Merhaba arkadaşlar 25 27 bin liralık bir bütçem var dizel benzin fark etmez az kullanıyorum. tercihim sedan önceki araçlarım peugeot partner ve 206ydı parner çok büyük 206 küçük geldi o nedenle bir sedan düşünüyorum aklımda mitsubishi lancer var benim önerilerinizi beliyorum
up!
fiat linea olabilir mi..
düşündüm onlarada bakıyorum ama aracın güvenliğiyle ilgili hiçbir yazı tartışma bulamadım euro ncap de sonuç ta çıkarmıyor
upuzun bir liste olacak kadar sedan araç yazabilirim size jetta corolla octavia fluence symbol megane logan albea linea cerato cıty astra sedan focus sedan accent era vs vs vs uzar gider biraz daha isteklerinizi belirtirseniz daha iyi olacak
quote:
Orijinalden alıntı: umutcan11
düşündüm onlarada bakıyorum ama aracın güvenliğiyle ilgili hiçbir yazı tartışma bulamadım euro ncap de sonuç ta çıkarmıyor
upuzun bir liste olacak kadar sedan araç yazabilirim size jetta corolla octavia fluence symbol megane logan albea linea cerato cıty astra sedan focus sedan accent era vs vs vs uzar gider biraz daha isteklerinizi belirtirseniz daha iyi olacak
2008 üstü olsun istiyorum ancak clio albea accent era gibi de bir araç istemiyorum açıkçası biraz daha üst sınıf birşey arıyorum söyledigim 2 arabayıda sattım şuan ne alsam karar veremiyorum
2008 üstü olsun istiyorum ancak clio albea accent era gibi de bir araç istemiyorum açıkçası biraz daha üst sınıf birşey arıyorum söyledigim 2 arabayıda sattım şuan ne alsam karar veremiyorum
hocam piyasa aşırı yükseldi hem 2008 üstü hem 25-27 mılyar hemde c segmenti biraz daha bütçeyi yükseltmeniz lazım astra sedan focus sedan octavia corolla dar seçenekler arasındakiler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme