Şimdi Ara

25.000'E 5 KAPILI HATCHBACK [ÖĞRENCİYE] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam seçenekler arasında en oturaklı, karizmatik araçlar 147 ve ibiza. Benim de sevdiğim iki araç.
    Ama mantıklı bir seçim mi olur? Yakıt olarak çok sıkıntı olmaz lpgli tercih ederiz.
    Yaşının vereceği sorunlar olabilir. Alfa romeo çok yaygın bir marka olmadığından diğer seçeneklere kıyasla tamirat daha pahalı olabilir. Özellikle 147nin temizini bulmak biraz sıkıntı, zaten çok ilan yok benim kriterlere uyan.
    Ve 3-5 sene sonra aracı satmak istediğimde zorlayabilir bizi. Bu tür sıkıntıları var.

Tüm bunlara rağmen aralarında sürüşüyle-konforuyla en keyifli araç 147 olacaktır bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scheissenberg

Hocam seçenekler arasında en oturaklı, karizmatik araçlar 147 ve ibiza. Benim de sevdiğim iki araç.
    Ama mantıklı bir seçim mi olur? Yakıt olarak çok sıkıntı olmaz lpgli tercih ederiz.
    Yaşının vereceği sorunlar olabilir. Alfa romeo çok yaygın bir marka olmadığından diğer seçeneklere kıyasla tamirat daha pahalı olabilir. Özellikle 147nin temizini bulmak biraz sıkıntı, zaten çok ilan yok benim kriterlere uyan.
    Ve 3-5 sene sonra aracı satmak istediğimde zorlayabilir bizi. Bu tür sıkıntıları var.

Tüm bunlara rağmen aralarında sürüşüyle-konforuyla en keyifli araç 147 olacaktır bence.

Hocam 156 sahibiyim dediğim gibi istanbuldaysaniz hiçbir konuda sıkıntı çekmezsiniz ne parça nede usta için ha bakımların pahalı yapılması konusunda ise size önerebileceğim bostancı içerenköyde alfa garaj muttalip usta var ona gidiyorum size fazla masraf açmadan bakımınizi tamiratinizi yapar çok temiz ve dürüst bir ustadır işinin ehlidir. Satma konusu sıkıntılı birtek piyasası yavastir onun dışında 147 ibizanin kat kat üstüdür inşallah temiz bir 147 bulursunuz.

• Japonlara bak gerisinde başın ağrır.

• 28 civarına 2010 model lacetti bulunabiliyor, modeli yüksek, dolu modeli hem de, ne dersiniz?

• Lacettiler konusunda yorumu, deneyimi olan var mı? Güzel lacetti ilanları gözüme çarptı da, iyi bir alternatif olabilir.

• polo 1.4 önerebilirim hem hiç değerini kaybetmez hem az yakar çok kaçar cinsinden :)
  • Clio 3 207 corsa i20 arasından seçim yap dizel ve modelleri 2007 ve ustu olur başka araca da bakma LPG mpg uğraşma :)

• lmfaopalio kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bütçeye modeli yüksek polo yok gibi.
    Onun yerine 2010 model ve üstü yeni kasa ibiza bakıyorum değişensiz falan bulması zor bu bütçeye ama temiz araçlar da yok değil.
  • Scheissenberg kullanıcısına yanıt
    25 bine 2003 -2005 model arası bişey belki denk gelebilir polo . ama ibizalar da güzeldir
  • lmfaopalio kullanıcısına yanıt
    aynen hocam benzer araçlar ama ibizanın piyasası daha düşük olduğundan daha temiz aracı daha uygun fiyata alma şansı oluyor.
  • lacetti siz deyince baktım güzel mi çok bilemedim de ucuz sanki modelli de
  • Weightless kullanıcısına yanıt
    aynen hocam. bir de wtcc ise donanımlı oluyor hem de boş bir araç değil.
    ama yeni kasa ibiza daha mantıklı geldi bana temiz güzel bir tane yakalarsam bütçeme göre. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scheissenberg

aynen hocam. bir de wtcc ise donanımlı oluyor hem de boş bir araç değil.
    ama yeni kasa ibiza daha mantıklı geldi bana temiz güzel bir tane yakalarsam bütçeme göre. :)

hayırlısı olsun ben de sedan bakıyorum 30 a kadar da hb nadir modelleri seviyorum oturakla duraklı olsun istiyorum hayırlısı bakalım
  • Weightless kullanıcısına yanıt
    aynen hocam,hayırlısı
  • aklında ibiza varsa 1.4 dizellere bak derim. 25 e de temizlerini bulabilirsin.
  • n0fx kullanıcısına yanıt
    Yeni kasaların dizelleri benim bütçeyi aşabilir hocam. Daha çok şu 1.4 benzinli motor olanlar denk geliyor. (mpi motor olması lazım yanlış hatırlamıyorsam)
    Tüp takarsak hesaplı bir şekilde kullanırız diye düşünüyorum. Ama dizel, çok km yapmamış bir araç denk gelirse neden olmasın :)

• Arabadan anlamadığım belliki arka cam gibi gereksiz bir malzemenin açma kolunu donanımdan sayıyorsun. Zaten esp hava yastığı çelik bar abs de neymiş seni arka cam camın açma kolu kurtarır.

• sissil S kullanıcısına yanıt
    Ben arabadan anladığımı falan iddia etmiyorum zaten. İlk arabam olacağını da söyledim yani uzmanı değilim bu işin acemisiyim.
    Ancak saydığınız donanımlar zaten düşündüğüm araçlarda standart. Ha belki ESP yoktur bazılarında. Abssiz hava yastıksız araç alacak kadar "araba cahili" değiliz hocam merak etmeyin

Arka camların otomatik olması benim bir takıntım, siz gibi araba uzmanlarına anlamsız gelebilir.

• aceloq kullanıcısına yanıt
    1.3 Multijet puntomu geçen hafta sattım. Araç için diyeceğim tek şey: mükemmel. 1 seneye yakın kullandım yakıt, gidiş, çekiş süperdi. Hiç masraf çıkarmadı. Sadece sol ön cam makarası bozuldu komple 130 liraya yaptırdım. 20 - 30 arasına alınabilecek en iyi araç bence.
  • 2010 Seat Ibiza Reference alındı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.