Hesabımda 206 TT bulunmakta ve oyunu bıraktığımdan dolayı bu TT yi satmak istiyorum.TT hesapta olduğu için istediğiniz serverda çar açıp takası gerçekleştirebiliriz.
Nasıl takas yapacağız?
Burası oldukça basit siz bana TERA shopdan maksimum 206 tt değerinde (206 tt yi geçmeyecek) bir eşya söyleyeceksiniz ben çekeceğim ve size vereceğim.
Ben sana nasıl ödeme yapacağım?
Aldığınız tt değerine göre; Steam hesabıma CS:GO hediye ederek veya Steam cüzdan kodu yollarayak.200 tt normal oyunda 20 euro.Ben sizden 15 dolarlık cs:go (tt nin hepsini alırsanız).Hepsini almazsanız aldığınız tt değerinin %25 indirimli fiyatını Steam cüzdan kodu olarak isteyeceğim.
Not:Steam cüzdan kodu 5 dolar,10 dolar,20 dolar olarak satılmakta.Yani alışverişimizi bunu göz önünde bulundurarak yapalım.
Örnek: Siz benden 199 TT lik bir Riding Skill (sallıyorum unicorn bir at istediğiniz) ben tera shopdan alıp size göndereceğim.Sizde bana 199 tt normalde 20 euro ben sizden 15 dolar değerinde CS:Go veya direk olarak Steam hesabıma 15 dolar göndermenizi isteyeceğim.
Steam cüzdan kodunu nerden alacağım? Google da aratırsanız karşınıza çıkacak olan sitelerden alabilirsiniz. xgametr den yapıyorum ben alışverişimi normalde.