Merhaba, Arabamda kullanmak icin araba cakmak gozunden 12v alip 220v a ceviren bir inverter almistim. Fakat eve geldigimde kutunun icinden 24v i 220v a ceviren bir inverter cikti ve degistirme sansim da yok.(Yurt disindan almistim) Bunu 12v>220v haline getirmek icin ne yapmam gerekiyor? Mumkun degilse atacagim. Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Devrenin tasarımına ( uygunsa ) bağlı olarak belki bir tadilat yapılarak düzeltilebilir.
Bence atmaktan ziyade evde veya piknikte kullanım maksatlı saklamalısın bence.Bu türlü devreler 24V ile daha randımanlı çalışmakta.Devre üzerinde tadilat değil de sanırım kullanacağımız trafonun sargılarını 12 V akü voltajına göre ayarlamak gerekli.
dc > dc devreler %60 verim veriyo çoğu. 12dc to 24 dc vardır mutlaka
Evde kullanabilirsin.Atma yazık olur.Kaç wattlık olduğunu biliyormusun? Televizyonu,bilgisayarı bağlayabilrsin.
2 tane 25 amper kuru akü al.24 volt 3-4 amper bir adaptör al aküleri şarj etmek içn.gücü yeterliyse heryerde kullanılabilir.İlla atıcam diyorsan kargosunu ben ödeyim,bana gönder.Pm atabilirsin
elındekı cihaz ın kac watt oldugunu bılmıyorum ben arabada farklı bır amacla kullanmak ıcın lınk tekı devreyı yapmıstım ve calıstırdım ıncelersın
Elinizdeki inverter 12VDC yi 110VAC ye dönüştürebildiğine göre şu an bile cep telefonu şarj cihazları, laptoplar vs. için kullanabilirsiniz. Bu tür cihazların besleme voltaj aralığı geniş oluyor genelde (100-240VAC).
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme