Merhabalar, 250 TL bütçe ile SSD almak istiyorum. Şuanki bilgisayarımda 120 GB yıllanmış bir harddisk bulunmakta. Halihazırda indirim var ve 2 seçeneğim var: Kinston A400 SSDNow 240 GB Sandisk SSD Plus 240 GB Sata 3 bağlantı bilgisayarımda var. Bu ikisi arasından bana sorun çıkarmayacak ve uzun süre gidecek SSD hangisidir? Çok fazla yükleme yapmam, format atmam. Birde DRAM muhabbeti var tam anlamış değilim. Bu 2 modelin herhangi birinde DRAM var mıdır? |
240 GB SSD Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Almadıysanız ikisini de almanızı önermem. İkisi de forumlarda kronik sorunlarıyla anılan SSD'ler.
Bu iki modelde DRAM bulunmuyor. Bu bütçede DRAM'li 250GB SSD çok zor.
Size önerim şu SSD'lere bakmanız. Bunlarda da DRAM yok ama en azından şimdilik kronik sorunlu değiller:
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-gigabyte-gp-gstfs31240gntd2-5-sata-3-0-fiyati,322153377.html
Bütçeyi artırırım, DRAM'li olsun derseniz de:
-
-
-
anakartiniz nedir bilmiyorum.ama nvme fiyatlari ssd ile ayni.
onerim nvme almaniz yonunde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X