24 saat çalışır asla kopma olmaz dediğiniz MODEM hangisi?
(En Son Oy Tarihi: 9.6.2014)
Giriş
Modem fark etmez en dandik bile kopmaz. Adsl hattın dandikse hattını degiştirecen.
1 aydır kopma yok allaha şükür binaya yeni telefon kablosu çektim
Airties.. 2 hafta hic kapanmadan calıstı hicbir sıkıntısı yok. RT-102
usr 9108 kullanıyorum modem kaynaklı bir kopma olmuyor kesinlikle.
5 yıldır USR var 3 yıl hiç kopma olmadı 8 mbite geçince ttnet başladı düşürmelere çok memnunum(modemden).
6 yıl önce airties almıştım.tatile filan hiç çıkmadım bir yere gitsem bile kullanan olduğu için kapatmadım yani 6 yıldır 24 saat açık.bozulma olmadı.ayrıca telefonla hizmet veriyor bir sorun oldu mu arıyorsunuz..
airties rt 205 kaç yıldır kullanıyorum bir kere koptuğunu görmedim
quote:
Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
airties rt 205 kaç yıldır kullanıyorum bir kere koptuğunu görmedim
1 senede sadece bikaç defa kapattım hala tıkır tıkır çalışıyor
telekom faktörünü unutmayın. bu ülkede hiçbir modem 24 saat açıp kalıpta internetten düşmezlik yapamaz. 2005 senesinden beridir hiç kapanmayan e-con marka modemim var. hiçbir sorun yaşamadım. sadece telekom kaynaklı sorunlar oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: NoSF3RatU
usr 9108 kullanıyorum modem kaynaklı bir kopma olmuyor kesinlikle.
Eklemeyi unutmuşum bende 9107 kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: danGerfuLL
Airties RT 205
0 problem.
Bağlantı kopması %90 modemden kaynaklanmaz. O yüzden (ben de dahil) herkes kendi kullandığını işaretlemiştir. Airtires yeni üyelere beleş verildiği için önde olması normal.
Pikatel airmax 101 var.3 yıldır hiç kopmadı
Airties-RT 2xx serisi tak 2 ye donsun sabaha kadar saka bir yana 2senedir kapadgimi hatirlamiyorm kesildigini netinde..arada oda ttnet sagolsun.yoksa modemde sorun yok
Anketteki yorumlardan sonra aşağıda resmi görülen USROBOTİCS 9108 Modemi almaya karar verdim.
kral AirTies RT-102 kablolu
4 yıl civarı oluo kullanalı daha gık dedigini görmedim modemin fulö açık...
Cisco Linksys WAG320N
Cisco ag uzmani denebilir
RT-211
3 yıldır rt-205 kullanıyorum zaten ttnet dağıttığı için çoğu insanın evinde bu modem var genelde herkes memnun
Everest var mutluyum (sanırım ürettikleri en kaliteli modem bana denk geldi)
Airties RT-205
Aldığımdan beri hiç kapatmadım. Zaten öyle kapatma alışkanlığımız yok bizim.