Şimdi Ara

240 Hz ekran ve Android 10'lu Sharp Aquos zero2 tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sharp, bu yılın başlarında piyasaya sürdüğü Aquos Zero'nun devam modelini çıkardı. Aquos zero2 olarak adlandırılan telefon 240 Hz tazeleme oranı sunan bir ekrana sahip. Gücünü ise Snapdragon 855 yonga setinden alıyor. Android 10 işletim sistemi ile kutudan çıkan cihazın diğer özellikleri de üst sınıf.

Sharp Aquos zero2 Özellikleri

Akıllı telefon Full HD+ çözünürlükte 6.4 inç kavisli OLED ekran taşıyor. Aynı zamanda şirketin ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ile donatılmış ilk telefonu konumunda. Sadece 143 gram ağırlığında olduğu için çok hafif bir cihaz. Ayrıca IPX5 / IPX8 / IPX6 sertifikaları sayesinde suya ve toza dayanıklı bir gövdesi var.

Ayrıca Bkz.Boston Dynamics'in köpek robotu 'Spot' piyasaya sürülüyor
    Aquos zero2'daki Snapdragon 855 mobil platformuna 8 GB RAM eşlik ediyor. Akıllı telefon 256 GB UFS 3.0 depolama birimine sahip. İhtiyaç duyduğu enerjiyi ise 3.130 mAh kapasiteli pilinden alıyor.

Sharp Aquos zero2 Çıkış Tarihi

Cihazın önünde 8 megapiksel selfie kamerası mevcut. Arka tarafında ise 12 megapiksel ana sensör ve 20 megapiksel ultra geniş açılı lens kombinasyonundan oluşan dikey çift kamera sistemi görev yapıyor.

Sharp henüz Aquos zero2'nin fiyat etiketini açıklamadı. Akıllı telefon önümüzdeki Aralık ayında satışa sunulacak. Cihazın siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor.

• şu çentik denen şey olmasa baya güzel görünüyor ama gerçekten 240hz e ihtiyaç varmıydı fps oynanmayacak üstünde bataryada ufak günü çıkarmaz gibi bu ekranla

• O kadar kalın çerçeveye neden çentik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 saat ekran süresi zor verir.

• Şu ekrana kıyıp çentik koymak.. Benim burda içim cız etti görünce.

• O Batarya nedir yahu böyle bir telefon ve ekran hızı icin...çentiksiz oneplus 7 pro gibi olmuş...

• O bataryanın bu ekranı besleyebileceğini kim düşündü acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25. kare bilinç altı mesaj yoluyla

insanların beyni bununla 10 kat daha güzel şekillendirilir

di mi doktor !?

• Alman gibi başlamış, Türk gibi bitirmiş. O pil nedir? Yazık olmuş güzelim cihaza.
  • yav şöyle 5.5 inç insan kullanacak çentiksiz 3500 mah pil olsa (üstüde olabilir) kamerada ios olan bir alet yapılamıyor mu acaba

• 240 Hz ekran ve o batarya ha. Oldu, gözlerim doldu.

• Ekranı oled olduğundan birçok kişi için günü çıkarır bence . Yalnız çentik hakkaten kötü görünüyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Alman gibi başlamış, Türk gibi bitirmiş. O pil nedir? Yazık olmuş güzelim cihaza.
    Japon gibi demek istedin sanırım.

Sharp, Japon firmasıdır(1912, Osaka'da kurulmuş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 28 Eylül 2019; 15:32:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster

Japon gibi demek istedin sanırım.

Sharp, Japon firmasıdır(1912, Osaka'da kurulmuş)

Alıntıları Göster
    Ne olduğunu bilmeden alıntı yapıp, mesaj yazıyor kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz. Böyle bir söz var. Türk gibi başlayıp, alman gibi bitirmek olarak kullanılır genelde.. Biraz değiştirdim sadece. Burda telefonun üretildiği ülkeden bahsetmiyorum.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Komik duruma düşmek?

Birkaç yerde Alman malı olduğunu duydum, sadece bilgi paylaştım

• Hocam paragraftan anlam çıkarma dersini mi kaçırdınız? Hala Alman malı falan diyor.. Bu yazdığım söz deyim gibi bisey. Google a yazın öğrenin lütfen.

O deyimi biliyorum arkadaşım... Ayrıca yanlış yazmışsın.

Doğrusu:

"Türk gibi başla, Alman gibi bitir"

Ben sadece Japon malı olduğunu belirttim, bu kadar tepki gösterecek bir şey yok.

enerji tüketimi düşükse yeterli olur 3000 mah batarya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.