Şimdi Ara

25-28 arası hangi aracı alacağıma karar veremiyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.4 Accent Era da bulursanız bir göz atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chevrolet spark ls

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

quote:

Orijinalden alıntı: CVengeance

Merhaba, cevabınız için teşekkürler. 1 saat kadar önce yarım saatliğine 2008 model dizel Getz kullandım, arkadaşım Clio satıp almış. Çok beğendim. Cidden atik araç. Kesinlikle düşüneceğim.

Bende 2009 model benzinli Getz var. Hiç lpg takılmadı ve 97 Hp performans yakıt gayet güzel üzmüyor. Hiç ağır masraf çıkarmadı bakımını yapın binin ABS'li, yol bilgisayarlı, 4 cam otomatikli temiz bulursanız hiç düşünmeyin

Getz 1.4 mu 1.3 mu.?

• Bütçenizden daha ucuza skoda fabia düşünür müsünüz hocam. ? Konuda araba hakkında bilgiler mevcut eğer düşünür iseniz.https://forum.donanimhaber.com/aracimi-satacagim-sizce-ederi-nedir-ilanim-hakkinda-yorum-yapar-misiniz--128618033#128618033
  • quote:

Orijinalden alıntı: aL-Pi

quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

quote:

Merhaba, cevabınız için teşekkürler. 1 saat kadar önce yarım saatliğine 2008 model dizel Getz kullandım, arkadaşım Clio satıp almış. Çok beğendim. Cidden atik araç. Kesinlikle düşüneceğim.

Bende 2009 model benzinli Getz var. Hiç lpg takılmadı ve 97 Hp performans yakıt gayet güzel üzmüyor. Hiç ağır masraf çıkarmadı bakımını yapın binin ABS'li, yol bilgisayarlı, 4 cam otomatikli temiz bulursanız hiç düşünmeyin

Getz 1.4 mu 1.3 mu.?

1.4 Motor

• quote:

1.5 Instyle paketleri çok hoşuma gitti. Kesinlikle olabilir. Düşündüğüm şey yedek parçaydı, ne lazımsa buldum dediğinize göre öyle bir sorun da yok. Benzinli olacaksa Colt veya Getz alacağım o halde.

Kusura bakmayın biraz geç cevap verebiliyorum. Öncelikle yaklaşık 4 yıldır manuel colt kullanıcısıyım. Bozulan tek bir şey vardı o da airbag zembereği. Kronik olduğunu söyledi ustam. Sanayide işçilikle birlikte 250ye maloldu. Airbag lambasi yanik kalıyordu bende canımı sıktığı için ve bi güvenlik problemi yaratabilir diye değiştirdim. Bu parçayı zonguldakta buldum. Demekki heryerde bulurum.

Bunun dışında keyfi olarak amortisörlerin 4 ünüde değiştirdim. Normalde arkaları patlatmıştım ama ben önleride değiştim. KYB marka önermişti ustam ama ben Sachs aldım orjinal. Filtreleri zaten parçadan saymıyorum heryerdeler. İnanın mitsubishiyi bozabilmek ve yolda kalabilmek için özel çaba sarfetmelisiniz. Benim gibi aile ve güvenlik ön planda ise ilacınız colt.

• sepulnation S kullanıcısına yanıt
    colt cvz otomatik 3 kapılılar nasıldır tipini beğeniyorum. tavsiye edermsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrtcaan kullanıcısına yanıt
    Bekar olsam düşünürdüm. Tam otoban faresi denen cinsten. Dengeli ve atik bir araç. Dünya genelinde rallyart markası altında ciddi modifiye parçalari bulunuyor. Araştırılır, sonuçta keyif aracı olacak.

Önemli uyarım ise şu. Almak istediğiniz colt sol önden darbe almışsa bulaşmayın. Aracın tüm önemli organları sol önde bulunuyor. Aklınızda olsun.

• sepulnation S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgileriniz için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.