Şimdi Ara

25.000 TL paranız var. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: O BİR HONDA SEVER

BUGÜN ARACIMI TAKAS ETTİM MAREA ALDIM ALBEA DAN SONRA MAREA YA BİNİNCE MERCEDESE BİNMİŞ GİBİ OLDUM UCUZ AMA DONANIMLI ARAÇ 14.500 TL YE

Hayirli olsun kardes, marea liberty mi ?..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grande punto.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tam 5 aydır bekliyorum evet abartısız ha düşer ha düşmez diye diye kafamda deli sorular kredi çekip araba alcam inşallah 20-25 bin bandında şimdi benim marka model duygusal bağlılıktan ziyade olabildiğince yüksel model ama kendini ispat etmiş araba içimden geçiyor düz mantıkla bakarsak 1999-2002 aralıgında focus astra corolla megane c sınıfı tepeye oynayan arabalar pıyasada zaten hırpalanmış + yaş larından dolayı yorgun düşmüş o motorlarına kimin ne bakım yaptıgını bılmeden gıdıp 25 bın tl bağlamak cok ama cok saçma geliyor gerçekten onun yerine atıyorum 2007-2010 aralıgında corsa-fiesta ve benzeri b segmenti arabaların hasar kayıtlı olup düzgünce yaptırılan taklasız olduktan sonra boya falan umurumda degıl bu tarz arabalar bana daha cazip geliyor benım gıbı dusunen ınsanlar varmı yokmu bılemıyorum fakat bana 2 seçenek sunsalar deselerki 2000 model astra mı değişensiz hasar kayıtsız yoksa 2009 yeni kasa fiesta hasar kayıtlı boyalı değişenli ben yaşından dolayı fiesta alırdım dolar tırmanışta 0 araçlar el yakıyor herkes 2.ele hücüm ediyor şuan için en az 1 ay kurban bayramı sonrasını beklemek en mantıklısı ben oyle yapıcam ınsallah ama hergun gırıp malum sıtede guncel fıyatları takıp edıyorumda pıyasadan uzaklaşmamak ıcın ornegin 2006 astra h kasa 1.3 cdti hasar kayıtlı enjoylar bundan 2-3 ay once 22000-26000 aralıgındaydı bugun bakıyorz hepsı neredeyse 1-2 bın tl yukarı tırmanışta geçti benim eyyorlamam bu kadar saygılar.

• clio sümbül tavsiye edilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flyme

quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

şuan piyasa çok kötü 3 ay diş sıkmak lazım

Zaten bu piyasa olarak düşünmeyin normal hali olarak düşünün çünkü şu ara kimse araç almıyor fazla Bu piyasada 27.000 eden araç 2-3 ay sonra rahat 25.000'e alınır bence

alırsın alırsın dolar 3 tl olmuş zam geliyor sen alırsın

• Kardes kismen katiliyorum. Arkadan hasarli bakabilirsin arka camurpuk degismis ya da bagaj kapagi degismis gibi. Onden degisenlilere pek girme. Duzgun toplanmamissa ilerde sorun acabilir masrafta uzebilir. Hasar kaydi 8-10 binlerdeysecgene girme , tek seferde 2,3 bin olabilir yada parca parca totalde 5,6 bin lik kaydi vardir gene girebilirsin...

Ancak suna dikkat et , agir hasarliysa heleki PERT ya da CEKME BELGELIYSE sakin girme. Ciddi dusundugun araci plakadan sorgulatma samimi oldugun sigortacim varsa sigortacina sorgular. BOL SANS ....

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    MAREA ELX
    ARABA TERCİH TE MAREA MI ALBEA MI DİYE KONU VAR KONUYU BEN AÇTIM ORDAN BAKABİLİRSİN
    SAOL DAHA İYİSİ SENİN OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayra39

Clio 3 alırdım. 1.5 dci alırdım. Sonra chip ile 65hp den 90 hp yapardım. Ondan sonra da 4lt/100km yakarak eşimle beraber gezinirdik. Eşimin kullanması da kolay olurdu. D segmenti primera al sonra kaporta boya dan çıkmasın araba. Hayatım ben bunu ufak sandım vuruvemişim. Küçük araba candır.

65bg 1.5 dci'da intercooler olmadığı için chip ile 90bg alınabileceğini sanmıyorum. Alınsa bile o motor 20bin km sonra elinizde kalabilir.
  • Golf 4

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.