Şimdi Ara

25.000'E 5 KAPILI HATCHBACK [ÖĞRENCİYE] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
2.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlı olsun. Fotoğrafı varmı? Açıkçası ben corsa veya fiesta alırdım 30k verip. Seat kalite olarak aşağı maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4t4b3rk 4 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

28500'e aldık aracı. 35 ve üstüne yeni kasa temiz fiesta anca bulunuyordu. Corsa düşünmüyordum açıkçası gereksiz pahalı bir araba bence. Bu bütçeye bile eski kasa 2005 model civarı vs satanlar vardı.
    Bu bütçeye temiz titanium paket bir fiestaya hayır demezdim tabii ki ancak bütçenin elverdiği ölçüde en mantıklı bir araç aldığımızı düşünüyorum.
    İbiza zaten poloya yakın bir araç, içerisinin malzeme kalitesi bir tık alttadır tabii ki ama bence çok sırıtmıyor, hatta beklediğimden iyi bile çıktı. Konsolda özellikle yumuşak plastik bolca kullanmışlar. Direksiyonu da ele oturuşu vs çok ergonomik buldum, direksiyonu da oldukça hafif. Ama süspansiyon biraz sert yerdeki tümsekleri vs hissediyorsunuz oldukça.

Foto atmayı pek düşünmüyorum açıkçası forumdaki nazar olaylarını çokça duyduk ama örnek bi foto atıyım araç aynısı zaten

25.000'E 5 KAPILI HATCHBACK [ÖĞRENCİYE]

• quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

Hocam ben de öğrenciyim bütün arkadaşlarıma tavsiye ederim sakın ama sakın ilk arabanız ESP'siz olmasın. 20.000 km'den fazladır trafikteyim ESP kaç kere topladı arabayı dersen sayamam ki bazılarında belkide ciddi bir kaza yapabilirdim. İnsan her ne kadar ben uslu uslu giderim dese de yaşımız genç o direksiyonun başına geçince işler malesef öyle olmuyor. Gerekirse 6.000-7.000 fazla verin mutlaka ESP'li bir araç alın. Sabah mesajımı editler 2-3 araç koyarım.

Esp bu kadar devreye giriyorsa bence bu is genc kanimiz hizli akiyor degil baska bir is var bunda .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam.
    Araçta lpg var mı ve kilometresi kaç? Piyasayı merak ettiğimden soruyorum.

• clio 3 hb bizde var az yakıyor,görünüşüde güzel bence
  • omer-asit O kullanıcısına yanıt
    53.000 kmde , LPG'siz , boyası değişeni yok tamponlarda ufak çizikler var. Sağ arka kapının altını ve hafiften etek bölgesini kapsayan ezik bir bölge var. Hafif yüksek bir kaldırıma sürtmüş gibi. Ha bi de sol arka farda bir çatlak var hafiften nemlendirmiş farın içini.
    Nazar boncukları bunlar
  • Aman hocam ne olacak o kadar şeyden, çok güzel fiyata almışsınız güle güle kullanın kazasız belasız

• stevenashty kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, daha iyisi sizlere nasip olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Scheissenberg

53.000 kmde , LPG'siz , boyası değişeni yok tamponlarda ufak çizikler var. Sağ arka kapının altını ve hafiften etek bölgesini kapsayan ezik bir bölge var. Hafif yüksek bir kaldırıma sürtmüş gibi. Ha bi de sol arka farda bir çatlak var hafiften nemlendirmiş farın içini.
    Nazar boncukları bunlar

Iyide tup yok. 1.2 symbole tupsuz binemedik benzinde su gibi iciyordu ankara da kullaniyorduk gittik lovato taktirdik hemen 3 senedir kullaniyoruz.Bu 1.4 yakiti sever ve ust vergi diliminde nasil binilecek ?

• bende 2010 aveo var, çok memnunum. Bunu almasam 2003 model Astra filan alacaktım ancak, aradaki 7-8 sene farkı aracı kullandıkça anlaşılıyor. İyi ki bunu almışım diyorum her kullanışımda.
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Valla hocam yakıt konusunda beklediğimden iyi çıktı açıkçası. Tam bir veri veremem tüketim hakkında ama tüp işini erteledim diyebilirim.
    Biraz daha şehir içi kullanalım da olmazsa takarız
  • Hayırlı olsun dostum, temiz, 2010 model mis gibi araba Öğrenciye yakışıacak cinsten bir tercih
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.