Şimdi Ara

240 gb f/p SSD tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SSD cahili oldugum için ne alayım bilemedim şuanda f/p olarak en alınası ssd sizce hangisidir ? bi kaç oyun kurarım birde işletim sistemi için kullanılacak

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

SSD cahili oldugum için ne alayım bilemedim şuanda f/p olarak en alınası ssd sizce hangisidir ? bi kaç oyun kurarım birde işletim sistemi için kullanılacak

Merhaba,

Yukarıda önerilen model gayet F/P konumunda şu an. Başka sitelerde daha ucuza da mevcut.

Ama bütçeniz düşükse; 270 TL civarlarına başka modellere de bakabilirsiniz. İmzamdan incelemesine ulaşabileceğiniz modeller mevcut.
  • vallahi bende kararsız kaldım ilk başta ucuz bir şey alayım dedim sonra almışken kaliteli olsun bari dedim öyle ortada kaldım ama hiç ssd kullanmadığım için en çöp 240-250 gb'da alsam bana inanılmaz gelicektir muhtemelen
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Technopat'ta SSD hakkında "nasıl olsa insan detayları anlayamıyor , aslında ssdlerin hepsi aynı sadece farkları testlerde anlaşılıyor" demişti. Ama ben de samsung 840 evo kullanıcısıyım. Ve öneririm. İnternetteki yorumları okumalısınız.
  • quote:

vallahi bende kararsız kaldım ilk başta ucuz bir şey alayım dedim sonra almışken kaliteli olsun bari dedim öyle ortada kaldım ama hiç ssd kullanmadığım için en çöp 240-250 gb'da alsam bana inanılmaz gelicektir muhtemelen

Kingston V300 gibi sonradan ''firma tarafından'' içeriği değiştirilip, performansını kaybeden alt seviye SSD almadıktan sonra ne alsanız dediğiniz gibi size çok farklı gelecektir HDD'den sonra.

SSD için ayırdığınız bütçeyi belirlediyseniz belirtin, tam olarak ona göre öneri yapalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    250 gb samsung ssd - 2. El
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önerilen disk 420tl nasıl f/p ürünü oluyor.. ben crucial bx-100 250gb aldım 245liraya gayette memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaTRan35 -- 20 Şubat 2015; 15:14:57 >
  • kaTRan35 K kullanıcısına yanıt
    aynen piyasa üst tabaka ürün nasıl fp olur anlam veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

vallahi bende kararsız kaldım ilk başta ucuz bir şey alayım dedim sonra almışken kaliteli olsun bari dedim öyle ortada kaldım ama hiç ssd kullanmadığım için en çöp 240-250 gb'da alsam bana inanılmaz gelicektir muhtemelen

Kingston V300 gibi sonradan ''firma tarafından'' içeriği değiştirilip, performansını kaybeden alt seviye SSD almadıktan sonra ne alsanız dediğiniz gibi size çok farklı gelecektir HDD'den sonra.

SSD için ayırdığınız bütçeyi belirlediyseniz belirtin, tam olarak ona göre öneri yapalım.

maksimum 300 verebilirim şimdilik üst modellere gerek yok diye düşündüm amazondan ocz arc 100 kargoyla birlikte 256 lira yapıyor sizce iyi mi ?

http://www.amazon.com/gp/product/B00LULV4V2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 20 Şubat 2015; 16:52:54 >

• quote:

quote:

quote:

maksimum 300 verebilirim şimdilik üst modellere gerek yok diye düşündüm amazondan ocz arc 100 kargoyla birlikte 256 lira yapıyor sizce iyi mi ?

http://www.amazon.com/gp/product/B00LULV4V2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Alınabilir bir ürün.

• Bende aynı durumdayım, 300 lira altı fp bir ssd bakıyorum. Arc100 hoşuma gitti ama ocz sabıkalı olduğu için güvenemedim
  • HDD sen sonra her türlü SSD sizi tatmin eder. İçine oyun kuracaksanız 240Gb dan aşağı olmasın. Malum günümüz oyunları 60gb yer istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaTRan35

önerilen disk 420tl nasıl f/p ürünü oluyor.. ben crucial bx-100 250gb aldım 245liraya gayette memnunum.

120 gb olmasın o fiyata ? 250 gb in fiyatı 360 tl lerde
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alınabilir bir ürün.

Şu an vatanda indirimde senin yerinde olsam iki tane 120gb alıp raid 0 yapardım

http://www.vatanbilgisayar.com/ocz-120gb-arc-100-serisi-sata-30-ssd-475mb-okuma-395mb-yazma.html

• gopgop kullanıcısına yanıt
    Vatanda indirimli hali 320 TL, amazon.com dan size 260 a malolsa, işte o zaman tam fiyat/performans oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

Orijinalden alıntı: kaTRan35

önerilen disk 420tl nasıl f/p ürünü oluyor.. ben crucial bx-100 250gb aldım 245liraya gayette memnunum.

120 gb olmasın o fiyata ? 250 gb in fiyatı 360 tl lerde

Ara ara indirime giriyor takip etmek lazım. Ben alırken 274 liraydı. Siteden indirim çeki satın aldım bana maliyeti 234 lira oldu

• Memoright 240gb v3m, fiyatı ve performansı ile gayet başarılı. Kasamda aylardır takılı sıkıntısız çalışıyor. Forumda incelemesi mevcut.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.