Şimdi Ara

2499 TL Samsung LS27R750QEMXUF 27' 144Hz (miniDisplay+HDMI) 2K QHD HAS 10bit Çerçevesiz VA Monitör (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.816
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

AHAHAHAHAHA

Her şeyi çöp yaptın dostum geriye ne kaldı ya, TR şartlarında alması zor olan ama tatmin edecek şeyleri söyledim, bu değersiz ₺ ile bunlar bile hayal aslında ama bakma öneri diye yazdık işte.

Dediklerin yanlış değil bu arada monitör bulmak zor iş zaten ama dediğim gibi "alınabilirliği" hesaba katmayı unutma burası TR, şuan dünyada iflası beklenen 3 ülkeden birisi ve ekonomisi en kötü 3.ülke. (gereksiz mesajlara cevap verilmeyecektir, hayallerle yaşayanı gerçekler çok fena öper)
    Eskiden daha kolaydı panel üreten 2 firma vardı çok fazla özelliğe bakmıyordum 1 özellik yetiyordu kimden alındığı hangi paneli kullandığı

Eskiden kontrastla milleti kandırıyorlardı
    Şimdiki moda Hz

• zipmaker kullanıcısına yanıt
    Ölü piksel çok sık karşılaşılan bir durumsa can sıkar. Bilgi için teşekkürler.
    Işık sızması olayı benim AOC monitörümde de var ama sadece dümdüz siyah ekran bir görüntü gelirse oluyor. Şu ana kadar benim hiç dikkatimi çekmedi ne oyunlarda ne de günlük kullanımda. Monitörü günde 10 saat mesaide sonrasında da ara ara oyunlarda kullanıyorum.
  • şimdi ne yapalım? alalım mı almayalım mı arkadaşlar?
  • 4K olsaydı siparişi geçmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Hocam monitörden anlamıyorsun

Dell eskiden iyidi şimdi yerlerde sürünüyor (2020 de 1 tane iyi modeli yok 09.06.2020)
    AOC hiç bir zaman iyi olmadı salla gitsin gözümü bile yormam
    Asus 3-4 model hariç gerisi çöp (2020 de 3 tane iyi model var gerisi çöp)
    MSI 2-3 model hariç gerisi çöp (2020 de çıkan monitörleri güzel kavisli modellerden vazgeçseler 2020 nin en çok satanı olur)
    Eizo en kral monitörü çıkarırdı şimdi tarihin derinliklerine gömülecekler (bu kadar düşüş beklemiyordum)(2020 de 1 tane iyi modeli yok 09.06.2020)
    LG nin 2 Model hariç gerisi çöp (2020 de 2 tane iyi modeli var)
    Lenovo eskiden fena değildi şimdi çöp (2020 de 1 tane iyi modeli yok 09.06.2020)
    BenQ eskiden fena değildi şimdi çöp (2020 de 1 tane iyi modeli yok 09.06.2020)
    Gigabyte fazla model çıkartmıyor ama geneli iyi (2020 de 1 tane iyi modeli yok 09.06.2020 neredeyse hepsi kavisli) 2019 modelleri daha iyi
    Samsung gözümü yormam paneli kasaya yerleştiremeyen firma (pazarcı gibi meyve satıyor)

https://www.displayspecifications.com/en

Alıntıları Göster
    Peki bahsettiğin iyi modeller hangileridir?
    3.000 lira civarında güzel bir monitör var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Altyazar

4K olsaydı siparişi geçmiştim
    Samsung Türkiye
    Samsung 32" Space LS32R750UEMXUF 4 ms 60 Hz Çerçevesiz UHD Monitör
    https://shop.samsung.com/tr/32-space-sr75-4-ms-60-hz-cercevesiz-uhd-monitor

• Böyle kullanacaksan al videoda izlediğin haricinde birşey yapamıyorsun ürüne. Arkadaki deliklerin ölçülerini sorsam diyorum bende samsunga yada gidip vatanda falan bakayım şuna metre ile gideyim birde 😃😃😃 vesa yok ya şaka gibi zorla falan vesa olur mu acaba ölçmek lazım veya özel aparat yaptırcaz galiba. Şey de olabilir apple gibi bu muhteşem ayağı almak istiyorsanız 100dolara sahip olabilirsiniz 😃😃😃

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _magnetar_ kullanıcısına yanıt
    Vallahi ben ne gördüm ne duydum hocam. Fakir ülke avuntusu bizim kisi bakma bırak 3000i 1000 dolar versen gözün bayram eder 3000e burda ışık sızması glow ghosting ne ararsan maruz kalıyorsun. Ben bulamadım şahsen. Lg nin var bir modeli 27GL850-B glow ışık sızması falan var onda da. Hatta 2 hafta önceki incehesap cuma geceainde 3600 3700e satıldı yine almadım vatanda inceleyip glow ve ışık sızmasından sonra

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt
    benim masa uygun hocam. yakınlaştırmadan dik şekilde kullanacağım o yüzden kafama çok yattı. o aparattan çoğu kişi şikayet etmiş ama bana gayet uygun. benim kafamı kurcalayan sadece panel kalitesi ve renk doğruluğu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.