Şimdi Ara

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ FIRSATLARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
32
Favori
33.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhtemel fiyasko.
    Zaten pahalı bir marka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bsn33 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da geldi şifre ama bazı kısımları değişik yazıyor Türkçe karakterler olmamış gibi şapkalı a filan var , şifre harf sayı karışık mı yoksa sadece sayı mı hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mtl_lgn

Hocam bana da geldi şifre ama bazı kısımları değişik yazıyor Türkçe karakterler olmamış gibi şapkalı a filan var , şifre harf sayı karışık mı yoksa sadece sayı mı hocam ?

banada öyle hafiften garip harlerle geldi ama sadece sayıların olduğu kısım geçerli sanırım.
  • serhatsafkan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler , bir deneyelim bakalım bugün yarın bakalım çalışıyor mu :) Ona göre yazarım bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozann

Arkadaşlar konuyla çok ilgisi yok ama bilgili birileri olabilir diye sormak istiyorum. Dönem başında okulumuz yakıldı. İdari kısım komple yandı. Biraz biraz toparlandık. Boya işleri falan halledildi ama malzeme (dolap, sandalye, tahta, fotokopi makinesi, A4, yardım malzemesi, ecza dolabı vs.) eksiğimiz çok. 500 öğrencili okulda 1 bilgisayarla idare ediyoruz. Hangi kanallardan yardım talebinde bulunabilirim bilen var mı?

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ FIRSATLARI

Hocam merhaba. Ben de Ankara'da öğretmenlik yapıyorum. Öncelikle geçmiş olsun. Bana özelden ulaşırsanız ve telefon numaranızı verirseniz kullanmadığım bir masaüstü pc.'im var onu size göndermek isterim. P4 işlemcili bir makine eokul işlemlerini filan rahatlıkla halledersiniz. monitör vs. hepsini paketler gönderirim. PC izmirde ailemin yanında gittiğim de ilk fırsatta size kargolarım eğer kabul ederseniz. Allah yardımcınız olsun...

• Yangın çıksa anlıyorum ama adam memleketin okulunu bilincli isteyerek yakmış, ne yardımı? Sen koyacaksin malzemeyi o yine yakacak ?yardımlarınızı telef etmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sadece rakamlardan oluşan 16 haneli sayi hocam. Bana gelen o şekilde diğer arkadaşlara nasil geldi bilemem ama herkese o şekilde geliyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

quote:

Orijinalden alıntı: asterix64

Omnis konuyu ben actim. Ergen degilim. Rütbeye ihtiyacim yok. Foruma çok katkim olmasa da senden eskiyim. Seni ilgilendirmeyen hatta sana gereksiz gelen bir basligi ustune alinmana hatta yorum atmana hiç gerek yoktu. Zaman kaybetmissin. Faydalanan arkadaslara iyiligimiz dokunsun istedik.

Kardesim her urunede indirim oluyo diye konu acmaya gerek yokki. Gittigidiyor % 10 indirim konusu zatennmevcut. Ustune bide hesap yaparak telefona konu acmissin. Zaten ihtiyaci olan ve azbucuk calisan beyni olan kendisi hesap yaparak % 10 duser. Degilse sitedeki butun urunlere binlerce konu ac. Ama sana zahmet acarken beyni hesap yapmaya musait degillere ozwl yazki bizi ilgilendirmesin. Bizde.ilgilenmedigimiz konuya girip rahatsiz olmayip senide rahatsiz etmeyelim. Sende mutlu mesut yasa. Sana iyi ve booool konu acmalar.

Ana konuyu ben acip indirimleri toparladim. (24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ FIRSATLARİ) Yanlis kişiye gönderme yapiyorsun sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

quote:

Sadece rakamlardan oluşan 16 haneli sayi hocam. Bana gelen o şekilde diğer arkadaşlara nasil geldi bilemem ama herkese o şekilde geliyordur.

Bende ki kodda o şekilde ama bazı karakterler farklı olunca şaşırdım , 16 hane var sayı kısmında. Deneyelim bakalım tekrar teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatsafkan

quote:

banada öyle hafiften garip harlerle geldi ama sadece sayıların olduğu kısım geçerli sanırım.

