Selamlar; Ankara, Etimesgut'ta bulunan evim ve komşularım için toplu kombi satın alımı yapacağım, şimdilik 14 adete ulaştım ama sanırım bu sayı 30 lara kadar tırmanacak. Görüştüğüm firmalar Proje, Onay, Devreye alma da dahil fiyatlar veriyorlar ancak bu konuda farklı farksız bir çok firma ürün tavsiyelerinde bulunuyor, haliyle akıl karışıyor; konu hakkında bilgi sahibi olan siz değerli dostlardan yorum ve öneri almak ihtiyacı hissettim. Genelde 24 KW lık bir cihaz seçimi için tavsiyeler alıyorum; Viessman Vitopend 100 24 Kw, Demirdöküm Nitron 24 KW ve yine Demirdöküm Atron 24 KW ürünlerde fiyatlar var elimde; diğer markalar ve ürünler için; Ürün Performans, Servis kalitesi ve diğer detay yorumlarınıza ihtiyacım bulunmakta. Saygılar
Bunlar konvansiyonel (yoğuşmasız) kombiler. Benim size toplu önerim premix (tam) yoğuşmalı Ariston Clas Premium'dur. Verimliliği SEDBUK testleri ile A sınıfı olarak kanıtlanmış, % 15-20 kadar daha az yakan, problemsiz, kalıtsal sorunu olmayan çok uygun fiyatlı kombidir. 1.450 TL fiyatıyla emsalleri arasında rakipsizdir. Ben de Ankara'da oturuyorum. Siz başta Vitopend'i eleyin. Bu Forumu veya şikayet sitelerini hiç incelemediniz sanırım. Sizi çok yorar. Diğerleri de zaten yoğuşmasız, Ariston Clas Premium'a alternatif olamazlar. http://kombitoptancisi.com/default.asp?syf=detay&kate=YO%D0U%DEMALI%20KOMB%DDLER&altkat=AR%DDSTON%20YO%D0U%DEMALI%20%20KOMB%DD&marka=&urid=107&urun=AR%DDSTON%20CLAS%20YO%D0.20.000 Yukardaki Site ile telefonla temasa geçin. Sanırım 50 TL kargo ücreti de almayabilirler. Buradan ucuz (peşin) hemen hiçbir yerde bulamazsınız. Size Ankara'da yetkili montajcı da bulurlar. Site güvenilirdir.
Teşekkür ederim sn.sserin.
Sayın Sserin, önerinizde olduğu gibi Ariston Türkiye'den Ankara için önerebilecekleri bir bayiiye ulaşmak adına Bölge Yetkilisi ile görüştüm. Tam bir Angaralı olan bu arkadaşın, pazarda domates tezgahı işletiyormuş gibi tavrı, ulaştığım bayiilerdeki umursamaz tavrı daha önce hiçbir firma ile yaşamadığımı söyleyebilirim. Ürün çok güzel olabilir ama ürünü satan kendisi olduğu gibi bu kadar çeşitli pazarda, ürünün de sahipleniyor olması gerekmektedir. dialoglarımızdan bazılarında tam yoğuşmalı kombinin olmayacağı, tesistın eski sistem hermetik kombilere uygun olarak döşendiği ve hermetikten başka kombi takamayacağım bilgisini aldım. Açıkçası tadilat ile ekstra da uğraşmak istememekteyim. Ricam, hermetiklerde uygun bir ürün önermeniz olacaktır. Saygılarımla.