Şimdi Ara

25-30 bin arası öğrenci için araba tavsiyesi... Son kararrr!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öğrenciyim ve 3-4 sene kullanıp satabileceğim satmakta sıkıntı çekmeyeceğim hatchback, manuel vites, 2004'den aşağı olmayan, 160.000km'den az, büyük kazası fazla değişeni vs. olmayan, reno antipatim hariç piyasası olan her tavsiyenize açığım. Adana'da oturuyorum bulduğum birkaç ilan var yardımcı olursanız sevinirim...

1-Opel Astra H 2004 1.6 elegance twinport 85.000 km tüplü eksileri:sadece sol ön çamurluk değişik, iki üç parçada da boya var, 800tl hasar kaydı çıkıyor "29 bin tl istiyor"

2-Opel Astra H 2005 1.6 elegance twinport 155.000 km tüplü eksileri: üç küçük kazası var topmaı 1000tl civarı sadece ön kaput değişmiş tuğla düşmüş (belgeli) , iki parça da boyalı ayrıca hız sabitleyici ve park sensörü var dipnot:doktordan "27 bin tl istiyor"

3-Hyundai i20 2013 1.2 D-CCVT Jump 55.000 km benzinli eksileri: bir parça boya var kaza yok "28 bin tl istiyor"

Bir hafta önce 29bin tl'ye doktordan kazasız 110000kmde 308 kaçırdım aslında aklım onda kaldı ama temiz olanların fiyatları çok uçuk o fiyata bulamıyorum 30un üzerine de çıkamıyorum...
    Şimdi astra ile i20 kıyaslanır mı demeyin öğrenci olduğum için bagaj önemli değil, modelli ama boş araç mı daha mantıklı yaşlı ama sağlam araç mı ona karar veremedim sadece, bi de saçma yorumlar yapmayın lütfen ben de aşırı derecede bilgiye sahip değilim sadece ilgim var her şeyi bilsem zaten sorma gereği duymazdım kimseye, araba konusunda uzman arkadaşlardan yorum bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuly -- 23 Ağustos 2015; 13:40:58 >

• Vay be biz öğrenciyken tostu tost yapardık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaybe biz öğrenciyken akbil basmamak için arka kapıdan kaçak binerdik
  • Yakıt kriterin nasıl bilmiyorum ama opel'in ecotech motorları tüp ile sorun çıkartabiliyor. Son 5 sene içerisinde g kasa iki tane astramız oldu ikiside tüplüydü ve bi müddet sonra motpr arıza ışığını yakarak bize zulmetti.

Ford honda ve toyota'lar tüp konusunda uyumlu. Temiz az km yapmış bi grande punto da bence mantıklı. Fiat falan ama az yakar 1.3 dizeli seridir de. Tipi de bence fena değil. Biraz daha fiyat artıp h kasa hb dizel astra da alınabilir. Fiat motoru var az yakıyor performansı da belirttiğin astralardan iyi.

• Cıvıclere bakabilirsin. Yakıtı az ve sorunsuz araçlar. Hem öğrencisiniz makyaja gelen arabalar
  • 1.3 jtd punto öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dacia Logan Dci
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orta kasa ne demek H kasa mı G kasa mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Orta kasa ne demek H kasa mı G kasa mı

H kasa kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilbugra

Yakıt kriterin nasıl bilmiyorum ama opel'in ecotech motorları tüp ile sorun çıkartabiliyor. Son 5 sene içerisinde g kasa iki tane astramız oldu ikiside tüplüydü ve bi müddet sonra motpr arıza ışığını yakarak bize zulmetti.

Ford honda ve toyota'lar tüp konusunda uyumlu. Temiz az km yapmış bi grande punto da bence mantıklı. Fiat falan ama az yakar 1.3 dizeli seridir de. Tipi de bence fena değil. Biraz daha fiyat artıp h kasa hb dizel astra da alınabilir. Fiat motoru var az yakıyor performansı da belirttiğin astralardan iyi.

belirttiğim astralar zaten h kasa dostum... punto da sadece evo alırım alırsam diğerlerini pek önermiyorlar zaten ama o da 29-30dan aşağı yok...
  • Hyundai getz. O fiyata dizelini en fullünü hemde 120.000 km altında bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Cıvıclere bakabilirsin. Yakıtı az ve sorunsuz araçlar. Hem öğrencisiniz makyaja gelen arabalar

Civic'i nedense çok seven var ama ben sevemedim gitti kokpit falan da hiç hoşuma gitmedi... Son modelleri gayet güzel ama bu fiyata denk gelen eski modelleri için diyorum tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Hyundai getz. O fiyata dizelini en fullünü hemde 120.000 km altında bulursun.

Getz yerine i20 daha mantıklı olmaz mı makyajlı kasa 2012-3 modeller
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuly

quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Hyundai getz. O fiyata dizelini en fullünü hemde 120.000 km altında bulursun.

Getz yerine i20 daha mantıklı olmaz mı makyajlı kasa 2012-3 modeller

Zaten 25.000 TL için konuştum. 30 a tabiki i20 alınır. 25 bine çok temiz getzler var

• nuly kullanıcısına yanıt
    Cıvıc iyidir. Mazda 3 de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 22 Ağustos 2015; 18:13:35 >
    H g farketmez. Tüpde sıkıntı. Tüpü gmrünce beyni karışıypr arabanın. Biz 5 sene bindik satıp dizel astra aldık. Hoş güzel araba ama dediğim gibi tüp uyumsuzluğu bunu baltalıyor. Punto da da evolar evet biraz pahalı.

• quote:

H g farketmez. Tüpde sıkıntı. Tüpü gmrünce beyni karışıypr arabanın. Biz 5 sene bindik satıp dizel astra aldık. Hoş güzel araba ama dediğim gibi tüp uyumsuzluğu bunu baltalıyor. Punto da da evolar evet biraz pahalı.

bundan haberim yoktu kronik sorun mu bu astralarda, çözümü yok mu peki her tüp takan satmaya mı çalışıyor?
    Kronik değil aslında. Motor uyumlu değil diyebiliriz. Çözümünü ben duymadım ama tüpü takan usta işinin ehliyse sorun olma ihtimali azalabilir. Tüp olacaksa honda ford ve toyota tavsiyemdir.

• quote:

Kronik değil aslında. Motor uyumlu değil diyebiliriz. Çözümünü ben duymadım ama tüpü takan usta işinin ehliyse sorun olma ihtimali azalabilir. Tüp olacaksa honda ford ve toyota tavsiyemdir.

İnternetten araştırdım da biraz baya sorun yaşayan varmış ya nasıl duymadım daha önce soğudum bak şimdiden! Sağol sen de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.