %15 indirim duyumu aldık şeklinde haber yapmıştık. Telefonla iletişim kurarak LC Waikiki mağazalarında geçerli %15 indirimin doğruluğunu teyit ettik. Maalesef indirim İnternet Sitesinde geçerli değil. 24 Kasım’ a kadar LC Waikiki mağazalarına öğretmen kimlik kartlarının ön yüzünün fotokopilerini teslim ederek Öğretmenler indirimden faydalanabilecek.

Honda’ dan 7000 TL ye varan indirim.

Honda Camkıran Oto (İzmir) Öğretmenler gününe özel, Öğretmen veya 1. derece yakınına Civic Sedan’da 7.000‘e kadar indirim uygulayacak.

Vialand öğretmenlere ücretsiz hizmet verecek.

25-30 Kasım tarihleri arasında Vialand öğretmenlere ücretsiz hizmet verecek, yanlarındaki misafirlere yüzde 50 indirim uygulayacak. Web sitesinde hala bir bilgi yok ancak telefon ile teyit edildi. Sizde gitmeden önce telefonla bilgi alabilirseniz daha sağlıklı olacaktır.

Collezione 75 TL üzerine %25 İndirim

Collezione 17 – 24 Kasım 2014 tarihleri arasında 75 TL üzeri alışverişlerde %25 indirim uygulayacak

U.S. Polo Assn.

U.S. Polo Assn. 17 -24 Kasım tarihleri arasında öğretmenlere %20 indirim uygulayacak. U.S. Polo Assn. Facebook sayfasından öğretmenlere mesaj gönderen herkes uspoloassn.com adresinden %15 indirim ve her 24. kişi t-shirt kazanacak.

Türk Hava Yolları ve Anadolujet uçak biletlerinde %25 indirim.

24 Kasım-14 Aralık 2014 tarihleri arasında iç hat seferlerinde geçerli indirimi öğretmenler kullanabilecek.

Şehir içi ücretsiz ulaşım.

Öğretmenler haftası süresince belediyelere ait ulaşım araçlarından öğretmenler ücretsiz yararlanacak.

Tren yolu ulaşımında %50 indirim.

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 24-30 Kasım 2014 tarihleri arasında demiryolu ile seyahat edecek öğretmenlere Yüksek Hızlı Tren (YHT) ve Anahat trenlerde geçerli olmak üzere %50 indirim uygulanacak.

Gold Yılın Öğretmeni Yarışması

“Benim Öğretmenim Yılın Öğretmeni!” diyorsan sende öğretmeninle çekilmiş fotoğrafını paylaş,www.gold.com.tr’den 1000 TL’ye varan hediye çeki kazanma şansını yakala!
    06 – 24 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Benim Öğretmenim Yılın Öğretmeni” kampanyası kapsamında öğretmeninle çekilmiş olduğun fotoğrafını ogretmenim@gold.com.tr mail adresine gönder, Gold’dan hediye çeki kazanma şansını yakala! En çok oy alan 1.fotoğraf sahibine ve öğretmenine 1000 TL hediye çeki,En çok oy alan 2. fotoğraf sahibine ve öğretmenine 750 TL hediye çeki,En çok oy alan 3. fotoğraf sahibine ve öğretmenine 500 TL hediye çeki verilecektir.

KidzMondo’dan Öğretmenler Günü Hediyesi

Türkiye’nin ilk eğlence&öğrence şehri KidzMondo’da Öğretmenler Günü’ne özel 22 Kasım – 30 Kasım tarihleri arasında tüm öğretmenlere giriş ücretsiz…
    Bunun yanında Öğretmenler yanlarında getirecekleri maksimum üç çocuğun giriş ücreti de yüzde 50 indirimli!

İpekyol’dan %20 indirim.

İpekyol, Öğretmenler Günü’ne özel 21-24 Kasım tarihleri arasında seçili sezon ürünlerinde % 20 indirim fırsatı sunuyor.

Forum İstanbul Turkuazoo Öğretmenler Günü’nde Tüm Öğretmenlere Ücretsiz

Canımız öğretmenlerimiz 24 Kasım Öğretmenler gününde su altının büyülü dünyasını Turkuazoo’da keşfedecek. Öğretmenlerimiz, 80 metrelik sualtı tünelinde okyanus tabanında yürüyüş yapacak, dev köpekbalıkları ve vatozlarla burun buruna gelerek fotoğraf çektirecek, denizkapumbağası rehabilitsayon merkezindeki yaralı kaplumbağaları ziyaret ederek bakım süreçlerine tanık olacaklar ve unutamayacakları bir gün geçirecekler.

NT’den Öğretmenler Ne Sever Kampanyası

NT Öğretmenler gününe özel bazı ürünlerde indirim uyguladı. Ürünler arasında Galaxy S4 999 TL Toshiba 16 gb Flash Bellek 14,90 TL fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Kalem fiyatları da bizlere uygun geldi. Kampanya detaylarına NT web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Tuğba&Venn Giyim

Tuğba&Venn Giyim Öğretmenler gününe özel İpek Eşarpları 49.90 Tl fiyat ile satışa sunacak. Trikolarda ise net % 50 indirim uygulayacak.

• Aquaflorya ve the human body 22-24 kasim. Onu da ekleyiver.

• smnkz kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar dogru düzgün kampanya olmasada Teşekkürler zahmet edip toparlamışsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar madame cocoda yalnızca öğretmenlere özel yüzde 50+50 indirim var içeride izdiham var 150 liralık alışveriş yaptım .Yalnızca öğretmenlere bu indirim diğerlerine yüzde 50+20
  • Arkadaşlar vakit bulamadim toparlayacagim.

• Arkadaşlar konuyla çok ilgisi yok ama bilgili birileri olabilir diye sormak istiyorum. Dönem başında okulumuz yakıldı. İdari kısım komple yandı. Biraz biraz toparlandık. Boya işleri falan halledildi ama malzeme (dolap, sandalye, tahta, fotokopi makinesi, A4, yardım malzemesi, ecza dolabı vs.) eksiğimiz çok. 500 öğrencili okulda 1 bilgisayarla idare ediyoruz. Hangi kanallardan yardım talebinde bulunabilirim bilen var mı?

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ FIRSATLARI

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ FIRSATLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 22 Kasım 2014; 20:38:53 >

• Ozann kullanıcısına yanıt
    Bankalar,stk'lar ve bolgenizde bulunan kurumlara email yada postayla duruminuzu anlatin,eminim birkacindan olumlu geri donus alirsiniz.

• defacto yüzde 10
  • Ozann kullanıcısına yanıt
    MEB böyle bir durumda sizi kaderinize mi terkediyor?
  • asterix64 kullanıcısına yanıt
    Madam coco da öğretmen kartı olanlara %30 ek indirim yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğretmenlerimize ve Tüm Kamu Çalışanlarına 50 TL Hediye Çeki Fırsatı

2 Kasım – 7 Aralık 2014 tarihleri arasında Kamuluya Her Şey Dahil kampanyasından faydalanan yeni abonelerimiz tüm CarrefourSa’larda geçerli 50 TL hediye çeki faydasından yararlanabilecektir. Bu faydadan yararlanabilmek için 24KASIM bir boşluk TC Kimlik No yazıp 6606’ya SMS göndererek hediye çeki şifrenizi alabilirsiniz. (Örnek: 24KASIM 37566030911) Hediye çeklerinin son kullanım tarihi 31.01.2015’tir.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Kamuluya-Her-Sey-Dahil-Kampanyasi.aspx

ben kaptım bir tane 50 tl lik çek şifresi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.