Şimdi Ara

2499 TL Samsung LS27R750QEMXUF 27' 144Hz (miniDisplay+HDMI) 2K QHD HAS 10bit Çerçevesiz VA Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.816
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 6 ayın en dip fiyatı satıcı Resmi Samsung Türkiye.

2499 TL Samsung LS27R750QEMXUF 27" 144Hz (miniDisplay+HDMI) 2K QHD HAS 10bit Çerçevesiz VA Monitör

www.amazon.com.tr
    Samsung, LS27R750QEMXUF, Samsung, Oyuncu 27'' Fhd 1920x1080 1ms Hdmi Monitör, 27 inches, WQHD (2560 x 1440): Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07QCJLQH5

N11 linkinde şimdilik bir sorun var:
    www.n11.com
    Ls27r750qemxuf - n11.com
    https://www.n11.com/arama?q=LS27R750QEMXUF

HAS: Height Adjustable Stand (Yüksekliği Ayarlanabilir Stand)

Resmi web sitesi:https://www.samsung.com/tr/monitors/s27r75/

Detaylı teknik özellikler:
    DisplaySpecifications
    27" Samsung S27R750Q - Specifications
    https://www.displayspecifications.com/en/model/07951712

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• display port girişi yok, hdmi üzerinden 60hz üstünü alamıyoruz diye biliyorum.

Paylaşım için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurkanse kullanıcısına yanıt
    Dp 1.2 mini port olarak gözüküyor ama zaten HDMI portı v2.0. 1440P 144Hz alınabilir.

Genel olarak:

2499 TL Samsung LS27R750QEMXUF 27" 144Hz (miniDisplay+HDMI) 2K QHD HAS 10bit Çerçevesiz VA Monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 8 Haziran 2020; 9:39:30 >
  • gurkanse kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yazdığına ciddi ciddi inandin mi ya, o kadar mühendis bunu dusunememis olabilir mi cidden

• Vesa da olsaymış güzelmiş :( araştırdım göremesim biraz daha bakınayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bunu almak istiyorum ama ayakları büyük sıkıntı şuan benim için. Masam eski tip üstünde kitaplık var sabitleyecek yeri yok nasıl bi çözüm bulunabilir

• 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Aynı yorumu ben yapacaktım ama gerek bile görmemiştim sabah :)) 144hz sat hdmi girişinden 144hz alamayasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • renkleri CHG70'den daha iyi daha net oyunlarda nasıldır bilmiyorum
  • Kombo var mı arkadaşlar ? Paraf ve maximum var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalıArapFaiktenAlıyoduk -- 8 Haziran 2020; 12:46:43 >
  • VA panel 10 bit 144hz Düz Panel Olduğundan Alınabilir

Fakat monitör ayağı cihazın içine etmiş

Alacak olan kaliteli Displayport kablo ile görüntü alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 8 Haziran 2020; 13:12:18 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Al bendende o kadar 2 haftadır bakıyorum bu ürüne ama vazgeçiyorum. vesa olsa aparatta bağlayacağım vesa da yok

• quote:

Orijinalden alıntı: daquied

Al bendende o kadar 2 haftadır bakıyorum bu ürüne ama vazgeçiyorum. vesa olsa aparatta bağlayacağım vesa da yok
    450 tl fazla verecek olursan piyasadaki en iyi 3 monitörden birini söyleyebilirim cihazı istediğin yerden al

kolay kolay herkese tavsiye vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 8 Haziran 2020; 13:19:56 >
  • Samsung'dan monitör almayın. CHG70, CJG54, CJG56 kullanmış biri olarak söylüyorum. Amazondan aldığım CHG70 ilk yılında death stripes vermeye başladı, çizgi çizgi oluyordu her açılışta, 10 dk ısındıktan sonra geçiyordu. 2 ay sonra kapandı, bir daha açılmadı. CJG54 aldım geçenlerde samsung tr'den. Freesync'in standart range i çok düşük, 90-144 arası. Ultimate mode da 48-144 oluyor normal monitörlerin olması gerektiği gibi ancak çok aptal bir implementasyon yapmışlar, monitör sürekli sistemle bağlantıyı kesiyor, anlık siyah ekran sonrası sol yukarıda "DisplayPort" yazıyor sanki kablosunu çıkarıp takmışız gibi. Freesync'in düzgün çalışmadığını ve özellikle ult. modunda leş gibi ghosting olduğunu da belirteyim.