16 rakam var arada garip şeyler yok benimkinde
  • carfoursa 50 tl kodları kullanmayı deneyen arkadaşlardan dönüt bekliyoruz.. ona göre carfoursaya çıkacağız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

carfoursa 50 tl kodları kullanmayı deneyen arkadaşlardan dönüt bekliyoruz.. ona göre carfoursaya çıkacağız..

aynen kullananlar haber versin.
  • Acaba bu kampayadan yararlanan var mı?

100 Puandan kastı ne olabilir ki

Arenapark avm kampanya ve fırsatları devam ediyor. Arenapark 2014 öğretmenler gününe özel kampanyada hediye puan fırsatı sunuyor. Küçükçekmece Atakent’te yaşayanların yürüme mesafesinde olan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, her özel günde olduğu gibi hayatımızda çok önemli yere sahip Öğretmenlermizi de unutmadı.

ArenaPark’tan Öğretmenler Günü Sürprizi adını taşıyan kampanya kapsamında 24 Kasım’da TrendCard ve Öğretmen Kimlik Kartı ile ArenaPark Danışma Noktasına Gelen Tüm Öğretmenlere Anında 100 Puan Hediye edilecektir.

Öğretmenlerimizin kendi hediyelerini kendileri seçme fırsatı sunan bu kampanya ile öğretmenlerimiz Alışveriş Merkezi içerisindeki mağazalardan yapacakları alışverişlerde hediye puanlarını kullanabilecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

quote:

carfoursa 50 tl kodları kullanmayı deneyen arkadaşlardan dönüt bekliyoruz.. ona göre carfoursaya çıkacağız..

Eşimde bende yolladık. Tc ve telefon numarasını da verdik, durmadan taciz ederler şimdi.

• ttnet 50 tl carfoursa kodu fırsatını konu olarak açsak mı ki?
    ttnet abonelerinden öğretmen olmayanlar öğretmenler günü kamp. konusuna bakmayabilirler.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

quote:

Eşimde bende yolladık. Tc ve telefon numarasını da verdik, durmadan taciz ederler şimdi.

ikiniz de ttnet abonesi misiniz ki?

• Hayır sadece ben ttnet abonesiyim.

Aaa evet ona şifre gelmemiş.

• quote:

ttnet 50 tl carfoursa kodu fırsatını konu olarak açsak mı ki?
    ttnet abonelerinden öğretmen olmayanlar öğretmenler günü kamp. konusuna bakmayabilirler.....

Haklısınız. Açılsa fena olmaz. Ülkede 1 milyona yakın öğretmen var.

• quote:

temizlik ve bakım ürünlerinde %55 indirimle süper kombo oluyor ama bu soğukta dışarı kim çıkacak sıcak fırsatlar ailesi internetten alışverişe alıştırınca öyle oluyor. patatesi soğanı bile internetten aldık.
  • Floryadaki İstanbul akvaryuma ve human body'e gittikten sonra forum İstanbuldaki turquazoo o kadarda çekici gelmedi. Anadolu yakasından gidecekler
    E-5 otobüs aktarma Söğütlü çeşmeden metrobüs aktarmalı Florya Beşyol durağında inip. Üstgeçitten köprüyle karşıya geçip taksi ile ulaşabilirler.Minibüs çok dolanıyor .(Taksi 12 tl yazıyor)
    Floryadan forum İstanbul'a gitmek için BN1 yada BN2 Eminönü otobüslerine binip Yenikapıda inerek metroya binip Kocatepe durağında inip turkuazooya da gidebilirler.
    Not:Human Bodyde resim çekmek yasak elemanlar devamlı geziyor uyarıyorlar.Ben bir tane çekmek için izin aldım.

Yorum: İlk defa girecekler için öğretmen olmayan yada misafirleriniz için gidilip görülmesi gereken bir yer. Parasını hakkediyor mu? Evet. Özellikle çocukların görmesi gerek.2. kez gider miyim ?Hayır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 23 Kasım 2014; 13:24:41 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.