Şimdi Ara

15-25 bin TL'ye Televizyon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Yeni evlendim ve güzel bir 4k televizyon arayışındayım. 4.50 metreye 5 metrelik bir salonum var. 65 mi iyi olur yoksa 55 mi onun da kararsızlığı var üzerimde. Mümkünse OLED olmasın. Bütçe olarak maksimum 25.000 civarında olacak. Ancak 15.000 ve 20.000 e de yok demem.

Kullanım amacı uydu kanalları, netflix ve amazon video. Oyun oynamayı düşünmüyorum televizyonda.

Biraz araştırdıktan sonra Samsung'un 55QN90B modeli fena değil gibi geldi bana. Güncel olması avantaj.

https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-samsung-qe-55qn90b-4k-ultra-hd-55-140-ekran-uydu-alicili-smart-neo-qled-tv-fiyati,1729898737.html

Eşim Philips tarafında ambilight teknolojisini çok beğeniyor. Sizlerin de kullandığı, deneyimlediği önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler hepinize.

• Bende 11.11 hatrına bekliyorum 55pus8807 indirim yakalamaya çalışacağım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • birdhuyesi kullanıcısına yanıt

Biraz inceledim ve gayet makul ve yeterli benim için de. Diğer önerilere açığım arkadaşlar.

• qn90b alabilrsen al derim 4k 120 hz detekliyor. HDR ve SDR performansı aşırı iyi

• Bir süredir tv araştıran hem canlı hem youtube videolarında ki karşılaştırmaları izleyen biri olarak Oled harici bu fiyatlara en iyi alternatif Sony Full Array Led Tv'ler her ne kadar incelemelerde parlaklık, izleme acısı ve HDR etkenlerinden ötürü Samsung QN90B daha iyi gözükse de renk doğruluğu, siyah kalitesi, kontrast gibi konularda Sony Full Array Ledler daha iyi. Canlı ve youtube video karşılaştırmalarında da daha iyi gözüküyor. Fiyat olarak da şu an Sony 5000 TL daha uygun gözüküyor.

• tepeb kullanıcısına yanıt

Peki bu fiyat bandında önerdiğiniz 15-25k aralığında hangi seriler var?

• 55 inç sorun değilse üç tv öne çıkıyor. LG 55C2 Oled, Samsung 55QN90B Mini Led, Sony 55X90J veya 55X93J Full Array Led

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 8 Kasım 2022; 18:10:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL ye saat önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sana tavsiyem 65 inc alti tv alma. Ben 55 inc ten 70 ince yukselttim. Senin salona 65 inc ideal olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım 55 yada 65pus8807 modelinde karar kıldım. Teşekkür ediyorum sizlere.

• birdhuyesi kullanıcısına yanıt

Yakaladınız mı

• Favi. kullanıcısına yanıt

bende amblight dan dolayı başka modellere bile bakmadan dün aldım. Güzel seçim hayırlı olsun

• Machine Wizard kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun. tam olarak hangi modelini aldınız? 65 iç 22 metrekare odaya gider mi bir de?

Teşekkür ederim. 12 m2 yatak odama 50PUS8807 aldım. Muhtemelen büyük gelecek :D eğer üniteniz vs koyacak yeriniz varsa alınır, alışıyor göz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machine Wizard -- 10 Kasım 2022; 15:29:12 >
  • Merhaba...Samsung BU8000 65 inç telezyon düşünüyorum.Bana indirimle 14.800 TL gibi bir fiyata gelecek.Ancak şikayetvar sitesinde tv ile ilgili çok şikayet gördüm.Ayrıca ssiptv kullanan varsa bu cihazlarda yükleniyor mu?iptv yüklenmediği ile ilgili de bir çok yorum okudum.Yardımcı olursanız sevinirim.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• trgtcsm T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ürün için nerede bu fiyat iyi fiyat bilgin olsun.
  • Hocam kişiye özel Samsung'dan bir indirimim var.Ama dediğim gibi şikayetvardaki şikayetler ve iptv olayı beni düşündürüyor.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Hocam siz yetkili bir abiye benziyorsunuz. Yukarıdaki bahsettiğim Philips evet güzel, hoş ama siyahlar konusunda sınıfta kalıyormuş. Başlıkta da belirttiğim gibi bana evimde Netflix, Amazon vs gibi şeyler izleyebileceğim, güncel, uzun yıllar kullanabileceğim bir televizyon önerir misiniz? LG'nin önerdiğiniz modellere bakmıştım diğer konularda, ancak tasarım olarak çok kötü duruyorlar (ayaklar vs)

Şimdiden teşekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar...Samsung BU8000 65 inç telezyon düşünüyorum.Bana indirimle 14.800 TL gibi bir fiyata gelecek.Ancak şikayetvar sitesinde tv ile ilgili çok şikayet gördüm.Ayrıca ssiptv kullanan varsa bu cihazlarda yükleniyor mu?iptv yüklenmediği ile ilgili de bir çok yorum okudum.Yardımcı olursanız sevinirim.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler

Hocam tasarıma bakacaksan özellik bakmana gerek yok hoşuna giden tasarım ürünü alıp geçeceksin.
  • trgtcsm T kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuçta giriş seviye ürünü performans bekleme ama fiyat olarak iyi fiyat tercih sizin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.