Powerbank ile çalışan ısıtıcı rezistans
Merhaba arkadaşlar , ayakkabı imalatı kısmında görev yapmaktayım. Çin menşeili ürünlerde gördüğüm birşeyi iç piyasa için oluşturarak satışına başlamak istiyorum. Burada çok bilgili ve donanımlı arkadaşlar olduğunu biliyorum. Gerekli malzeme teminini sağlayabilecek, sağlık çalışacak bu kablo sistemini oluşturabilecek birisiyle bu konuda bir iş anlaşması yapmak istiyorum. Talebimin detayı için bir fotoğraf ekleyeceğim. Elektronik kısmından hiç anlamadığım için bu işin Türkiye şartlarında yapımının mümkün olup olmadığını bilmiyorum.
İnternet ve toptan satış kanallarım aracılığıyla üretmek istediğim ürün ısıtıcılı tabanlık, çin alışveriş platformları üzerinden kişisel kullanımım için aldığım bu üründen çok memnun kaldım. Şimdi bu ürünü yerli olarak üretip satış yapmak istiyorum. Burada mail adresi belirtmek doğru mu bilmiyorum ama irtibat için ; raker.shoes@gmail.com adresi üzerinden benimle irtibata geçebilirsiniz. Ekleyeceğim fotoğrafa istinaden talebim ; ısıtıcı görevi gören rezistans + rezistansın bağlandığı jack montajlı kablo + yine jack montajlı uzatma kablosu'dur. Kalan kısımları ben organize edeceğim.
Konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim. Hatalar yaptıysam kusura bakmayın , doğru birime taşınmasını talep ediyorum. Herkese iyi forumlar dilerim.
Anakartımdaki yanık sorunu ;
|
|
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 2.240 (Bu ay: 165)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware