Şimdi Ara

(2440 TL) 2 TB WD Black D30 Game Drive SSD Harici Disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Disk Boyutu #2.5 inç
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 (2440 TL) 2 TB WD Black D30 Game Drive SSD Harici Disk

Selamlar,

Amazon Prime indirimlerinden denk getirdiğim, 2 TB kapasiteli WD Black D30 Game Drive SSD harici diski satıyorum.

Ürün sıfır, açılmamış kutusunda. WD'nin harici kutusu içinde 2 TB NVMe SSD var. Kutu içeriğine 1 aylık Xbox Gamepass üyeliği dahil. Ürün Amazon DE faturalı ve WD 3 yıl boyunca RMA desteği veriyor.

Bilgisayarınızda USB 3.1 Gen2 port varsa 900 MB/saniye, USB 3.1 Gen1 port varsa 500 MB/saniye okuma/yazma hızlarını görürsünüz. Xbox Series S/X veya PS5'e bağlarsanız, yeni nesil oyunları arşivleyebilir, bir önceki nesil oyunları doğrudan bu diske kurup çalıştırabilirsiniz.70-80 GB'lık yeni nesil oyunları ortalama 6-7 dakikada bu diske aktarabilirsiniz. Böylece konsolun dahili depolama alanında hızla ve kolayca boş yer açabiliyorsunuz. Boş yer açmak için oyunları silip tekrar yüklemekten çok çok daha hızlı ve pratik bir çözüm.

Fiyat konusunda, alıcının ve satıcının eşit oranda kar etmesi açısından şöyle bir formül düşündüm:

Amazon DE Satış Fiyatı ile ürünün bana maliyeti arasındaki farkı tam ikiye bölüyoruz ve çıkan rakamı maliyete ekliyoruz:

(3700 - 1260) ÷ 2 = 1220 TL

1260 + 1220 = 2440 TL

2440 TL'ye bu diski almak isteyen bana PM atabilir.

(2440 TL) 2 TB WD Black D30 Game Drive SSD Harici Disk

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2440 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 30 Haziran 2023 Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.