Şimdi Ara

25.000 Bütce ile sıfır araç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ilk kez araba alacağım en fazla 10 bin kredi kullanarak 25.000 civarlarında bir araç almak istiyorum, Hyundai era ve renault clio ilk başka cazip gelenler bu fiyata abs vs de dahil olacak yalnız sonra ek donanım için ücret ödemek istemiyorum ne önerebilirsiniz?

• Ben olsam 25 bin TL ile 2.el araç alırdım.Böylelikle daha iyi bir modele binmeye imkanım olurdu.Fakat kesinlikle sıfır araç olacak diyorsanız,en mantıklı olanı Era

Mesela Volkswagen Jetta.Temiz bir araç bulabileceğinizi düşünüyorum.

25.000 Bütce ile sıfır araç?
  • dobabnımlı arab arıyorsanız bence sıfır değilde ikinci el bakın çünkü o paraya ya boş kasalar yada hernekedar doluda olsa vasat araçlar var onun için ben size honda cıvıc 2005 düşük km mükemmel araçlar bulunabilir yada corollada çok süper bi seçenektir.focus da var tabi
  • Jetta'ya benimde içim gidiyor ama sıfır araç gibiside yok sanırım garantili falan
  • o fiyata skoda fabia 2 ye bakabilirsiniz kalite, sınıfna göre geniş iç hacim, normalin üstünde motor ve yol sesi, 1.2 motor ile ekonomi ve vergide indirim, vw grubunun arkasında olması. bu araç saydığınız araçların yanında kalitesini belli eder.
  • Kriz sebebiyle sıfıra yakın araçlar var ikinci el ve garantisi devam eden. Biraz araştırın derim ben

Mesela:

http://www.sahibinden.com/2500_km_de_satilik_2009_model_alfa_romeo_147-86WQQaXQQ11805597WQQpXQQdisplayitem

Tabi bir bit yeniği de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfire -- 27 Şubat 2009; 15:04:39 >

• Ben olsam Hyundai Era alırdım. İkinci elde çok bildik tanıdık araç olmadıktan sonra 2. el bayağı riskli oldu. Piyasada namuslu satıcı çok az. İnsanın alırken bilmediği sorunlar siz kullandıkça açığa çıkınca çok can sıkıcı oluyor. Verdiğiniz parayı geçtim zamanınız enerjiniz boşa gidiyor stres oluyorsunuz.
    En azından 5 sene garantili sıfır araçla içiniz rahat olur. Hem Hyundai az masraflı bir araç. Yeni sürücüler için daha uygun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: abavf

Ben olsam Hyundai Era alırdım. İkinci elde çok bildik tanıdık araç olmadıktan sonra 2. el bayağı riskli oldu. Piyasada namuslu satıcı çok az. İnsanın alırken bilmediği sorunlar siz kullandıkça açığa çıkınca çok can sıkıcı oluyor. Verdiğiniz parayı geçtim zamanınız enerjiniz boşa gidiyor stres oluyorsunuz.
    En azından 5 sene garantili sıfır araçla içiniz rahat olur. Hem Hyundai az masraflı bir araç. Yeni sürücüler için daha uygun.

bende bunları düşündüm kafam rahat eder hiç değilse ama ikinci elde o fiyata konforlu bir araç alabiliyor olmam kafamı karıştırıyor
  • skygood,
    şu anda bende tam senin durumundayım desem yalan olmaz...
    0 alıp 5 sene garanti kapsamında kullanmakmı?
    yoksa 2. el alıp şansını denemek mi?
    ben 1.6 team abs li modelini araştırıyorum..ancak kampanya ile fiyat ucuzladıkça arabanın da kalitesinden bişeyler gidiyo gibi geldi era lar için...Mesela arka frenler önceki yılda disk ti galiba şimdi sitesinde kampana olarak gözüküyor.Ben yılda en fazla 10000km yaparım diye düşünüyorum..LPG li era ile ilgili tereddütlerim var.
    Mesela TOFAŞ albea larda BRC ile anlaşmalı bi süre üretti...sonra bıraktı?Neden?
    Sonuçta bu arabalar gazla değil benzinle çalışma prensibine göre üretilmekteler ve lpg montajı fabrikadan çıktıktan sonra BRC kendisi yapıyor...İlerde lpg ile ilgli bi sorun meydana gelince Muhatap bulamazsak o zaman ne olacak.Mesela BRC Hyundai ye yönlendirirse yada Hyundai BRC ye yönlendirirse ve ilgilinmedikleri zaman ne olacak?6-7 bin km ancak yaptığım için ve 2000 tl den fazla parayı 2,5 3 yılda anca amorti edeceği için bi süre benzinle kullanıp arabanın kullanımından alacağım keyife göre lpg yi sonra kendimde taktırabilirm diye düşünüyorum..Ben bu arada arabayı 6 ay sonra anca alırım..Birikim yapıyorum..Krediye bulaşmadan alıcam kısmetse..Tabi 6 aya kadar çok şeyde değişir...Ama şu anki fikirlerim bu yönde...

