Şimdi Ara

25 bin tl dizel araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 25.000 TL bütçem var. Bu fiyata dizel hatchback araçlara bakıyorum. gönlüm yeni kasa fiesta istiyor ama o fiyata zor gibi. Öğrenciye yakışacak bir araba olmalı. Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum

• Punto, c3. Benzinli ama az yakan bir araç olarak da colt tavsiye edilebilir. O fiyata rahatlikla yeni kasa alınır. Az yaksin diyorsan c3 derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Km554 K kullanıcısına yanıt
    öğrenciysen arabayı almakla bitmiyor yakıtı bakımı parça masrafı vs gibi kriterlerde önemli para sıkıntısı varsa punto benzinli dersen tjet yada evo çok zevk veriyor
  • c3 dediğin yeni kasalar mı? Eski kasalar ise hiç hoşuma gitmiyor. Puntolarda da grande puntolara iyi diyolardı.
  • dizel olduğu için fiat grubuna bak o fiyatlara orda bulursun birde belki chevrolette olabilir.
  • 9 defa sahip değiştirmiş ve çekme belgeli:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-dizel-ghia-is-sebebiyle-acil-154599201/detay/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Km554

c3 dediğin yeni kasalar mı? Eski kasalar ise hiç hoşuma gitmiyor. Puntolarda da grande puntolara iyi diyolardı.

25 bine yeni kasa alinir. Yenilerin tipi güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim zamanımızda okula şahinle gelsen süperdi, öğrenciye gidecek araba neymiş yahu. =)

Kişisel fikrim az km yapacaksanız benzinli araç alsanız daha güzel olur.
  • Aktif olarak kullanacağım o yüzden dizele önem verdim. C3 ler falan baya iyi ama temizini bulmak biraz zor gibi @
    mcadirci

Colt' lara bakıyorum yeni kasalırına tüketim 6.5 falanmış şehir içi fazla gibi geldi bana. @
    emre_5553
  • 23 24 e temiz bi grande punto alırsın senelerce binersin
  • sizce 1.3 mazda 2 ler nasıl ?
  • 307 1,6 HDi
  • Az yaksin ve dizel olsun diyorsan c3 e odaklan illaki denk gelir temizi. Lpgli colt da az yakiyor diyorlar ustelik otomatik vitesli alabilirsin o fiyata.

• Öğrenciye honda cbr 250 öneririm.10 litre benzinle 450-500km gidersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Az yaksin ve dizel olsun diyorsan c3 e odaklan illaki denk gelir temizi. Lpgli colt da az yakiyor diyorlar ustelik otomatik vitesli alabilirsin o fiyata.

C3 bulursam kaçırmam zaten çokda beğeniyorum. Fiesta ile C3 arasında gidip geliyordum zaten
  • benimde yaşım genç ve bende 1 ay kadar önce c3 aldım beyaz yeni kasa dizel. çokta memnunum şahsen. ama dostum şunu aklından çıkarma almakla bitmiyor bu iş. ben öğrenci olmadığım halde zorlanıyorum araba kullanmak cidden maliyetli bir iş ki daha ben sadece yakıt ve birde ceza ve de park masrafı vs ödedim. eğer az gezecek isen bile kafadan 250-300TL kadar gözden çıkar sonradan daralma.
  • Sizin ilacınız 1.3 mjet grande punto dynamic yada emotion + spor paket ve skydome olursa tadından yenmez..C3 den tip olarakta güzel ama temizini bulmak zor.

• bence iç tasarım olarak c3 daha güzel grande puntolara göre ama o fiyata güzel bir punto evo bulsam çok hoş olur.

masrafları babam karşılayacak o yüzden pek fazla sıkıntı etmiyorum ama dizel olması şartı koydu.
  • quote:

bence iç tasarım olarak c3 daha güzel grande puntolara göre ama o fiyata güzel bir punto evo bulsam çok hoş olur.

masrafları babam karşılayacak o yüzden pek fazla sıkıntı etmiyorum ama dizel olması şartı koydu.

tamamen zevk meselesi 2side B sınıfı ve dizel araçlar. puntonun piyasası c3ten daha iyidir oda kesin
  • quote:

sizce 1.3 mazda 2 ler nasıl ?

1.3 ler benzinli. Mazda 2 le ilgili sorun olursa cevaplayabilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.