Şimdi Ara

25 35bin arası aile aracı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bazı ihtiyaçlarımızdan 0 skoda arabamı sattım uzun yıllardır 0 araba kullandım sattım tekrar 0 aldım lakin artık 25 çok temiz olursa 35 e kadar çıkacağım bir araba bakıyorum arabalarımı çok titiz kullandığım için yeni alacağım arabalarında öyle olucağını sanarak araştırmaya başladım ama 2.el tabiki zor bi olay boya bile istemezdim ama artık ufak tefek boyalara hatta güvenirsem gereksiz 1 parça değişenede razıyım

neyse asıl konumuza gelirsek bu civarlarda bakıcağım araçlar binevi belliydi km si biraz düşük modeli yüksek ve önemlisi az yakan opel corsa, renault clio nun bir önceki kasası na çok yoğunlaşmıştım ama onların yanında hyundai getz skoda fabia hyundai i20 fiat linea larada baktım ama bunlara ailem pek sıcak yanaşmadı derken opel corsada karar kılmıştım ama sahibindende 1000 ilan varsa hepsine hakim oldum aradım sordum ama aklıma uygununu bulamadım galerilere bulaşmak zaten istemiyorum çok temiz araçlarda fiyat uçuruyor mal adamın bişeyde diyemem eder yani

kısaca arkadaşlar araç bulamadım araçsız çok kalmadım o yüzdende biraz erken almak istiyorum uzun zamandırda bakıyorum aslında piyasa alıncak gibi olmasada bişeyler almam lazım artık siz ne önerirsiniz yada bana uyucak çevrenizde kriterlerime uyan araç varsa ulaşırsanız memnun olurum iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görmedikya -- 2 Ağustos 2016; 18:23:53 >

• ++
  • Merhaba, Eğer hoşunuza giderse Mitsubishi Colt veya Lancer önerebilirim. Geneli 2005 model üstü ve fiyat aralığınıza uyuyor. Genel olarak sahibini üzmeyen güzel araçlardır.
  • Merhabalar size uyarsa benimde arabam satılik teşekkürler.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-biniciye-ozel-sahibinden-temiz-318757813/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ben de sizin aracınızı tavsiye edebilirim dolu bir araç ancak cruze de bakılabilir.

• 2011 cruze lpg öneririm yada ibiza 1.0 38bin civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Merhabalar size uyarsa benimde arabam satılik teşekkürler.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-biniciye-ozel-sahibinden-temiz-318757813/detay

Kardeşim one öyle sende kaç tane yüksek hasarlı kaza yapmışsın. Ben ararım bir kusur yani. Bir de Chevrolet Türkiye'den çekildi diye biliyorum. Yani adam az yaksın istiyor, 2.0 alacak hali yok.

• Citroen C5'lere bakmanı öneriyorum. Bu kadar güzel bir arabanın 27 bin liralarda olması avantaj. Citroen'i Volkswagen gibi pohpohlamadıkları için ucuz kaliteli arabalar.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=119139080&p=1&anchorToGo=119139080#119139080

Aile aracı arıyorsanız yakın şeyler bakıyoruz faydası dokunur eğer İstanbulda isen 2011 donanımlı temiz Cruze 1.6 Ls Plus bulursan kaçırma ben Antalyada bulsam tam istediğimi dakikasına alırım,

Bütcede temiz Dizel Symbol ve Lineada bulunuyor Linea 1.6 mjet donanımlı paket bulursanda alınabilir...

• chevrolet e güvenemiyorum fiyatı özellikleri çok iyi ama türkiyeden çekilmesi korkutuyor biraz pimpirikliyim parçası acil bi durumu olsa diye

birde daha çok küçük hb araç bakıyorum sedan kullanmak çok istemiyorum ama temiz bi araçta bulursam neden olmasın
  • Görmedikya G kullanıcısına yanıt
    Chevrolet ile opel GM Motorun Opel en az 2024 e kadar bakacak parçalarda opelde bulunuyor dediler aynı fabrikadan çıkıyor sonuçta,

Hb bakıyorsan aile için bagaj büyük olsun ben hb 308 ve bravolara bakıyorum c4 te olabilir 400lt üstü hacimleri var...

• Fiat Bravo.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Merhabalar size uyarsa benimde arabam satılik teşekkürler.

Kardeşim one öyle sende kaç tane yüksek hasarlı kaza yapmışsın. Ben ararım bir kusur yani. Bir de Chevrolet Türkiye'den çekildi diye biliyorum. Yani adam az yaksın istiyor, 2.0 alacak hali yok.

En azindan ağır hasarı yok. Eski sahibi yapmiş kazalari ben değil Senelerce kaskoyla binilmiş herşeyi kaskoyla yaptirmişlar. Tabi fiyatta şişik oluyor haliyle. Arabam öyle Cokda fazla yakmiyor Istanbul şehir içi ortalamam 6.2 şuanda. 5.7 Leride gördum

• Renault senic

• aslında otomobil ruhsatlı. fiorino doblo bipper tarzı araçlar düşünebilirsin.
  • 30 bine taş gibi fiorino bulursun

• fiorino falan düşünmüyorum bana çok genişlikte lazım değil şuan aklımda olan arabalar

renault clio bi önceki kasa, opel corsa, birde bugün bir arkadaşım fiestanın bi eski kasasını tavsiye etti ama aklıma yatan temizlikte bulamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.