Bildirim
25.000 TL bütçe ile Accent
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kasko bedeliyle alakanız yokki hocam temizse alabilirsiniz . ESPli dizel için 2011 şirket araçlarını alabilirsin hor kulanılmış bende 2009 era var tertemiz 60binde gayet memnunum yakıtı ve gidişi olsun onun haricinde alternatif olarak dizel bakacaksanız symbol var eranın yanına yaklaşmaz punto var 1.3 linea var 1.3 linea -
quote:
Orijinalden alıntı: R34Lw0rd
Kasko bedeliyle alakanız yokki hocam temizse alabilirsiniz . ESPli dizel için 2011 şirket araçlarını alabilirsin hor kulanılmış bende 2009 era var tertemiz 60binde gayet memnunum yakıtı ve gidişi olsun onun haricinde alternatif olarak dizel bakacaksanız symbol var eranın yanına yaklaşmaz punto var 1.3 linea var 1.3 linea
Alternatif olarak söylediğiniz araçları kullandınız mı? kıyasladığınızda ERA nasıl kalıyor?
Sizdeki araç için ne istersiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: mtn1905
quote:
Orijinalden alıntı: R34Lw0rd
Kasko bedeliyle alakanız yokki hocam temizse alabilirsiniz . ESPli dizel için 2011 şirket araçlarını alabilirsin hor kulanılmış bende 2009 era var tertemiz 60binde gayet memnunum yakıtı ve gidişi olsun onun haricinde alternatif olarak dizel bakacaksanız symbol var eranın yanına yaklaşmaz punto var 1.3 linea var 1.3 linea
Alternatif olarak söylediğiniz araçları kullandınız mı? kıyasladığınızda ERA nasıl kalıyor?
Sizdeki araç için ne istersiniz?
Hocam öncelikle symbol kullandım ve yakıt konusunda iyi bir araç ama başka hiç birşey bekleme yol tutuşu fln zaten araç kilosu 900 felan . linea ise yakın arkadaşlarımın söyledikleri motor çok sönük kaldıgı ve 1 ve 2 vitesin çok ağır kaldıgı oda aynı era crdi gibi yakıyor lineanın değişik bir yapısı var genişligi felan garip bir araç klima açıkken yokuşta tıkandığı söyleniyor . punto kullanmadım ama güzel diyorlar ayrıca megane bulabilirseniz megane alın ancak meganında temizi çok zor bulunuyor bulunsa bile fiyatıda maşallah sıfır araç fiyatı çekiyorlar 2009 model temiz meganlara bence era şuanki durumda oturaklı bir araç aile arabası olarak düşünüyorsanız alabilirsiniz hiç bir konuda sizi üzmez yakıtıda şehir içinde full depo ile 700km yaptım daha yeni sıfırladım şehir dışı tabikide değişecektir ayrıca garantisi 5 yıl devam ediyor şuan 1.5 yıl kaldı garantisini bitmesine bence era bakın şuan temizi var piyasalarda ben 3 4 aksesuarlı çelikjant cam filmi bir kaç tane aksesuarla 2009 60binde garantili temiz bej rengi aabayı 24.500 aldım birde 4 lastik taktım şuan gayet memnunum .
-
Era'nın alternatifi yok, 2008 model 1.5 dizel 1 sene 12.000 km kullanıp otomatiğini alacağın diye sattım ama kısmet olmadı, "kendi sınıfında" hiç bir otomobil Era'nın yerini tutamaz, baş edemez o kadar'da iddialı konuşuyorum, 1.5 litre 110 beygir 240 nm tork çok can yakıyor, bu gün bu sınıf otomobil alacak olsam hiç düşünmeden yine Era alırım......sattığım Era...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun Uçar -- 8 Ağustos 2013; 16:39:04 >
-
Bir çok açıdan bakıldığında üstün konumda duruyor ERA. Beklentiyle de doğru orantılı. Şimdi 2005 tüplü opel astra mı yoksa 2011 veya 2010 dizel ERA mı?
