Şimdi Ara

55.000TL civarında otomatik vites

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçeyi yükselttim ve 55000 dolaylarında otomatik araba aramaktayım.

alınır mı bilmiyorum ama, Aklımda fiesta powershift var buna ek olarak da i20 ve corsa var. başka ne önerirsiniz. ?

• Powershift sorunlu bir şanzıman tavsiyem i20.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lancia Delta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bundan korkuyorum zaten hocam i20 hem daha uygun hem eski tip daha az sorunu olan bir şanzıman gibi geliyor

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Hocam i20 bariz bir şekilde fazla yakar fakat sorunsuz bir şanzımandır. Bu arada micrada bakabilirsiniz.

• Ne kadar fazla yakar hocam peki yani illa bir diken çıkıyor her araçta.

• Suzuki Swift, Honda jazz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_mafia -- 23 Şubat 2019; 21:34:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700 bin bandında otomatik araç
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam valla i20 4 ileri otomatiğe 11-12 lt den bahsediyorlar. Micra cvt daha az yakar 8-9 civarı.

• 1.2 i20 ler daha az yakıyormuş onlarada bakılabilir

• http://www.hyundaiclubtr.com/konu/i20-1-4-otomatik-yakit-tueketimi.33642/

şurada 9 civarı ortalaması var genelde hocam ama. Ben Hatay'da oturuyorum istanbul değil etkisi olur mu acaba. Micraların da tipini beğenmiyorum A sınıfı bir de işin gerçeği hiç yakın olamadım micralara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 23 Şubat 2019; 23:29:5 >
  • 2015 dusuk km mitsubishi attrage 1.2 intense plus cvt

Bu fiyata daha genc/donanimli/dusuk kmli/en az 2 sene daha fabrika garantisi devam eden/ daha az yakan arac bulamazsin.

Benzinde 7.5, lpg de 8-9 litre arasi yakar.

Lpg de benzin dahil 30 kurus yakmakta su an istanbul sehirici.

Incelemeni oneririm.

Her tur cift kavramadan da uzak durmani oneririm.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 23 Şubat 2019; 23:29:4 >
  • Tam otomatik 1.6 110 HP LPG’li clio III ler var. BVA şanzıman ve 1.6 benzin motorları Megane II de 1.5 dci kadar sevilen bir kombinasyon. Bir de turbo desteği olsa tadından yenmez ama sadece laguna II. PhaseII de kullanıldı bu da size iyi bir seçenek. HB lerde bolca çıkıyor hatta SW tipinde varsa (grandtour olmalı) her anlamda sorunsuz ve kullanışlı bir tercih olur.

• Kuzenime bu civarda araba bakıyoruz, Honda Jazz hoşumuza gitti.

• Toyota Auris

• Kendim Suzuki Swift 1.2 düz vites olanı kullanıyorum, bazen satıp aynı aracın otomatiğini alsam mı diye düşünüyorum. Bahsettiğimiz fiyatla 2012-21013 model otomatik 50.000-60.000 kilometre civarlarında Swift alırsınız üzerine paranız bile kalır. Güvenlikli ve güzel bir araç.

Buna ek olarak Mazda 2’de çok mantıklı bir araç 1.5 benzinli tüp taktırıp rahat rahat kullanırsınız ki geçmeyi planladığım araçlardan birdi de Mazda 2.

İki araçta üzmez istediğiniz fiyat aralığında hatta daha ucuz.

• Clio edc öneririm otomatik alıp şanzıman sıkıntısı yaşarmınyım diye dert etmeyin sonuçthe hem rahatlık gem masrafsızlık yok öyle bir dünya edc öneririm

• Bu arada corsa 1.4 twinportlar nasıl ?
  • sahbaz061 S kullanıcısına yanıt
    Hocam burada o araçlardan bulmak sıkıntı yalnız. Hem servisi hem de müşterisi ve satıcısı zor.
    Merhaba nerede yaşıyorsunuz bilemedim ama güzel araç bulunursa başka şehirden gidip alınabilir. Bakım konusunda 1.2 benzinli araç çokta büyük bir uzmanlık gerekmiyor. Ben sanayide tanıdığım bir ustaysa 240 TL’ye bakımlarını yaptırtıyorum. Yağını, filtrelerini değişiyor. İkinci el konusunda bir itirazım yok satması diğer araçlarına göre daha zor olabilir. Umarım en güzel en içinize sinen en temiz aracı alırsınız.

• sahbaz061 S kullanıcısına yanıt
    Hocam Hatayda yaşıyorum. İlanlarda da az çıkıyor. Yoksa özellikle Mazda 2 çok hoşuma giden de bir araç. 1 2 kere boşa gidip geldikten sonra ince elemeden önceden expertiz yaptırmayana gitmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.