Şimdi Ara

24ınc monutor yavsıye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun ıcın yenı bır sıstem kuruyorum.yalnız monutore karar veremıyorum cok ıyı bır sey olsun ıstıyorum.ekran kartı olarak 5970 alacagım...benım ıcın oyuna gercekçılık cok onemlı...sımdıdenn tesekkurler

• LG'nin W2486L modelini tavsiye ederim sana 24" 2.000.000:1 kontrast oranı 389$ gbide bi fiyatı vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

bence de LG nin W2486L modeli tam yakışır 5970'e...

yakışır diyorsunuzda bencede yakışır ama monitör hiç bir yerde yok bulan varsa söylesin :(

• O zaman bekleyeceksin mecbur. Ben de kestirdim bu monitörü gözüme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 26 Ocak 2010; 22:14:43 >
  • vatan bilgisayarda var die biliorm 22" modeli 6 taksitle 500 lira gibi bi fiyata satılıor. Bende alıcam bu monitörden bi tane sizede tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaan95

vatan bilgisayarda var die biliorm 22" modeli 6 taksitle 500 lira gibi bi fiyata satılıor. Bende alıcam bu monitörden bi tane sizede tavsiye ederim.

22 '' olanı full hd deil kardeşim 1680 x 1050 ona dikkat etmeni tavsiye ederim.
  • Tepki süresi 5ms. oyun için ve iyi bişey istiyorsan kanımca 2ms alman.. 5ms de olur arasındaki farkı ben kullanmadığım için bilmiyorum ama yinede o kart ile 2 ms alman daha doğru gibi. Herşeyi yapmışın yeşilide boyaman gerekir diğe düşünüyorum.

1 ay içinde Acer 24" Wide H243Hbmid monitor alıcam. 2ms fullHd bir monitor... gerekli açıklamayı yapmayacağım

http://forum.donanimhaber.com/m_31254254/tm.htm

gerekli anlatımı yapılmış... Monitorü tavisye ediyorum.. + yönleride var - yönleride muhakkak olacaktır.. gerekli araştırmayı 1 haftadır yapıyorum ama aklım bu monitoru al diyor bana ... Eğer alırsanızda gerekli bilgiyi bizlere vermeyi unutmayın !!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK KOMBI INDIRIMI
    2 ay önce açıldı
    MUH LAPTOP TAVSIYE
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ---CnR---

Tepki süresi 5ms. oyun için ve iyi bişey istiyorsan kanımca 2ms alman.. 5ms de olur arasındaki farkı ben kullanmadığım için bilmiyorum ama yinede o kart ile 2 ms alman daha doğru gibi. Herşeyi yapmışın yeşilide boyaman gerekir diğe düşünüyorum.

1 ay içinde Acer 24" Wide H243Hbmid monitor alıcam. 2ms fullHd bir monitor... gerekli açıklamayı yapmayacağım

http://forum.donanimhaber.com/m_31254254/tm.htm

gerekli anlatımı yapılmış... Monitorü tavisye ediyorum.. + yönleride var - yönleride muhakkak olacaktır.. gerekli araştırmayı 1 haftadır yapıyorum ama aklım bu monitoru al diyor bana ... Eğer alırsanızda gerekli bilgiyi bizlere vermeyi unutmayın !!!

ustam bu monitörde stok sıkıntısı var galiba nereden alıcaksın?

• nova'ya bir mail attım cevap gelirse aynen size ileticem... sonsuza kadar stok sıkıntısı olacak değil ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ---CnR---

nova'ya bir mail attım cevap gelirse aynen size ileticem... sonsuza kadar stok sıkıntısı olacak değil ya

LG nin W2486 ,benq e2420hd bunlarada bakmanda tavsiye var ustam :)
  • LG'yi inceledim markası zaten yeterde . benq açıkcası ne düşünmüyorum... Acer markası son 1 yıldır gözüme çok iyi girmeyi başardı diğebilirim. çevremde acer laptop acer netbook yanlış hatırlamıyorsam okul dahi acer projektör aldı hiç birinde sıkıntı yok hizmet anlayışları çok iyidi. o yüzden monitordede sıkıntı olcağını tahmin etmiyorum. ama yine pazarı incelemeye devam teşekkürler tavsiyelerin için...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.