Çoğunluk şehir içi olmak üzere ara ara (ayda 1 ) şehirler arası kullanacağım genelde hızlı araba kullanırım limitleri aşmamak kaydıyla bu sebeple yüksek tork ERA dedirttiriyor. -
quote:
Bir çok açıdan bakıldığında üstün konumda duruyor ERA. Beklentiyle de doğru orantılı. Şimdi 2005 tüplü opel astra mı yoksa 2011 veya 2010 dizel ERA mı?
Çoğunluk şehir içi olmak üzere ara ara (ayda 1 ) şehirler arası kullanacağım genelde hızlı araba kullanırım limitleri aşmamak kaydıyla bu sebeple yüksek tork ERA dedirttiriyor.
Era B+ sınıf bir otomobil Astra ise C sınıfı bir otomobil yani otomobil olarak Astra bir üst sınıf otomobil 2011 Astra'mı Era'mı deseniz tabi'ki hiç düşünmeden Astra derim dolayısıyla karşılaştırmak doğru olmaz ancak burada beklentiler önemli herşeyden evvel arada 5 - 6 yaş fark var ve en önemliside Era 2010 model bile olsa 2015 yılına kadar garantili bir otomobil üstelik çok güçlü bir motora sahip benim gibi güçlü otomobilleri seven biri için ideal, tüplü Astra plakasını bile göremez, sonuçda güçlü ve daha yeni bir model olup 2015 yılına kadar garantisi olan bir aracı almak çok daha mantıklı, ayrıca orjinal araba her zaman orjinaldir tüp takmak için orası burası delinen işlem gören bir motor her zaman problem çıkarmaya müsaittir...Buda kısa bir süre önce İX35 almak için sattığım 1.3 dizel Astra'm...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Coşkun Uçar
quote:
Çoğunluk şehir içi olmak üzere ara ara (ayda 1 ) şehirler arası kullanacağım genelde hızlı araba kullanırım limitleri aşmamak kaydıyla bu sebeple yüksek tork ERA dedirttiriyor.
Era B+ sınıf bir otomobil Astra ise C sınıfı bir otomobil yani otomobil olarak Astra bir üst sınıf otomobil 2011 Astra'mı Era'mı deseniz tabi'ki hiç düşünmeden Astra derim dolayısıyla karşılaştırmak doğru olmaz ancak burada beklentiler önemli herşeyden evvel arada 5 - 6 yaş fark var ve en önemliside Era 2010 model bile olsa 2015 yılına kadar garantili bir otomobil üstelik çok güçlü bir motora sahip benim gibi güçlü otomobilleri seven biri için ideal, tüplü Astra plakasını bile göremez, sonuçda güçlü ve daha yeni bir model olup 2015 yılına kadar garantisi olan bir aracı almak çok daha mantıklı, ayrıca orjinal araba her zaman orjinaldir tüp takmak için orası burası delinen işlem gören bir motor her zaman problem çıkarmaya müsaittir...Buda kısa bir süre önce İX35 almak için sattığım 1.3 dizel Astra'm...
Abicim sende ne araba alıp satmışsın.
Neyse bu fikirlerle bir ERA niyetine girdik yıl sonuna doğru ESP'li olanlardan almayı düşünüyorum. Bakalım temiz bulabilirsek. Piyasa karışık.
Bu arada expertiz raporları ne kadar güvenilir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hyundai atos yorum
- hyundai bayon kullanıcı yorumları
- en ideal motor hacmi
- hyundai accent 1.5 gls ile 1.5 i gls arasındaki fark
- accent blue otomatik alınır mı
- bayiden sıfır araba fiyatları
- hyundai staria yakıt tüketimi
- hyundai verna
- hyundai i10 otomatik sıfır fiyat
- ıoniq 6 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X