Bildirim
Oto Çevirici İnverter Elektrik Süpürgesi Çalıştırır Mı? (Ss'li)
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
elektrik süpürgesi 1000-1500 watt arası. invertorden alacağın max güç ise 300 yazdığı halde 250w civarı olur. daha fazlası aracın elektrik tesisatına zarar verir, sigorta attırır vs.
ben 3. kattan uzatma kablosu sarkıtıp süpürgeyi aşağı indiriyorum mis gibi oluyor. -
Konu sahibinin bir sonraki açacağı konular aşağıda listelenmiştir.
1-) Aracım sabah çalışmadı yardım !
2-) Hangi marka akü almalıyım ?
3-) Alternatör ( kömür ) arızası için usta tavsiyesi
4-) Aracımı satıyorum. -
çalıştırmaz.
Karavan forumlarını incelerseniz ne tür inverterler kullanmanız gerektiği ile ilgili bilgi sahibi olabilirsinz. -
Aradan geçen zaman zarfında yeni bir şeyler ortaya çıkmış mıdır diye konuyu bi'hortlatmak istedim.
Sene olmuş 2023, ne yazık ki araştırdığım bir çok şarjlı mini el süpürgesi beni çok tatmin etmedi. Bu yüzden, akü kutup başlarından doğrudan güç alarak Fakir marka Darky dikey süpürgemi (800 watt) çalıştırmak istiyorum. Yok mudur bunun bir yolu?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Konu sahibinin bir sonraki açacağı konular aşağıda listelenmiştir.
1-) Aracım sabah çalışmadı yardım ! 2-) Hangi marka akü almalıyım ? 3-) Alternatör ( kömür ) arızası için usta tavsiyesi 4-) Aracımı satıyorum. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X