Şimdi Ara

24v DC Dalgıç pompa çalıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

köyde bulunan ceviz bahçem için 24v DC Dalgıç pompa alarak akıllı bir sistem kurmayı planlıyorum. panel olarak 410 yada 340watlık bir panelin sistemi rahat çalıştırabileceği söylendi.

ürünleri tam sipariş edecektim ancak panellerin 12volt olduğunu öğrendim.

sorum şu 340watt 12 volt tek güneş paneli ile 24v Dc Dalgıç pompa çalıştırılabilir mi?

yoksa 2 adet 340watt 12 volt güneş paneli alıp seri bağlayıp sistemi bu şekilde mi çalıştırabilirim?

• dalgıç motorun gücü ne kadar, onu söyleyebilirsen daha fazla yardımcı olabiliriz. dalgıç motordan tam verim elde etmek istiyorsan, 24 voltluk panelle birlikte batarya sistemi kurman gerekir. tek başına kullanırsan, motordan kısıtlı sürelerde yüksek verim alabilirsin. eğer bahçe sulaması yapacaksan, yaz aylarında gece sulama yapmak daha akıllıca olur ama o zamanda panelden güç alamazsın.

• 24 volt 370 watt 16 amper dalgıç motor değerleri 340wat mono bir panelin tek başına çalıştıramayacağı söylendi yani vvolt değerini panel tek başına sağlayabilir ama amper değerini sağlayamaz dediler. su bana sadece gündüzleri lazım aşağıdaki depodan yukarıdaki tankları doldurmak için sulamayı daha sonra damlama ile gece yapıyorum.

kısacası sorum 24 volt 370 watt 16 amper dalgıç motoru tek başına 340 watt 12 volt mono bir panel tekbaşına çalıştırır mı

bu sisteme sıvı seviye rölesi ve elektrodu ekleyebilirmiyim

• akın karagöz A kullanıcısına yanıt

etiket değeri, maksimum çekeceği güç miktarıdır. tabi yüklü çalıştığında çekeceği yük miktarını anacak çalışırken yapacağın ölçme ile öğrenebilirsin. 12 voltta motor düşük devirde çalışacağı için, çekeceği akım değeri de artar. bu da panelin zorlanmasına veya yetmemesine yol açabilir. 2. bir panelle 24 volt elde etmek en iyi seçenektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dc Motor Hız Kontrol Devresi
    2 yıl önce açıldı
    12v dc motor seçimi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.