Şimdi Ara

25-30 bin arası öğrenci için araba tavsiyesi... Son kararrr! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bir araç daha buldum...
    Fiat punto evo 2011 1.4 benzinli 79.000km sunroof hariç full model kazası yok iki üç parça boya var en son 28.000e indi
    Hyundai i20 DCCVT jump 2013 1.2 benzinli 55.000km kazası yok iki üç parça boya var en son 28.000e indi

Astradan lpg sorunu yüzünden yüksek km yüzünden vazgeçtim bu ikisi arasından siz olsanız hangisini alırdınız? 3-4 yıl sonra da satmayı düşünerek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat ibiza 1.4 tdi bakmalısın 2004 2008 modeller arası

• quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

Seat ibiza 1.4 tdi bakmalısın 2004 2008 modeller arası

Onlar eskidi be usta

• quote:

Orijinalden alıntı: nuly

Arkadaşlar bugün bir araç daha buldum...
    Fiat punto evo 2011 1.4 benzinli 79.000km sunroof hariç full model kazası yok iki üç parça boya var en son 28.000e indi
    Hyundai i20 DCCVT jump 2013 1.2 benzinli 55.000km kazası yok iki üç parça boya var en son 28.000e indi

Astradan lpg sorunu yüzünden yüksek km yüzünden vazgeçtim bu ikisi arasından siz olsanız hangisini alırdınız? 3-4 yıl sonra da satmayı düşünerek...

???

• 2006'dan berri Astra'dan şaşmayan Opel hayranıyım. İlk aracım sıfır Astra H 2006 1.3 Dizeldi. Şu an sıfır 2015 Astra Sedan'a biniyorum. Konfor, tasarım her şey mükemmel ama Twinport deyince işler değişiyor. Maalesef benzinli Astra'lar LPG'ye hiç uyumlu değil. Motor ömrünü aşırı kısaltıyor, motora çok sorun çıkartıyor, ayrıca arabanın ECU'sunu da sapıttırıyor. Mesela yolda giderken benzin deposu full olmasına rağmen %1 benzin kaldı uyarılarıyla karşılaşabilir, arabanın gaz yemediğine tanık olabilirsin. Yani alacaksan ya Dizel Astra al, ya hiç alma

• Eyvallah kardeşim bilgilerini paylaştığın için

• kardeş sen niye bu araçlarla uğraşıyrosun. Al bir Cruze hem havalı hem güzel araç lpg ile de güzel güzel bin. Millet seni cevrolet piyasadan çıktı diye korkutabilir fakat ustası servisi daha uzun süreler var. Ona baklırsa lada da çıktı fakat herkes hala ladaya biniyor. Şuan için en karlı ve mantıklı araç cruze benim için gelecek yıl kendime de ondan alıcam ama 2.0 dizeli :D
  • 2011 auris 1.33 satıyorum ama bütçenizi biraz aşıyor(36bin).

Lpg ile çok ekonomik bir araç olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

kardeş sen niye bu araçlarla uğraşıyrosun. Al bir Cruze hem havalı hem güzel araç lpg ile de güzel güzel bin. Millet seni cevrolet piyasadan çıktı diye korkutabilir fakat ustası servisi daha uzun süreler var. Ona baklırsa lada da çıktı fakat herkes hala ladaya biniyor. Şuan için en karlı ve mantıklı araç cruze benim için gelecek yıl kendime de ondan alıcam ama 2.0 dizeli :D

Ona da baktım kardeşim ama 30dan aşağı temiz hiç bulamadım ya da benim baktığım süreçte bana denk gelmedi, en son punto evo alacağım yarın büyük ihtimalle

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

2011 auris 1.33 satıyorum ama bütçenizi biraz aşıyor(36bin).

Lpg ile çok ekonomik bir araç olur.

Maalesef 30un üstüne çıkamıyorum bir kuruş bile, auris de seviyorum ama pahalı maalesef

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.