Şimdi Ara

LCD TV+MONITOR PCMCIA KART GIRISI NE ISE YARAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR YENI LCD MONITOR+TV ALDIM. ARKASINDA PCMCIA KART GIRISI VAR. BU NE ISE YARIYOR. VE HANGI KARTLARI NE AMACLA KULLANABILIRMIYIM.

• Önce aldığın Marka/Seri/Model no.bilgilerini verki buna göre değerlendirelim???
    Aldığın panel yoksa TFT-LCD TV mi??? yoksa sadece Monitör olup;üzerinde Tuner olan bir modelmidir??
    yoksa Multi-TV midir,nedir aldığın panel??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 13 Aralık 2008; 1:05:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dervis2007

FAZLA ANLAMA SU LINKDEKI MONITOR

Sen Yurtdışındamı yaşıyorsun(Fransa)???

PCMCIA portlu olması,buraya takacağın bu modülün,ne iş için kullanacağına göre çalışması değişebilir,bunuda orada açıklamamışlar!!

Wireless için olabilir Laptop için olabilir veya buna benzer bir sürü uygulama için bu modüllerin takılmasına yarayan slot+

++

• evet fransada yasiyorum
    ama tam anlamiyla sorumun cevabini alamadim. yani hala ne ise yariyor anlamadim
  • OK+sen şimdi Monitörümü beğendin ve almak istiyorsun????
    İhtiyacını bu monitör karşılıyorsa OK dir+

PCMCIA portu ise bir sürü işe yarar,buda senin ne yapacağına bağlıdır,ama sen bunu normal bir monitör gibi alıp kullanacaksan
    zaten o porta ihtiyacın olmaz!!

Çünkü o modüller bir sürü işe yararlar,bunuda sen bulacaksın ve soracaksın,ne yapmak istiyorsan!!

Dolayısıyla,sen bu monitörü tam ne için almak istiyorsun,bari tam onu yaz bize++
  • COCUKLARIN ODASINA BIR TV BIR MONITOR ALMAK ISTIYORDUM. BU TV+MONITORU GORUNCE ALDIM. DAHA ELIME GECMEDI NET DEN SIPARIS VERDIM.
    YANI HEM TV OLARAK HEMDE MONITOR OLARAK KULANILACAK. BU PCMCIA GIRISI NI MERAK ETDIM. AMACIM NE ISE YARADIGINA OGRENIM ISEME YARAYACAK OLURSA KULLANMAK. ILGI?IZ ICIN TESEKKURLER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OK,o zaman hayırlı olsun+
    Normelde işine yaramaz o port,takma buna kafanı,monitör+TV güzel ise OK dir++
  • Sorulan sorulara cahil cahil cevap veriyorlar ya ifrit oluyorum. Bilmiyorsan susacaksin.

bu arada Konu bayağı eskimiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webche -- 1 Haziran 2015; 3:17:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • webche kullanıcısına yanıt
    hocam biliyorsan söylermisin ya lg televizyon var bizdede ne işe yarıyor boşa koymamışlardır herhalde
  • En basitini söyleyeyim şifreli yada ücretli yayınları izleyebilirsin. Bu yıl turkiye dede bir firma başladı diye biliyorum. İnternette araştırın mutlaka bulursunuz.

• webche kullanıcısına yanıt
    Nasil yani bende bu girisi daha yeni farkettim nasil kullaniyoruz ? @webche @webche

• Eskiden digitirk bu kartlarla veriliyordu kutu bu kartti yani takiyodun tv direk digiturk oluyordu bu pcimcia kartlar cok cesitlidir disk olani vardir ses karti olani vardir ekran karti olani uydu karti vs baya var yani ama hangi kartlarin kullanilqbilecegi tvdn tvye gore degisir destekleme meselesi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: farozaa

Eskiden digitirk bu kartlarla veriliyordu kutu bu kartti yani takiyodun tv direk digiturk oluyordu bu pcimcia kartlar cok cesitlidir disk olani vardir ses karti olani vardir ekran karti olani uydu karti vs baya var yani ama hangi kartlarin kullanilqbilecegi tvdn tvye gore degisir destekleme meselesi yani
    11 yıllık konuma uyandırmışsın.
    Bu arada tv çöp oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.