SUV 59,99 TL https://www.migros.com.tr/otovinn-standart-ic-dis-arac-yikama-suv-p-2cd9c40 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibindenihtiyaçtan -- 18 Ocak 2023; 13:14:11 > |
Migros Otovınn İç-Dış Araç Yıkama Kodu 44,99 TL (Kod ile 24,99 TL) (4. sayfa)
-
-
vodafone red kullanmıyorsan verırmısın bana yakında var yer cunku.
-
dogru evet 59
-
benim de var yakınımda yer de sorun çıkarmayan yer var mı diye soruyorum.
-
vodafone red'te nasıl bir kampanya var ki? Otovınn'da red first olmak gerekiyor sanırım
-
red fırs vy buseness olmak lazım kampanya bolumunde oda var gecen yıl ben kullanamadım bazı tarıfelerde vardı
-
Uygulamadan 3 lü yıkama aldım daha sonra otovınn uygulamasını indirdim promosyon ekle kısmından PNR kodunu giriyorum ama geçersiz diyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu?
Edit: Son kullanma tarihi geçmiş kodların. Migros sıklıkla yapıyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesshn18 -- 20 Ocak 2023; 9:58:8 > -
Otovınn müşteri hizmetleri bana da aynı şeyi söyledi. Bugün 4. gün hala yeni kod yollamadılar. 3 kere migros müşteri hizmetlerini aradım, gün içinde bilgilendirileceksiniz dediler ama hiç ses yok.
-
Vodafone kodum ile halen yıkatıyorum, para verdiğim yerlerde almadığım hizmeti veriyorlar valla.
-
Kodu otovın a değil şubeye gidince şube görevlisine veriyorum ben hocam ama, vodafone için bu şekilde sizinki nasıldır bilmiyorum.
-
6.gün bugün, migros kısa sürede dönüş yapacağız diye oyalamaya devam ediyor.
-
paramı iade edin dedim kodun iadesi yok dediler. işlemi hızlandırmak için farklı bir bilgisi olan paylaşırsa kurtuluruz bu dertten
edit: migros müşteri hizmetleri arayıp yeni kod verdi. verdikleri kodu otovınn uygulaması kabul etmedi. otovınn müşteri hizmetlerini aradım, kısa bir sürede kodu hesabıma tanımladılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frddrst -- 20 Ocak 2023; 12:6:38 > -
Yeni kod paylaştılar arayıp ve o da geçersiz çıktı. Telefonu kapatmadan kodu denediğim için müşteri temsilcisine konuyu aktardım. Yine arayacağız diyip kapattılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
otovınn müşteri hizmetlerini arayıp kodun son kullanma tarihini kontrol ettirin. kod geçerliyse otovınn müşteri hizmetleri, hesabınıza tanımlama yapıyor.
-
Evet dediğiniz gibi yaptım ve ekledi otovınn müşteri hizmetleri. Teşekkürler yardımınız için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kod iç dış yıkama için dimi arkadaşlar başlık öyle açılmış link de öyle ama ürün içinde yazmıyor deneyen oldu mu
ankarada kullanıp memnun kalınan bayi var mı sormak istedim
-
Adam akıllı kullanabilen yok sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
son zamanlarda alıp ankarada kullanan oldu mu?
-
ankara/emek opet istasyon içindeki tabanwax'da kullandım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X