Merhaba arkadaşlar , ayakkabı imalatı kısmında görev yapmaktayım. Çin menşeili ürünlerde gördüğüm birşeyi iç piyasa için oluşturarak satışına başlamak istiyorum. Burada çok bilgili ve donanımlı arkadaşlar olduğunu biliyorum. Gerekli malzeme teminini sağlayabilecek, sağlık çalışacak bu kablo sistemini oluşturabilecek birisiyle bu konuda bir iş anlaşması yapmak istiyorum. Talebimin detayı için bir fotoğraf ekleyeceğim. Elektronik kısmından hiç anlamadığım için bu işin Türkiye şartlarında yapımının mümkün olup olmadığını bilmiyorum. İnternet ve toptan satış kanallarım aracılığıyla üretmek istediğim ürün ısıtıcılı tabanlık, çin alışveriş platformları üzerinden kişisel kullanımım için aldığım bu üründen çok memnun kaldım. Şimdi bu ürünü yerli olarak üretip satış yapmak istiyorum. Burada mail adresi belirtmek doğru mu bilmiyorum ama irtibat için ; raker.shoes@gmail.com adresi üzerinden benimle irtibata geçebilirsiniz. Ekleyeceğim fotoğrafa istinaden talebim ; ısıtıcı görevi gören rezistans + rezistansın bağlandığı jack montajlı kablo + yine jack montajlı uzatma kablosu'dur. Kalan kısımları ben organize edeceğim. Konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim. Hatalar yaptıysam kusura bakmayın , doğru birime taşınmasını talep ediyorum. Herkese iyi forumlar dilerim. |
Powerbank ile çalışan ısıtıcı rezistans
-
-
Sizin aradığınız şu ;
https://tr.aliexpress.com/item/1005006265811345.html?gatewayAdapt=glo2tur
İlk resimdekileri uzun yolda bisikletin gidonunda kullanıyordum. Gayet iş görüyordu. Tam hatırlamıyorum ama, çifti 10w gibi bir güç çekiyordu. Powerbank için uygun yani. Max. sıcaklığı 45 derece.
Bir de şunlar var ;
https://tr.aliexpress.com/item/1005007498916407.html?gatewayAdapt=glo2tur
Ancak bunlar powerbank'i çabuk bitirir. cm2 başına 3w çekiyor çünkü. Ayrıca 200derece sıcaklığa ulaşıyor. Önerilenler kısmından devam edin, her ölçüsü var. Ayakkabıya uydurulabilir. Max. sıcaklığı düşük olanlar(40derece) vardı diye hatırlıyorum. Ancak emin değilim. Biraz gezinmekte fayda var.
-
Cevabınız için teşekkür ederim. Buradaki konu şu ben sadece kişisel kullanımım için 1 adet edinmek değil seri olarak temin ve üretim süreci olarak devam etmek istiyorum . Eklediğim görsel zaten satışta ve alabiliyorum. Fakat aliekspressten temin ederek devam edeceğim adetlerin üzerinde ihtiyacım olacak. Resimdeki ürünün örneği elimde mevcut aslında üzerindeki rezistans devresi çok daha basit , sadece bir tel ile ısıtma görevi sağlanıyor . Sağ ve Sol tek tabanlık 10.000 MAH'lık bir powerbankta yaklaşık 7-8 saatlik bir kullanım süresi veriyor buda gayet yeterli olacaktır.
-
Görselini eklediğim ürün için 50 Dereceye kadar ısı verdiğini söylüyorlar ve kişisel tecrübeme dayanarak fazlasıyla yeterli oluyor . Hatta çok soğuk olmayan havalarda rahatsız ediyor bile diyebilirim. Bu Çin menşeili ürünün tek sorunu rezistans bölgesinin çok küçük olması , biraz daha geniş bir alana yayılırsa kullanımı çok daha keyifli olacaktır diye düşünüyorum.
-
Evet, onu anladım. Siz toptan almayı düşünüyorsunuz. Zaten verdiğim link fikir olması açısından. O linkteki resistans 10'lu veya 100'lü veya 200'lü satılıyor. Vergi levhanız varsa, 200 tanesi 10 dolar ediyor. Miktar arttıkça maaliyet baya düşüyor. Boyut küçük dediniz. Dediğim gibi, zaten her ölçüsü var, seçebiliyorsunuz. Yani ; belirlediğiniz ölçüde bir resistanstan 1000 adet alabilirsiniz. Sizin görselini paylaştığınız ürünün içinde bu resistanslardan var. Hatta şimdi baktım 6cmx20cm seçeneği var, ayakkabı için ideal. Denemelik sipariş geçeceğim ben de. Zaten jacklı geliyor, herşey hazır, görsellerde mevcut. Ben sizin ne istediğinizi anlamadım. Bunları toptan alacak bir kişi mi arıyorsunuz ? Yoksa bunları siz alacaksınız, ayakkabının içine montajını yapacak kişi mi arıyorsunuz ?
-
Yanıtınız için teşekkür ederim , vergi levhamız var fakat alibaba üzerinden ticari alımlar ithalat prosedürleriyle birlikte daha yüksek fiyatlara mal oluyor. Benim talebim şu yönde birisiyle anlaşıp bu projenin tüm elektronik yani kablo kısmını o kişiden temin etmek. Geri kalan tekstil, takviye , tasarım , markalama gibi süreçleri ise ben organize edeceğim. Sizin daha önceden tecrübeniz olduğunu düşünerek söylüyorum ; ilgilenirseniz bana mail atabilirsiniz :) . Ben elektronik ve lehim vb işlerinden maalesef çok uzağım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X