Kısaca monitörde samsung pişmanlıktır..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Monitörün eksileri, cidden güzel monitörü kullanışsız hale getiriyor. HDMI'ı genelde dandik 2. monitörleri bağlamak için kullandığımız şu günlerde(çünkü ucuz sınıftaki monitörlerde hala DP standart değil), tek monitör kullanmayanlar için, ya 2. monitöre dönüştürücü alacak, ya da mini DP-DP kablo alacak iki türlü yine masraf. Bir diğer aptallık vesa bağlantısı olmaması. Yav Samsung cidden aptalca bir stand tasarımı yapmışsın. Ulan monitörü kendine yaklaştırdığında monitörün yüksekliği azalıyor. Stand mantığının ağzına sıçmışsın. Güzel monitörü kullanışsız hale getiren bu özellikler resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heartseeker

Samsung'dan monitör almayın. CHG70, CJG54, CJG56 kullanmış biri olarak söylüyorum. Amazondan aldığım CHG70 ilk yılında death stripes vermeye başladı, çizgi çizgi oluyordu her açılışta, 10 dk ısındıktan sonra geçiyordu. 2 ay sonra kapandı, bir daha açılmadı. CJG54 aldım geçenlerde samsung tr'den. Freesync'in standart range i çok düşük, 90-144 arası. Ultimate mode da 48-144 oluyor normal monitörlerin olması gerektiği gibi ancak çok aptal bir implementasyon yapmışlar, monitör sürekli sistemle bağlantıyı kesiyor, anlık siyah ekran sonrası sol yukarıda "DisplayPort" yazıyor sanki kablosunu çıkarıp takmışız gibi. Freesync'in düzgün çalışmadığını ve özellikle ult. modunda leş gibi ghosting olduğunu da belirteyim.

Kısaca monitörde samsung pişmanlıktır..
    Vay canına !!!! Dünyanın en büyük panel üreticisi olan Samsung kendi markasına zarar vermek için monitörlerini dandik yapmış öyle mi??? İnanılmaz yaaa.. Neyse ki bu arkadaşımız eline geçen 3 modeli incelemiş de bizi uyarıyor.. Artık batar herhalde Samsung..

• şu özelliklerden sadece ikisi değişse varya mis gibi monitör olurdu..

panel ips olsa
    hz 165 olsa minimum.

ha birde ayak baya problem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Vay canına !!!! Dünyanın en büyük panel üreticisi olan Samsung kendi markasına zarar vermek için monitörlerini dandik yapmış öyle mi??? İnanılmaz yaaa.. Neyse ki bu arkadaşımız eline geçen 3 modeli incelemiş de bizi uyarıyor.. Artık batar herhalde Samsung..

Alıntıları Göster
    Güldürdün kardeş yarın gel komedyen olarak işe başla

Okuma ve anlama problemi olan üyeler için belirtiyorum, Samsung dünyanın en iyi panellerini yapıyor, bu iyi monitörler ürettiği anlamına gelmez. Yukarıda bahsettiğim şeylerde panelleriyle ilgili bir sorun olduğunu söylemedim, paneller monitörlerin %100'ünü oluşturmuyor. CHG70'in problemi boarddu. bkz.
    Paul's TV Coyoutube
    Samsung Gaming Monitor Vertical Lines problem FIX / REPAIR. Model # LC27HG70
    https://www.youtube.com/watch?v=AAZ9UlcAoNA
    Zira CJG54'ünde problemi yazılımsaldı vb.

Bu yazdığım ürünler nispeten yeni ürünler, 3 model değil totalde 6 model Samsung monitör kullandım ve bunların 5'inde problemler vardı. Quality Control olayına hiç girmiyorum, VA panelde rezalet black uniformity, backlight bleed vs.. bunları geçiyorum. Eğer marka fanboyluğu yapacaksanız başvurunuzu yapın satış ekibine girin en azından 3-5 kuruş kazanırsınız.

İyi forumlar

• Heartseeker kullanıcısına yanıt
    Nerede işe başlıyayım? komedi kulübü mü işletiyorsun?

Sen bu bilgilerinle git Samsung'da işe gir belki şirketi batmaktan kurtarırsın... De ki " Siz belki Dünyanın en iyi en büyük panel üreticisi olabilirsiniz ama monitör yapmayı bilmiyorsunuz " de. Bütün o AR-GE'de ki mühendisler, yazılımcılar ayaklarına kapansın "Gel bizi kurtar" diye.. O mühendislerin, yazılımcıların yerinde olsam diplomamı yırtarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

Nerede işe başlıyayım? komedi kulübü mü işletiyorsun?

Sen bu bilgilerinle git Samsung'da işe gir belki şirketi batmaktan kurtarırsın... De ki " Siz belki Dünyanın en iyi en büyük panel üreticisi olabilirsiniz ama monitör yapmayı bilmiyorsunuz " de. Bütün o AR-GE'de ki mühendisler, yazılımcılar ayaklarına kapansın "Gel bizi kurtar" diye.. O mühendislerin, yazılımcıların yerinde olsam diplomamı yırtarım.
    en başında bu cevabı vermem gerekirdi, benim hatam.

tmm

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Bana verir misiniz ? ihtiyacım var iyi bir monitöre
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.