Şimdi Ara

25.000TL+DİZEL+OTOMATİK= ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABİLERİM ABLALARIM 25.000 TL BÜTÇEM VAR SİZCE NE ALAYIM ÇOK KARARSIZIM BU HAFTA ALMAK İSTİYORUM ARTIK KAFAM DÖNDÜ ARABA SİTELERİNİ GEZMEKTEN :)

1 OTOMATİK-TRİPTONİK...
    2 DİZEL OLSUN 20 KRŞ DAN FAZLASI KURTARMAZ ÖĞRENCİ ADAMIM...
    3 BAŞIM AĞRIMASIN İKİDEBİR SERVİSE GİTMEYEYİM...

EVET TAVSİYELERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllegend42 -- 14 Şubat 2011; 9:45:14 >

• yaris olabilir, corsa olabilir, colt olabilir
  • dostum corsalar easytronik şanzıman kullanıyor ve herkes şikayetci ancak yaris ve coltu araştırcam teşekkürler
  • yaris ve colt da öyle yarım otomatik.
  • yaris vo colt mantıklı seçim ama ikisnnde tipi öğrenciye gelmez gib daha cok bayan arabası gibiler ama
  • coltun yeni ön tasarımı hiç bayan arabasını andırmıyor ama eski tasarımı öyle. yaris öyle. corsa öyle :D b sınıfı olup da öyle olmayan var mı
  • aslında şu yaris teki orta gösterge tablosu yerine toyota normal bi araba yapsa çok daha fazla tutulur bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • temiz bir honda jazz olabilir o paraya+lpg 20kr altına rahat inersin.
  • dizel otomatik o paraya yok. Olsa ben alırdım
    ya yarı otomatik oluyor(bakınız corsa, colt ,yaris, fiesta) ya da vitesi problemli oluyor (bakınız focus cvt)

ben 21 bin civarına honda city aldım benzinli kullanıyorum. km de 30 kuruş gibi birşey yakıyor.
  • colt 1.5 did amt derim
    hem güçlü (95ps) hemde motorunu mercedes üretiyor pek sıkıntı olmaz
  • bulursan banada haber ver
  • mondeo dizel ama çoook yakıyor :D
  • opel corsa - Ford fiesta 2006-2007 bulunur o paraya otomatik dizel max 60-70binlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunshines35

temiz bir honda jazz olabilir o paraya+lpg 20kr altına rahat inersin.

LPG li pek düşünmüyorumda C4 2007-2008 DİZEL OTOMATİKLER baya bi hoşuma gidiyor ne dersiniz değermi vereceğim paraya ?
  • Grande Punto dualogic de güzel bir dizel otomatik seçimi olabilir. Hem de vergi avantajı da var.
  • sevgili forum dostları, bende 20000-27000 tl arası bir araba bakıyorum. arabayı daha çok eşim istanbul trafiğinde köprü geçmek üzere günde 50 km kullanacak araç yılda 10000-15000 arası yapacak. otomatik olması gerekiyor.
    şimdi öncelikle dizel mi benzinli mi olmasına karar veremiyorum.
    aslında honda jazz(benzinli) ile toyota yaris 1.4 dizel arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı olur yada başka öneriniz olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zancix

sevgili forum dostları, bende 20000-27000 tl arası bir araba bakıyorum. arabayı daha çok eşim istanbul trafiğinde köprü geçmek üzere günde 50 km kullanacak araç yılda 10000-15000 arası yapacak. otomatik olması gerekiyor.
    şimdi öncelikle dizel mi benzinli mi olmasına karar veremiyorum.
    aslında honda jazz(benzinli) ile toyota yaris 1.4 dizel arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı olur yada başka öneriniz olur mu?

Toyata yaris dizel. MMT şanzımanın kullanımına alıştıktan sonra, dizel yakıt ekonomisi ve sorunsuzluğuyla ben de yaris güncel kasayı evin ikinci aracı olarak düşünüyorum. Honda Jazz da iyi bir araç ama benzinli olunca yaris ağır basıyor. Bunlar benim görüşüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lllegend42

ABİLERİM ABLALARIM 25.000 TL BÜTÇEM VAR SİZCE NE ALAYIM ÇOK KARARSIZIM BU HAFTA ALMAK İSTİYORUM ARTIK KAFAM DÖNDÜ ARABA SİTELERİNİ GEZMEKTEN :)

1 OTOMATİK-TRİPTONİK...
    2 DİZEL OLSUN 20 KRŞ DAN FAZLASI KURTARMAZ ÖĞRENCİ ADAMIM...
    3 BAŞIM AĞRIMASIN İKİDEBİR SERVİSE GİTMEYEYİM...

EVET TAVSİYELERİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞLAR.

Bagajı sizin için yeterliyse Toyota Yaris derim. Yakıt ekonomisi ve sorunsuzluk. Bunlar benim düşüncelerim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.