Şimdi Ara

25.000 TL paranız var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fhistle-X

quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Astra GTC alırım.(Panaromik)

25'e mi?

Şu anda malum sitede 22 den 27 bine kadar mevcut, pazarlıkla zaten alınır 3-5 bin hasar kaydı olabilir fiyat makul olduktan sonra.

Turbo değil normal olandan bahsettim, ama panaromik işi sıkıntı.

Geçen seneki fiyatlar aklımda kalmış cidden uçmuş piyasa :/
  • Fiat Stilo full donanım C sınıfı araba bu paraya bu kalitede başka yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Orijinalden alıntı: O BİR HONDA SEVER

tabiki 2000 model honda civic 1.6 ies güvenlik paket beyaz renk

Bundan 5 yil once 15 bin tl deseler fiyat cok yuksek diye burun kivirdigimiz arac icin 25 binlik butceye hic terettutsuz onerebiliyorsunuz!.. Bu araclara bu paralari veren gercekten varmi acaba. Varsa bize bu 2.el piyasasi mustehak....

Gerçekten de var benim mahalleden bi arkadaşım 23.000 e 1999 model civic almış hem de hava yastığı dahi yok neden aldın dedim şekli var dedi sonra görüşmeme kararı aldım kendisi ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    orhan kardeşim ben hondalara 17 yaşımdan beri bağlıyım ama bi türlü honda almak nasip olmadı hondaların boş modeline para vermem bu doğru abs güvnlk paketli modeline 24 25 bin veririm ama gözünü sevdiğimin ülkesi hondanın boş modeline bile 25 istiyolar şimdiki aracım albeayı satıp marea alacağım ucuza donanımlı araba alacğım keşke honda da böyle olsa...
    HAYIRLI CUMALAR
  • 2000-2002 arası Volvo S 40 1.6 Hatta buradaki ilanlara bakabilirsin.http://www.sahibinden.com/volvo-s40-1.6/manuel?hasPhoto=true&a711=true&a709=true&a11=true&price_min=20000&sorting=price_asc&viewType=List&price_max=25000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ışıklılımühendis20 -- 21 Ağustos 2015; 17:15:07 >
  • Opel kalibra alırım

• 25000 olsa eşime araba almazdım benim araba ile idare etmesini söylerdim :D şaka bi yana kriterler nelerdir ?

ama porsche alırdım yani şimdi nede olsa eşimiz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-1979-porsche-924-226097558/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 21 Ağustos 2015; 15:36:33 >
  • Araba falan almam, dolar alırım.
  • kız kardeşime aynen bu kadar bütçe ile araba bakıyorum bulamıyorum karar veremiyorum. bir yardım eden olursa çok memnun kalacağım. ilk arabası olacak bütçemiz 25.000 tl. yardım edenlere şimdiden çok teşekkürler.
  • volvo s40 2002 2004 1.6 2.0 konfor donanim guvenlik ne ararsan var

• Kardes gozunu sevdigimin ulkesi diyorsun ama hala 25 veririm diyorsun. Ya guvenlik paketli dedigin aracta 2 air bag+abs var. 15 binlik araci bunlar 25 bin yaptirmaz. Olsun olsun 17 -18 bin etsin. 17-18 yasindaki araca 25 bin verilirmi ya mercedes olsa neyse ...

• kia cerato 1.5 2006 öneririm.
  • 2001 focus 2 airbag ABS Ghia 23 bin civarı
    2000 model astra 2 airbag ABS 21 23 arası
    2003 clio 2 airbag ABS 23 istiyorlar şimdi Honda nin bu arabalardan farkı nedir
    Fiyatlar internettendir

• Kardes haklisin isteniyor ama edermi ?.. O paralari o araclara vermek mantiklimi. Ustune 5 kasa degismis bir modele 24-25 bin istemek neyin nesi anlamiyorum. 2004 model orjinal bu araclara goce oldukca donanimli vw borami 24 e verdim. O zaman o arac 30 bin eder ... Ama vicdanen bu arac bu kdr eder dedim ve sattim...

• Şehir içi kullanılacak ayda yılda 1 şehir dışına 3 4 günlüğüne gezmeye veya 1 2 haftalık tatile gidilicekse (bizim gibi) 1.4 linea tjet alırdım.Turbo motor ile gelen 1750 dd 200 küsüratlı tork gerçekten tam şehir içlik araba.25.000 tl civarında bütün araçlara baktım bizim kriterlerimizi en çok karşılayan araç 1.4 turbo linea birisi chip ile 130 hp 270 tork oluyor yazmış performans yetmezse chip attırılabilir.

Araç çoğunlukla şehir dışı kullanılacaksa 2.0 laguna 1/1.8T passat/2.0 veya 2.5 vectra 97-2000 arası/Toyota avensis 2.0/Marea 2.0/

Bu araçların arasından hangisi derseniz turbo motor olarka 1.8 passat atmosferik olarak marea derim.
    kardeşim doğru söylüyorsun haklısın ama 24 bine başka alabileceğim araçlar benim için ağır gelir şuan kullandığım araç albea sorun çıkartmıyor parçaları r9 la aynı. hondalar pek sorun çıkarmadığı için ve heves olduğu için böyle söylüyorum şimdi ben focus bora yada astra alsam araç masraf açsa zaten battım ben çünkü asgari ücretten biraz fazla gelirim var 1 çocuklu aile geçindiriyorum benim gibiler için bu arabalar lüks araçlar ulaşılamayan araçlar gönül isterki en iyisine binmek ama olmuyo işte...
  • Kardes ayni seyi soyluyoruz zaten. Ben diyorumki sen gene onu al ama 25 verme. Sen 25 verirsen yarin 26 olur. Sabirli ol ve daha uyguna almaya calis...

• Clio 3 alırdım. 1.5 dci alırdım. Sonra chip ile 65hp den 90 hp yapardım. Ondan sonra da 4lt/100km yakarak eşimle beraber gezinirdik. Eşimin kullanması da kolay olurdu. D segmenti primera al sonra kaporta boya dan çıkmasın araba. Hayatım ben bunu ufak sandım vuruvemişim. Küçük araba candır.

• BUGÜN ARACIMI TAKAS ETTİM MAREA ALDIM ALBEA DAN SONRA MAREA YA BİNİNCE MERCEDESE BİNMİŞ GİBİ OLDUM UCUZ AMA DONANIMLI ARAÇ 14.500 TL YE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O BİR HONDA SEVER -- 21 Ağustos 2015; 23:57:11 >
    TAMAM KARDEŞİM KONU ANLAŞILDI O ZAMAN
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.