Şimdi Ara

240 hp Mondeo'dan sonra... ( Yeni araç seçimi içerir )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bir otomobil maceramın daha sonuna geldim.Hevesimi almış bulunuyorum araçtan ve artık değiştirme vaktim geldi ( bir aracı çok uzun süre kullanamıyorum ruhum sıkılıyor ).Araç ile ilgili çok soru aldım ve merak eden de çok biliyorum incelemesini paylaşacağım satmadan merak etmeyin.Yine de sorularınızı özelden sormaya devam edebilirsiniz. ( bilmeyenler için 240 hp ecoboost powershift Mondeo Selective kullanıyorum )

Şimdi artık bir süre ekonomi yapma zamanı, ardından tekrar bir manyaklık yapıp benzini içen birşey alacağımı biliyorum ( mesela 3.5 bir Honda Legend ).O yüzden 1-1 buçuk yıllık bir süre için nispeten ekonomik takılacağım .Mondeo'nun sürüş zevki çok üst düzey olduğundan sürekli amiyane tabirle gazı köklüyorum.Yolumu falan uzatıyorum daha fazla kullanayım diye.Şu ara 17-18 litre civarı tüketimim var soğuklar ile beraber...

Aklımda olan araçlar Mondeo 163 hp dizel otomatik olan ( selective ) ve Honda Accord makyajlı kasa 2.0 Lpg'li.Sakin kullanımda ekonomik oluyorlar.Bunların dışında dizel Megane Gt Line, Golf, A3 falan da bakıyorum ama ne yapsam kararsız kaldım.

Beni ekonomik sürüşe teşvik edecek ve cebimde oluşan deliği kapatacak bir araç peşindeyim yani .

Evet önerileri alayım.Bütçe 70 bin tl.En önemli 2 kriterim ekonomi ve donanım bu süre zarfında.Donanım önemli yani Xenon'suz, Cam tavansız falan bir araç asla almam.

DELTA AL diyecekler için cevabım; zaten alacağım ama şimdi değil.

NOT:Aracımın alıcısı hazır.Aldığım günden beri sat sat sat diye tepemde olan 3-4 kişi vardı zaten ve ilk isteyen şahıs olan çok sevdiğim bir dostum 20 gün içerisinde alacak aracı.

• Takipteyim incelemeyide merakla bekleyenlerdenim .Bence o arabadan sonra çok performanssız bişey almamak lazım.163 hp mondeo olabilir iyi gider.Basmayıncada ekonomi yapılır.Sakın 0-100'ü 10 saniyenin üzerinde olan birşey almayın.Valla cinnet geçirirsiniz .
  • Hocam rahatlıktan ödün vermek istemiyorsanız accord bakın golf a3 te olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence o kadar da fark etmezsiniz ben 225 hp 320d den 320i ye geçtim 170 beygir o dizel koltuğa yapıştırması az var ( tork az benzinli :D ) ama göstergeye bakmaZsanız ona göre bakarsanız heralde 60 la gidiyorum diyorsunuz dizelden Alışkanlık bi bakıyorsunuz 120 de yani araba akarak uzuyor en çok bu Hoşuma gidiyor valla

• O Mondeo'dan sonra seni pek kesecek araç yok
  • Şu araçları görünce aracıma turbolu diyesim gelmiyor. Gerçi "göster şunun turbosunu deseler" nerede olduğunu bile bilmiyorum. Olup olmadığı konusunda da bazı tereddütlerim de var aslında.

Ha, yeni araç yorumu istemiştin ama maalesef o bende yok :)
  • 2000 model w210 avangarde 2000 motor 186 beygir
    e1 yada e2 paket temizini bulabilirseniz bayi çıkışlı
    bence mercedesin ürettiği tank gibi olan son araç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu saatten sonra Porsche'den aşağısı paklamaz seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaabAero

quote:

Orijinalden alıntı: dymmt

2000 model w210 avangarde 2000 motor 186 beygir
    e1 yada e2 paket temizini bulabilirseniz bayi çıkışlı
    bence mercedesin ürettiği tank gibi olan son araç

Ekonomik bir araç bakan kişiye gidip ahı gitmiş vahı kalmış bir benzin canavarı önermekte neyin kafası :D

konuyu saptırmak istemiyorum o yüzden polemiğede girmeyecem
    sadece kendi fikrimi beyan ettim

konuyu açan kişiye önereceğiniz bir araç varsa önerin yoksa
    boşa mesaj atmayın

100 bin km de w210 kasa aracım var e2 paket lpgli 2000 model
    şehirler arasında 9 lt lpg kmde (17 kuruş) 100-110 km sürat ile tüketimi var ankarada lpg 1.85 tl şu anda

sizin araçlar sanırım benzin üretiyor benimki benzin canavarı olduğuna göre

• Accord artı lpg
    Civic artı lpg
    Megane 1.5 dci edc

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha hocam ben de biraz ekonomi yapayım diye 2.5 240 beygir foresterı satıp dizel grand c-max aldım bayağı bi pişmanlık var.Gerçi bunda düşen benzin fiyatlarının da etkisi var.Ancak şu da gerçek; dizel araba hakkaten benzinliği unutturuyor.

• Accord

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kefenin cebi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

Vallaha hocam ben de biraz ekonomi yapayım diye 2.5 240 beygir foresterı satıp dizel grand c-max aldım bayağı bi pişmanlık var.Gerçi bunda düşen benzin fiyatlarının da etkisi var.Ancak şu da gerçek; dizel araba hakkaten benzinliği unutturuyor.

Sizde vur deyince öldürmüşsünüz hocam ekonomik olayım diye .
  • 3-5 daha verip 140lık comfortline dsg öneririm sıfır. Satarkende rahat ettirir, 7.9sn 0-100 yapabiliyor. Mondeo kadar olmasada memnun eder ve yarısı kadar yakar. Konfor olarak malum araç zaten. Fazla değer kaybetmeyeceği için de sattıktan sonra üstüne para koyup daha istediğiniz bir araç alırsınız.
  • Doblo falan alin sonra hizli biseye gecince oh dersiniz,cisinizi 4 saat tutup rahatca salmak gibi oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu araçlar da basma isteği oluşturur ki yine fazla yakılır, 1.6 dizel olsa chiptuning şu bu derken yine yakıt hesaba kaçar, bence 1.3 multijet alınıp 2-3 kez basmayı deneyince zaten gitmiyor bu araç deyip basmaktan soğunur ve ekonomik kullanıma geçilir
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-s60-2.0-t-premium-powershift-203-ps-190128773/detay

LPG'li bulunursa daha iyi olur performans anlamında da daha az kaybınız olur
  • Dolu ve az kilometrede ikinci el bir jülyet isteğinize uygun bir araç bence.

170 beygirlik versiyonuylada hem alıştığınız güçten çok da uzaklaşmamış olursunuz hem de sakin kullandığınızda beklediğiniz ekonomiyi de yakalarsınız.

Bence bu model ve motor seçeneğini göz ardı etmeyin..
  • Mondeo güzel de 163 hp ilk olani ekleyin ecoboost dan sonra pek hantal gelecektir ayrıca deığişiklik iyidir insanın gözü sıkılmaz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.