• 2.el aracı alır 2-3 ustaya gösterirseniz risk olmaz.Ben öyle yaptım,mis gibi biniyorum.
  • Era'nın fiyatlarını inceledim ama dizel istiyorum onların fiyatları farklı + olarak abs ve hava yastığı bir adet daha taktırmam gerek e fiyat artacak o fiyata era değermi düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: 2become1

skygood,
    şu anda bende tam senin durumundayım desem yalan olmaz...
    0 alıp 5 sene garanti kapsamında kullanmakmı?
    yoksa 2. el alıp şansını denemek mi?
    ben 1.6 team abs li modelini araştırıyorum..ancak kampanya ile fiyat ucuzladıkça arabanın da kalitesinden bişeyler gidiyo gibi geldi era lar için...Mesela arka frenler önceki yılda disk ti galiba şimdi sitesinde kampana olarak gözüküyor.Ben yılda en fazla 10000km yaparım diye düşünüym orum..LPG li era ile ilgili tereddütlerim var.
    Mesela TOFAŞ albea larda BRC ile anlaşmalı bi süre üretti...sonra bıraktı?Neden?
    Sonuçta bu arabalar gazla değil benzinle çalışma prensibine göre üretilmekteler ve lpg montajı fabrikadan çıktıktan sonra BRC kendisi yapıyor...İlerde lpg ile ilgli bi sorun meydana gelince Muhatap bulamazsak o zaman ne olacak.Mesela BRC Hyundai ye yönlendirirse yada Hyundai BRC ye yönlendirirse ve ilgilinmedikleri zaman ne olacak?6-7 bin km ancak yaptığım için ve 2000 tl den fazla parayı 2,5 3 yılda anca amorti edeceği için bi süre benzinle kullanıp arabanın kullanımından alacağım keyife göre lpg yi sonra kendimde taktırabilirm diye düşünüyorum..Ben bu arada arabayı 6 ay sonra anca alırım..Birikim yapıyorum..Krediye bulaşmadan alıcam kısmetse..Tabi 6 aya kadar çok şeyde değişir...Ama şu anki fikirlerim bu yönde...
    ok

• 2-3 ustayada gösterseniz, yetkili servisede gösterseniz... İkinci el tamamen şans işidir. Alım satım bittikten sonra 200 metre gidip sorunda çıkartabilir. 200.000km rutin bakım dışında hiç sorun çıkartmaya dabilir...

0 araçlarında sorun çıkarma ihtimali tabiki var ama en azından 2 yıl garantili olması büyük avantaj...
    quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

2.el aracı alır 2-3 ustaya gösterirseniz risk olmaz.Ben öyle yaptım,mis gibi biniyorum.

• 2008 yada 2009 model az km'li mesela 3000-5000 kmde daha güzel araçlar alabilirsiniz.Ben şahsen eraya ve symbole o kadar para vermem.Hayal kırıklığına uğrarsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankay2

2-3 ustayada gösterseniz, yetkili servisede gösterseniz... İkinci el tamamen şans işidir. Alım satım bittikten sonra 200 metre gidip sorunda çıkartabilir. 200.000km rutin bakım dışında hiç sorun çıkartmaya dabilir...

0 araçlarında sorun çıkarma ihtimali tabiki var ama en azından 2 yıl garantili olması büyük avantaj...
    quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

2.el aracı alır 2-3 ustaya gösterirseniz risk olmaz.Ben öyle yaptım,mis gibi biniyorum.

Tabi düşük ihtimal de,şöyle bir şey de var.0 km. ile 2.el arası ciddi fark olabiliyor,hele ki D segmentinde.O kadarcık ihtimali de göze almak lazım.Zaten dediğim gibi çok düşük bir ihtimal.Araba bilgisayara bağlanıyor,elektrik-elektronik bütün donanımlar tek tek test ediliyor,hata varsa bilgisayarda görülüyor,mekanik ustası bakıyor,boya ustası bakıyor.

Aracı DOD gibi bir yere götürürseniz,yine çok detaylı bir araştırmadan geçiyor,ayrıntılı bir şekilde anlatıyorlar aracı size.Yani böyle bir bakım sonrasındaki risk çok az.Zaten 0 km.alsa da,2 sene sonra (5 sene garanti veren de var ) garanti bitecek nasılsa.Arada yetkili servise bayıldığınız para da (hele ki Doğuş Oto ise) bir hayli yüksek olacaktır.

• sıfır era alın bence 5 sene garanti olayı var
    +yok ikinci el alacağım diyorsanız servise veya iyi bir ustaya göstermeden almayın ama iyi bir ustayada gösterseniz 2. el araç şans işidir.Şahsen böyle bir ikilemde kalsam 0 aracı tercih ederdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 207m

2008 yada 2009 model az km'li mesela 3000-5000 kmde daha güzel araçlar alabilirsiniz.Ben şahsen eraya ve symbole o kadar para vermem.Hayal kırıklığına uğrarsınız.

ne konuda hayal kırıklığı hocam?
    babam ekim ayında aldı era yı full araç 30.500 e sunroof 6 adet hava yastığı alüminyum alaşımlı jantlar falan hemde dizel
    bu fiyata böle donanımlı araç varmı?5 yıl garantide cabası...
    çokda memnunuz hiçbir sıkıntısı yok gayet rahat yalıtımı iyi
    onun için ERA alın derim ben

ayrıca konuyu açan kişi 25.000 bütçem var demiş bence hocam dizel team abs alın hem ekonomik hem donanımlı hemde dizel
    110 beygirlik vgt motoru mükemmel yakıtada cimri diyebilirim.
    kendinizi zorlayabilirseniz select donanımlı alın
    iyi etmiş olursunuz

• hem dizel hem 0 km olacaksa o paraya en iyi seçenek ERA...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.