Şimdi Ara

240 hp Mondeo'dan sonra... ( Yeni araç seçimi içerir ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dream Cars

quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

Vallaha hocam ben de biraz ekonomi yapayım diye 2.5 240 beygir foresterı satıp dizel grand c-max aldım bayağı bi pişmanlık var.Gerçi bunda düşen benzin fiyatlarının da etkisi var.Ancak şu da gerçek; dizel araba hakkaten benzinliği unutturuyor.

Sizde vur deyince öldürmüşsünüz hocam ekonomik olayım diye .

Foresterı sattığımda benzin 5.15'ti, haftada 250 tosluyordum istasyona:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat leon fr

• kolay kolay hic bir aracın tadına varılmaz o güçteki mondeodan sonra
    ben önerimi bundan yana kullanıyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2006-3.30i-borusan-cikisli-tv-navigasion-full-borusan-bakimli-189886473/detay

bütçeyi biraz aşıyor ama anca keser diyelim 3.0 258 ps

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

kolay kolay hic bir aracın tadına varılmaz o güçteki mondeodan sonra
    ben önerimi bundan yana kullanıyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2006-3.30i-borusan-cikisli-tv-navigasion-full-borusan-bakimli-189886473/detay

bütçeyi biraz aşıyor ama anca keser diyelim 3.0 258 ps

Oldu mu şimdi bu?Yapılır mı şimdi bu bana? .Çok güzel görünüyor ve bir dahada böylesi zor bulunur ancak gerçekten çok ciddi paralar döktüm son 5-6 ayda benzine.Artık bu şekilde devam edemem o yüzden düşük tüketimli ve beni performanslı kullanıma fazla sevk etmeyecek bir araç almak zorundayım.Fakat içim gitti şu an şu 3 serisine.

• Accord daha keyifli olur. Gt-Line Megane düşünürseniz yardımcı oalbilirim,1 yıldır kullanıyorum.
  • 1.6 dCi 130 hp'lik Megane GT Line diyorum ben. Emsalleri arasında en iyi aktarmaya sahip olan dizel ünite. Ve fabrika değerleri ortada, her ne kadar onlara yaklaşmak imkansız olsa da, benim öngörüm 1.5 dCi'dan yarım litre en kötü hadi taş çatlasa 1 litre daha fazla yakacaktır.
  • 1.6 tdı dsg led paketli leon işinizi görecektir. Mondeo dan sonra tatmin etmez ama düşük yakıt tüketimi,dsg rahatlığı eksik olduğu konuları unutturur. Hem golf ve a3 e göre daha yeni olucaktır.

• pasa_ kullanıcısına yanıt
    Powershift şanzıman rahatsız bir şanzıman mıdır? Bence bu aracı değiştirmek yerine bu aracı biraz daha sakin kullanmaya çalışmalısınız :). Biliyorum zor bir şey yazdığım ama selective donanımlı bir mondeonun üzerine passatta falan bir şey bulamazsınız, macera aramaktan ibaret olur ki dsg şanzıman da tam bir macera unsuru zaten :D. Şaka bir yana, sakin kullanımda bu araç ile şehir içi ve dışında elde edilebilecek tüketim seviyeleri nedir?
  • Aldıktan sonra ilerde yeni bir çılgınlık için satacağınızı varsayıyorum.

Kesinlikle sıfır araç almayın derim. Çok tutulan bir model olsa da sıfırda değer kaybı daha fazla oluyor.

Anladığım kadarı ile muhakkak otomatik vites bakıyorsunuz. Bütün bakımları yetkili serviste yapılmış bir Golf 1.6TDI + DSG öneririm. Golf 6 da olabilir.

DSG riski var ama yetkili servis bakımlı olursa iyi niyet garantisi, vs. gibi yollar var.

Ekonomik, piyasası çok iyi, dizel + otomatik çok fazla seçenek de yok. Robotize olanları saymadım.
  • Sizin mondeo 4 çeker mi yoksa önden çekişli mi? torque steer'e kalıyor mu çok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdempc

Şu araçları görünce aracıma turbolu diyesim gelmiyor. Gerçi "göster şunun turbosunu deseler" nerede olduğunu bile bilmiyorum. Olup olmadığı konusunda da bazı tereddütlerim de var aslında.

Ha, yeni araç yorumu istemiştin ama maalesef o bende yok :)

Hadi cikart goster bakim amcana turbonu

• A3 demissiniz. Siz 240bg den sonra bence 2006-2007 s3 bakin.

• Hep istemişimdir 2.0 Ecoboost 240 HP Selective Beyaz Konyak deri koltuklar.
    Zamanında 2.0 TDCİ Tit+X kullandık harika arabadır mondeo
  • Accord lpg

• 240'lık Mondeo'dan sonra sizi hangi araç tatmin edecek merakla bekliyorum.

Type R alıp LPG taktırabilirsiniz

• Jeep renegade 1.6 mjet sıfır km. Bütçeyi biraz aşıyor ama..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • al bi subaru forester bak keyfine,canavar mübarek,birde exhaust kit taktınmı tadından yenmez
  • zaten teşhisi koymuşsunuz, 163 bg dizel mondeo gayet ekonomik bir çözüm sunacaktır size,, ben 140 bg olanını kullanıyorum performans gayet tatmin edici
  • 70 bin bütçe ile sizin için benim sıralamam Accord, Megane Gt line, Golf.

• Aracın lpg uyumu yokmu ? eğer lpg uyumu varsa lpg takıp devam edin.. Bundan sonra bineceğiniz 2.0TDCİ bile sizi tatmin etmeyecektir.

Eğer lpg uyumu yoksa 2011-2012 S60 2.0T 203 hp + LPG tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.