Şimdi Ara

25.000 liraya ikinci el araç alsanız ne alırdınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler 25.000 liranız olsa ikinci el olarak hangi arabayı alırdınız ve neden?

• Subaru impreza 2008 model ve üstü alirdim.Neden dersen 2003 civic lere ayni para diyorlar neden tutuldugu icinmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 ve ustu 307 1.6hdi premium alırdım kesinlikle

• 207GT alırdım. iç-dış dizayn, donanım, cam tavan, motor (1,6thp)
  • 250 tane kapı alırdım vw'den, kapatır açar sesiyle huzur bulurdum
  • 2006 astra h olabilir. ama sizin ne istediginiz yani kriterleriniz onemli. ote yandan da mitsubishi colt 1.3 invite alinabilir. 2006 laguna da alinabilir sanirim. b sinifi Hb, c sinifi hb, d sinifi liftback de... hepsi lpgli olur tabi.

• 25000 lira 2. ele verilmez. Dacia lokker

• Bu paraya temiz C sınıfı bulmak zor. Bulunsa bile düşük modelli olur.
    Ben olsam yüksek model dizel veya lpgli temiz bir B sınıfı bulmaya çalışırım ama sizin ihtiyacınızı karşılarmı tabiki en iyi siz bilirsiniz.
  • 1996 e36 3.25ci Alırdım..

Tamamen zevk amaçlı biniyorum ben araca.. Yakıtı vs pek önemli değil km'de 1 liradan fazla yakmasın yeterli..
  • O paraya ikinci el TOYOTA COROLLA - FİAT LİNEA - HONDA CIVIC - W. JETTA temiz yıpranmamış bir araba arayıp bulunur.. Bu dördüde her zaman satışa gelir..Kullan istediğin zaman sat...Düşüncem bu yönde..
  • selamlar,

Bu seçim tamamen ne kriterde bir araç istediğinizle ya da ihtiyacınız olduğuyla bağlantılı, düşük sınıf yüksek model olabilir, yüksek sınıf az tutulan parça-yakıt-vergi masrafları yüksek olan olabilir. Ya da piyasa da tabiri caizse peynir ekmek gibi giden modeller de olabilir,dizel mi benzinli mi otomatik mi manuel mi bir sürü seçenek var.Herkesin şahsi kanaati farklı olacaktır, şahsen ben 2004 civarı volvo s40 veya s 60 2.0t ya da muadili 2006 model civarı Laguna lardan yana kullanırdım.Eminim diğer arkadaşlarında onlarca farklı yorumu olacaktır.
  • colt czt alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

O paraya ikinci el TOYOTA COROLLA - FİAT LİNEA - HONDA CIVIC - W. JETTA temiz yıpranmamış bir araba arayıp bulunur.. Bu dördüde her zaman satışa gelir..Kullan istediğin zaman sat...Düşüncem bu yönde..

Budur

• K Swap EG yaparım.
  • ford mondeo
  • i30, lancer,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.