Şimdi Ara

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ FIRSATLARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
32
Favori
33.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olsun hocam, biz yine toparlanırız. Okulları yakmayan öğrenciler yetiştiririz. Elimizden geleni yapıyoruz şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman_27

MEB böyle bir durumda sizi kaderinize mi terkediyor?

Kısmen durum öyle hocam. Bir haftada okulun kaba işleri halledildi. Meb köylere verilen fotokopi makinesinden verdi. Servisi kaç kez aradık, bize ileri tarih verdiler. En son garantinin yanmasını göze alıp kurulumu kendim yaptım.

İhale açıldı sanırım ama işler maalesef ağır ilerliyor. 2 aydır tek bir malzeme gelmedi. Öğretmenler odasına sınıflarda kullanılan masalardan iki tane koyduk, kitaplar üst üste duruyor.

Maalesef bu durum en çok öğrencileri etkiledi. Malum bu hafta Teog var. Eksiklikler, yeni gelen öğretmenlerin uyum sağlaması derken vakit geçti. Liste uzayıp gidiyor.

Buna da şükür.

İlgi gösteren herkese teşekkürler,
    Hayırlı akşamlar,

• Bir öğretmen olarak carrefour kodunu alamadım millet satmaya başlamış. Ttnetden başka ne beklenir ki!

Bugün kiğılıya gittim daha önce 49 olan gömlekler %60 indirimle 59 olmuş duyunca hemen uzaklaştım oradan
  • IYI KI TTNET 'LIYIM firsatlarindan sadece TTNET musterileri yararlanabilmektedir. Hemen TTNET musterisi olmak icin 444 0 375'i arayin. Diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda ki öğretmen arkadaşların ilk kutlaması benden olsun.
    öğretmenler gününüz kutlu olsun
  • teşekkürler. öğretmenlerim gününüz günümüz kutlu olsun.@ankizmir
  • Nice hayırlı, sağlıklı , huzurlu senelere meslektaşlar ve forumdaşlar
  • bir gün "muallim" olabilmemiz dileğiyle hepimizin 24 Kasım'ı kutlu olsun.
  • Erbil Süel'de %20 indirim var ama kimlik sormuyorlar, bunlar da fırsatçılardan.

Vena'da da 100 TL üzeri 15 TL indirim var, kimlik falan soruyorlar mı merak edip de sormadım.
    Zaten indirimsiz ve yeni sezon ürünlerdeymiş.
    Naylon montun 150 liradan başladığı yerde neyi sorayım ki zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyo

IYI KI TTNET 'LIYIM firsatlarindan sadece TTNET musterileri yararlanabilmektedir. Hemen TTNET musterisi olmak icin 444 0 375'i arayin. Diyor

Bana da aynı mesaj geldi...eylül ayında abone oldum bende.ama tarife farklıydı ondan olabilir belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radyoda reklamlarda %15 olarak duydum hocam
  • Sizlere sıcak fırsat değil ama;

Silivri Belediyesi, ilçede görevli tüm öğretmenlere bu yıl kalem yerine 3000 mAh Power Bank hediye etti sağolsun.
    İhtiyacım da vardı iyi oldu.
  • Morpakampüs öğretmenlere 1 yıllık öğrenci üyelik aktivasyon kodu veriyor. bugün saat 23:59 a kadar kayıt olmak gerekiyor.
  • Bursa'da olanlar için Teleferik Pazartesiden Cumaya kadar ücretsiz.
    Uludağ havası almak isteyenler olabilir:)))
  • İBB SOSYAL TESİSLER - YÜZDE 20 İNDİRİM

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Sosyal Tesisler, değerli öğretmenlerimizi 21 -28 Kasım tarihleri arasında %20 indirimle ağırlayacak.

Saygıdeğer öğretmenlerimiz, eş ve çocuklarıyla birlikte diledikleri Sosyal Tesiste; 21 - 28 Kasım tarihleri arasında personel kimlik kartları ile konuk olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

Morpakampüs öğretmenlere 1 yıllık öğrenci üyelik aktivasyon kodu veriyor. bugün saat 23:59 a kadar kayıt olmak gerekiyor.

Nasıl yapacağız hocam, bir öğrenci için mi veriyor kodu... Hediye ederiz artık çocuklara...

• quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

Morpakampüs öğretmenlere 1 yıllık öğrenci üyelik aktivasyon kodu veriyor. bugün saat 23:59 a kadar kayıt olmak gerekiyor.

Nasıl yapacağız hocam, bir öğrenci için mi veriyor kodu... Hediye ederiz artık çocuklara...

Morpakampuse girdim. Daha önceden üyeliğim vardı. Ana sayfaya geldi direk.
    Üyeliğiniz yoksa üyelik açın.

• TTNET' bilmeden her TTNET'liye 50 lira carrefour hadiye çeki verdi alt limitsiz. Şimdi mesaj gönderdim fakat bana cevap gelmiyor. TTNET'i aradım. Herkese bedava 50 lira verdiklerinden bihaberler. Ben öğretmen olduğum halde yararlanamadım
  • haber veren arkadaslara tesekkurler carrefour da bugun 50 tl ye kullandimk sartsiz surtsuz ayrica bol bol sampuan aldim 1 yillik stok tamam
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.