Şimdi Ara

24V>220V INVERTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arabamda kullanmak icin araba cakmak gozunden 12v alip 220v a ceviren bir inverter almistim.
    Fakat eve geldigimde kutunun icinden 24v i 220v a ceviren bir inverter cikti ve degistirme sansim da yok.(Yurt disindan almistim)
    Bunu 12v>220v haline getirmek icin ne yapmam gerekiyor?
    Mumkun degilse atacagim.
    Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

• Devrenin tasarımına ( uygunsa ) bağlı olarak belki bir tadilat yapılarak düzeltilebilir.
  • Bence atmaktan ziyade evde veya piknikte kullanım maksatlı saklamalısın bence.Bu türlü devreler 24V ile daha randımanlı çalışmakta.Devre üzerinde tadilat değil de sanırım kullanacağımız trafonun sargılarını 12 V akü voltajına göre ayarlamak gerekli.
  • dc > dc devreler %60 verim veriyo çoğu. 12dc to 24 dc vardır mutlaka
  • Evde kullanabilirsin.Atma yazık olur.Kaç wattlık olduğunu biliyormusun? Televizyonu,bilgisayarı bağlayabilrsin.

2 tane 25 amper kuru akü al.24 volt 3-4 amper bir adaptör al aküleri şarj etmek içn.gücü yeterliyse heryerde kullanılabilir.İlla atıcam diyorsan kargosunu ben ödeyim,bana gönder.Pm atabilirsin
  • elındekı cihaz ın kac watt oldugunu bılmıyorum
    ben arabada farklı bır amacla kullanmak ıcın lınk tekı devreyı yapmıstım ve calıstırdım
    ıncelersın

http://www.uoguelph.ca/~antoon/gadgets/carnc12.htm
  • Elinizdeki inverter 12VDC yi 110VAC ye dönüştürebildiğine göre şu an bile cep telefonu şarj cihazları, laptoplar vs. için kullanabilirsiniz. Bu tür cihazların besleme voltaj aralığı geniş oluyor genelde (100-240VAC).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.