Şimdi Ara

24kdaki birine MAT GEO Tavsiyesi (yeni nesil sorular)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
7
Favori
6.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    24kdan mezuna kaldım, bu sene hedef yüksek. Geçen sene matematik hariç diğer netlerim iki sınavda da oldukça iyi geldi. TYT'de matematik yetişmedi sadece 25 soru işaretleyebildim geometriye hiç bakamadım. Geometrim kötü olduğu için 35i zar zor görüyordum ama genelde 30 35 arasında TYT matematik neti yapıyordum. TYT Problemlerde de oldukça yavaşım ve yavaş olmama rağmen çözemediğim çok soru oluyor.Matematikte hızlanmak ve net artırmak için tavsiye ve kaynak önerilerinizi bekliyorum.

Sene içinde geometrinin yeni nesil sorularında çok zorlanıyordum, bu katlama, döndürme sorularını yapamıyorum. AYT'de matematikten 25 doğru 12 yanlıs yaptım, sallamıştım geometri sorularını çünkü kalem bile oynatamadım çok değişik tarzda sorulardı. AYT'de temel reis sorusu vardı mesela o tarz sorular aklımda hiç canlanmıyor, sınavda üçgen falan verse bir şeyler yapabiliyorum ama yeni nesil soru tarzlarında gerçekten sıfırım. Arkadaşlarıma soruyorum hayal etcen abi falan diyor, ben hayal edemiyorum. Bunu nasıl aşabilirim, geometriden yeni nesil soru tarzlarının olduğu kaynak önerebilir misiniz acaba?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Hocam ilk 2k ya giren arkadaşım var , mat1 ve mat2 hariç tüm netlerim ondan daha iyi. Ama o matematikleri tyt 35 ayt 40 yaptı yanlış hatırlamıyorsam ve arada 22bin kişi var :D Dediğiniz gibi nasip kısmet hocam bu işler birazda. İnşAllah diğer derslerimi koruyup matematiği düzeltebilirim. Umarım sene sonunda sizde istediğiniz netleri görürsünüz hocam :) İyi forumlar...
  • Tyt icin yuzdeyuz yayinlari guncel problemler / apotemi problemler + acil mat
    Ayt mat icin ucdortbes + acil
    Geo icin nitelik yeni nesil + acil geo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 19 k dan kaldım mat netlerim iki sınavda da 29 küsür idi.Acil geoyu çözdüm beğendim, sınav ayarında güzel çıkarmışlar kitap akıyor gereksiz kasıntı değil ama acil tyt de problere ardan açayım bi bakayım dedim insanı sinir hastası yapıyor, soruları algılayamıyorum, anlayamıyorum tuhaf bir dili var diğer konuları nasıl bilmiyorum ama acaba 3 4 5 mi alsam bilemedim ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralSkywalker -- 26 Eylül 2018; 16:49:40 >
  • Hocam sakıncası yoksa sınav sonucunuzu atar mısınız genel olarak kaçar netle 24k olduğunuzu merak ettim de.

Ayrıca bence sıkıntınız tamamen geometri kaynaklı. Mat'ta tekrar amaçlı vs deneme üstünden gidebilirsiniz diye düşünüyorum ancak geometride konu anlatımı + bir sürü soru çözmek şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyt matta acil+apotemi problemler yapın veya apotemi tyt sb+karekök rutin olmayan problemler yapın. geometri için acil geometri üstüne tyt için nitelik yeni nesil geo tarzında kesme biçme sorularının sadece olduğu bi kitap çözün. ayt için apotemi trigonometri türev integral ve karekök iyi gider bunların yanına ekstremum analitik ekleyin. gerisi bol bol deneme acil apotemi derece metin 345 denemeleri başta olmak üzere. o dediğiniz tipteki soruları en güzeli denemelerde bulursunuz özgün kaliteli olurlar. bu arada bi de limit türev integralde güzel yorum tarzı sorular görmek isterseniz endemik lys ye bakın.
  • Hocam ben de ayni durumdan muzdaribim. Ama kendimi ifade edemiyordum beni de ifade etmişsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: emreycxfd

Ben de 19 k dan kaldım mat netlerim iki sınavda da 29 küsür idi.Acil geoyu çözdüm beğendim, sınav ayarında güzel çıkarmışlar kitap akıyor gereksiz kasıntı değil ama acil tyt de problere ardan açayım bi bakayım dedim insanı sinir hastası yapıyor, soruları algılayamıyorum, anlayamıyorum tuhaf bir dili var diğer konuları nasıl bilmiyorum ama acaba 3 4 5 mi alsam bilemedim ben de.

Knk hedefin nedir?

Ben de 19k yaptım , tercih yapmadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HacettepeTıp2019 kullanıcısına yanıt
    24kdaki birine MAT GEO Tavsiyesi (yeni nesil sorular)
    Buyrun hocam netlerim.
  • tugbanasaa T kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin sıralamanız nedir acaba?
  • geçen sene forumdaki herkes nitelik geometri için kendini çok fazla tekrar ettiği için gömüyordu neden şimdi herkes öneriyor? değişti mi içeriği?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthusl55

Buyrun hocam netlerim.
    türkçe için neler yaptınız hocam?

bu arada sorunuza gelirsek acil geo iyidir genellikle de tavsiye edilir zaten.
  • fthusl55 F kullanıcısına yanıt
    Hocam matematiklerini 35 net civarı olsaymış cidden çok güzel bir sıralama elde edecekmişsiniz, nasip kısmet. Bu sene yükseltirsiniz inşallah. Bu arada kırmayıp ss attığınız için teşekkür ederim. Umarım istediğiniz netleri görürsünüz bu seneki sınavda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batfleck

türkçe için neler yaptınız hocam?

bu arada sorunuza gelirsek acil geo iyidir genellikle de tavsiye edilir zaten.

Alıntıları Göster
    Hocam aslında Türkçem son 1 buçuk 2 aya kadar 30 falandı. Hızlıca dil bilgisi tekrar ettim. Daha sonra ise Süper İkili adındadaki Türkçe kitabı bitirdim. Kritik nokta şu üstüne birden gitmek. Çoğu hoca günlük 10 paragraf falan çöz der ama bence 10 paragrafla olmaz hocam o iş birden gideceksin üstüne bence. ( kişiden kişiye değişir tabi) Ben son 1 2 haftada full türkçe çözdüm. Günde 300 400 soru çözdüğüm oldu paragraf olarak sadece son 2 haftada. Girdiğim son denemelerde 38 39 yapıyordum hep. Bir de hocam türkçe için her kaynağı çözmeyin bence limit falan iyi değil tabi bana göre. Türkçe sb bitircekseniz hocam çıkmış soruları çözün, diğer yayınların soruları falan bi garip bi anlaşılmıyo ösym net o konuda. ÖSYM çıkmış soruları ve meb kazanım testlerini çözün hocam. Ama dediğim gibi ben birden yüklendim ve öyle arttı netlerim bunu bir rehberlik hocasından dinlemiştim. Bence iyi taktik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HacettepeTıp2019

Hocam matematiklerini 35 net civarı olsaymış cidden çok güzel bir sıralama elde edecekmişsiniz, nasip kısmet. Bu sene yükseltirsiniz inşallah. Bu arada kırmayıp ss attığınız için teşekkür ederim. Umarım istediğiniz netleri görürsünüz bu seneki sınavda.
    Hocam ilk 2k ya giren arkadaşım var , mat1 ve mat2 hariç tüm netlerim ondan daha iyi. Ama o matematikleri tyt 35 ayt 40 yaptı yanlış hatırlamıyorsam ve arada 22bin kişi var :D Dediğiniz gibi nasip kısmet hocam bu işler birazda. İnşAllah diğer derslerimi koruyup matematiği düzeltebilirim. Umarım sene sonunda sizde istediğiniz netleri görürsünüz hocam :) İyi forumlar...
  • Ben de 21 kean mezunum ayni sekilde geo yuzunden

Tytyi kullanip sadece ayt kasicam bu sene

Geo planim

Supara-sarmal-acil

Mat planim

Cozum 3d(?)-acil

Tavsiyelere acigim

• Ofsaytıbozanstoper kullanıcısına yanıt
    tek bir tavsiye vereyim aslında pek tavsiye gibide değil fakat supara geometrisi leş. mat2 için ben 345-acil-çözüm3d çözüp denemelere geçicem 37kdan mezunum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizyildizi345

tyt matta acil+apotemi problemler yapın veya apotemi tyt sb+karekök rutin olmayan problemler yapın. geometri için acil geometri üstüne tyt için nitelik yeni nesil geo tarzında kesme biçme sorularının sadece olduğu bi kitap çözün. ayt için apotemi trigonometri türev integral ve karekök iyi gider bunların yanına ekstremum analitik ekleyin. gerisi bol bol deneme acil apotemi derece metin 345 denemeleri başta olmak üzere. o dediğiniz tipteki soruları en güzeli denemelerde bulursunuz özgün kaliteli olurlar. bu arada bi de limit türev integralde güzel yorum tarzı sorular görmek isterseniz endemik lys ye bakın.
    +1

Bu arkadaşı dinleyin çok yerinde tavsiyeler vermiş

• an agony A kullanıcısına yanıt
    Net bir fikir yok hocam kafamda duruma göre değerlendireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralSkywalker -- 28 Eylül 2018; 18:15:7 >
  • Hocam fen için ne yaptınız hedefim ilk 100 fizik ve kimya için full yaptıracak kaynak önerisi lazım biyo kolay mat ve geo ben acilden gidicem belki 3D de eklerim ayt mat acil karekök iyidir benim netler 35+ geldi mat ama ben geçen sene kitap açmadığım için berbat ayt fen netim var 20 gibi biyo fullerim kimya ve fizik te de full yapmak için ne çözeyim ben ne çözsem fullerim diyorum millet 2 kaynak şart diyor ben de sizden tavsiye alayım fen adına

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.