Bildirim
24 pinli anakarta 20pinli psu takılır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
20 lik ucu pinleri doğru eşleştirecek şekilde zorlamadan yerine takarsan çalıştırabilirsin. dört pin boşta kalınca çalışıyor.
Ancak sendeki psu ne kadar eski bilemiyorum ama işlemcinin hemen yanında olan 4 pinli sarı siyah(yanlış hatırlamıyorsam) yuva için de bir çıkışı olması lazım. o olmadan çalışmayabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: lonebody
20 lik ucu pinleri doğru eşleştirecek şekilde zorlamadan yerine takarsan çalıştırabilirsin. dört pin boşta kalınca çalışıyor.
Ancak sendeki psu ne kadar eski bilemiyorum ama işlemcinin hemen yanında olan 4 pinli sarı siyah(yanlış hatırlamıyorsam) yuva için de bir çıkışı olması lazım. o olmadan çalışmayabilir.
codegen diye bir psu 350w diye geçiyor pek iyi değil sorun yaratır mı ileride peki? -
ben de bir dönem öyle kullanmıştım. bir sorun da olmamıştı.
ama dediğim gibi işlemcinin yanına takılan 4 pinli (dikdmrtgen olan değil, kare olanı) yuva boş kalmamalı. Bahsettiğin psu nun o yuva için çıkışı varsa sorunsuz kullanabileceğini düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: lonebody
ben de bir dönem öyle kullanmıştım. bir sorun da olmamıştı.
ama dediğim gibi işlemcinin yanına takılan 4 pinli (dikdmrtgen olan değil, kare olanı) yuva boş kalmamalı. Bahsettiğin psu nun o yuva için çıkışı varsa sorunsuz kullanabileceğini düşünüyorum.
peki anakart alıp deneyeceğim teşekkürler -
20 pinden 24 pine dönüştüren kablolar satılıyor onlardan alabilirsin. Webdenal
Webdenal - Aradığınız Sayfa Bulunamadıhttp://www.webdenal.com/s-link-sl-2024-20-24-pin-cevirici-adaptor_40378.html
-
arkadaşlar anakart alıcamhttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-8i945gzme-rh/
bendeki 20pinli psu bunu çalıştırır mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: private_dawn
arkadaşlar anakart alıcamhttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-8i945gzme-rh/
bendeki 20pinli psu bunu çalıştırır mı?
çalıştırır arkadaşım -
çalışır ilave bir şey almana gerek yok.... -
anakartı satan kişi güç kaybı olur diyor iki arada kaldık anakarttaki o boşta kalacak olan 4 pin ne işe yarıyor çok mu önemli profesyonellerden ve anakartı bu şekilde kullananların yorumlarını bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir süre sıkıntı yapacağını samam. ama işini garantiye a her zaman
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- wmı provider host nedir
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- laptopu kasa olarak kullanmak
- word tek sayfaya sığdırma
- toplu mp3 indir
- ekran videosu alma
- pc otomatik kapatma
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- ssd hız testi
- bilgisayar internete bağlanmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X