Şimdi Ara

249 TL SteelSeries Arctis Raw Stereo Oyuncu Kulaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 249 TL SteelSeries Arctis Raw Stereo Oyuncu Kulaklığı
    www.adeksstore.com
    SteelSeries Arctis Raw Stereo Oyuncu Kulaklığı | Adeks Store
    https://www.adeksstore.com/urun/steelseries-arctis-raw-oyuncu-kulakligi

• Alacaklar dikkat etsin, bu kulaklığın 32 ohm direnç değeri var. Çoğu sıradan anakart çıkışı 16 ohm dirence göre ayarlı, çok kısık ses alma gibi bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Ses kartınız veya anakartınızın 32 ohm dirence göre tasarlandığından eminseniz rahatlıkla kullanabilirisiniz.
  • PS4'de kullanmak için HS50 ile Arctis Raw arasında hangisi mantıklı tercih olur? Yada indirim bekleyip Arctis 3 (2019) için bütçe yükseltmek çok daha iyi sonuç almayı sağlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chembond

Alacaklar dikkat etsin, bu kulaklığın 32 ohm direnç değeri var. Çoğu sıradan anakart çıkışı 16 ohm dirence göre ayarlı, çok kısık ses alma gibi bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Ses kartınız veya anakartınızın 32 ohm dirence göre tasarlandığından eminseniz rahatlıkla kullanabilirisiniz.
    Bilgilendirme için teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar...

ben bu kulaklıgı aldım ama mickrofonla ilgilii sorun yasiyorum
    kulaklıgı laptopta 3.5mm jack tan kullanıyorum ve kulaklıgın tak cıkar olan mikrofonu ses almıyor
    bu aygıtı dinle dediğimde mikrofon takılı degilken kendi sesimi duyuyorum yani takcıkar mikrofonu kullanmıyor ses cok kotü geliyor sesler ugultulu bunla ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.